Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

Penyegar Udara Kereta Terbaik untuk Memastikan Tunggangan Anda Berbau Segar

Jangan biarkan kentang goreng drive-thru itu membusukkan tempat itu!

penyegar udara kereta terbaik untuk memastikan kereta anda berbau segar hingga 2023
Selepas beberapa tumpahan minuman yang tidak disengajakan, beberapa lawatan ke doktor haiwan dan mengangkut remaja yang berpeluh dari latihan bola sepak, anda mungkin perasan bahawa bau kereta baharu yang pernah anda sukai tidak ditemui di mana-mana. Walaupun ia tidak akan menggantikan cucian kereta dalaman yang bagus atau pembersihan pantas dengan vakum kereta , menggunakan penyegar udara boleh membantu mengurangkan bau dan mengekalkan bahagian dalam kenderaan anda daripada menyinggung hidung penumpang anda.

Terdapat banyak penyegar udara yang tersedia, dan tan dibuat khusus untuk digunakan dalam kereta. Kami di Institut Pengemasan Baik telah menguji beberapa penyegar udara kereta yang paling terkenal di pasaran untuk mengumpulkan senarai yang terbaik, daripada kad gantung hingga klip bolong kepada botol semburan tradisional. Tanpa berlengah lagi, berikut ialah pilihan utama kami untuk penyegar udara kereta.

Pilihan utama kami:
1. PENYEGAR UDARA KERETA TERBAIK KESELURUHAN – Klip Vent Penyegar Udara Kereta Febreze
2. PENYEGAR UDARA KERETA BERNILAI TERBAIK – Penyegar Udara Seluruh Kereta Meguiar
3. PENYEGAR UDARA KERETA YANG PALING SERBA BOLEH – Kit Wangian Klip Visor Yankee Candle Sidekick
4. PENYEGAR UDARA KERETA PALING ESTETIK – Penyegar Kayu Drift
5. PENYEGAR UDARA KERETA BAU UNIK TERBAIK – Penyegar Udara Bau Skuasy Air Spencer CS-X3
6. PENYEGAR UDARA KERETA BOLEH ISI SEMULA TERBAIK – Pewangi Kereta Bath & Body Works
7. PENYEGAR UDARA KERETA SEMBUR TERBAIK – Chemical Guys Signature Scent Penyegar Udara Premium dan Penghilang Bau
8. PENYEGAR UDARA KERETA GANTUNG TERBAIK – LITTLE PREES Penyegar Udara Kereta

Selepas pilihan kami, teruskan membaca untuk mengetahui cara kami menguji penyegar udara kereta dan perkara yang perlu anda cari semasa membeli-belah. Berminat dengan lebih banyak aksesori kereta? Lihat pemegang telefon kereta kami yang paling teruji , penutup kereta dan aksesori kereta terbaik di Amazon.

1. PENYEGAR UDARA KERETA TERBAIK KESELURUHAN – Klip Vent Penyegar Udara Kereta Febreze
Klip Bolong Penyegar Udara Kereta
KEBAIKAN
– Dail membolehkan anda mengawal jumlah wangian
– Reka bentuk minimalis
– Tahan sehingga sebulan

KEBURUKAN
– Bau boleh menjadi sombong pada mulanya

Ada sebab kami menamakan ini sebagai penyegar udara kereta terbaik dalam senarai penyegar udara terbaik kami untuk setiap bilik di rumah anda . Reka bentuk minimalis kelihatan seperti rumah pada papan pemuka kereta anda, ia mula berfungsi serta-merta kerana kereta anda mengedarkan udara panas atau sejuk dan ia boleh bertahan sehingga sebulan. Seorang penguji sangat teruja dengan reka bentuk itu, berkata, “Ia bagus dan kecil, dan warna hitam sebati dengan sempurna ke dalam bolong dan papan pemuka kulit saya”. Beberapa pengulas Amazon juga telah menyatakan bahawa reka bentuk klip bolong adalah lebih baik daripada penyegar udara berayun atau tergantung yang boleh mengalih perhatian semasa memandu.

Dalam ujian kami, kami mendapati aroma mungkin agak berlebihan selepas pemasangan pertama, tetapi klip ini dilengkapi dengan dail di bahagian belakang yang membolehkan anda melaraskan jumlah wangian yang dikeluarkan supaya anda boleh menyesuaikannya dengan mudah mengikut pilihan anda.

2. PENYEGAR UDARA KERETA BERNILAI TERBAIK – Penyegar Udara Seluruh Kereta Meguiar
Penyegar Udara Seluruh Kereta

KEBAIKAN
– Kaedah aplikasi yang inovatif
– Menyegarkan keseluruhan kereta sekaligus

KEBURUKAN
– Lebih memakan masa berbanding penyegar udara kereta lain

Pilihan inovatif dari Meguiar ini berfungsi sedikit berbeza daripada penyegar udara lain dalam senarai kami. Walaupun kebanyakan penyegar udara botol semburan hanya meminta anda menyembur tempat yang tidak mencolok di dalam kereta anda, penyegar udara ini ialah “bom bau” yang mendakwa dapat menghilangkan bau dengan menggunakan peredaran udara di dalam kereta anda. Hanya tutup semua tingkap dan pintu anda, hidupkan penghawa dingin anda tinggi, dan aktifkan pencetus pengunci kanister. Biarkan kereta selama 15 minit, kemudian buka semua pintu dan biarkan kenderaan anda keluar udara selama 10-15 minit tambahan sebelum melanggar jalan.

Walaupun ia tidak sesuai seperti kebanyakan penyegar udara lain, lebih daripada 20,000 ulasan 5 bintang di Amazon membuktikan keberkesanannya . Kami tidak mendapat peluang untuk menguji yang ini di Makmal untuk diri kami sendiri, tetapi ulasan yang cemerlang dan kaedah penyebaran yang inovatif menjadikannya tidak dapat dinafikan menarik.

3. PENYEGAR UDARA KERETA YANG PALING SERBA BOLEH – Kit Wangian Klip Visor Yankee Candle Sidekick
Kit Wangian Klip Visor Sidekick
KEBAIKAN
– Boleh diisi semula
– Tiga bentuk berbeza semuanya mengambil isian semula yang sama

KEBURUKAN
– Bau yang terhad

Memandangkan keputusan penyegar udara kereta yang hendak digunakan adalah sangat peribadi, kami sentiasa kagum dengan produk yang memberi pengguna sebanyak mungkin pilihan. Yankee Candle Sidekick menampilkan dispenser dalam bentuk klip bolong, klip visor dan gantung yang semuanya menggunakan isian semula yang sama.

Satu kit permulaan mengandungi satu dispenser dan dua isian semula, setiap satunya didakwa bertahan selama 30 hari. Walaupun kami tidak berpeluang untuk menguji Sidekick di Makmal, kami menghargai kebaharuan menggunakan isi semula yang sama untuk pelbagai bentuk penyegar udara kereta. Nampaknya begitu jelas, namun ia sangat jarang berlaku! Kami juga menyukai bahawa terdapat bau yang meniru beberapa bau lilin Yankee Candle yang paling disukai seperti Pasir Merah Muda dan Kapas Bersih. Jika anda sudah pun peminat lilin jenama itu, anda akan dapat dengan mudah mencari penyegar yang sesuai untuk kereta anda.

4. PENYEGAR UDARA KERETA PALING ESTETIK – Penyegar Kayu Drift
Penyegar Kayu
KEBAIKAN
– Reka bentuk yang diskret dan elegan
– Pelbagai bau yang unik
– Pilihan langganan tersedia

KEBURUKAN
– Mesti digunakan dengan klip logam yang disertakan

Kami suka betapa cantiknya penyegar udara kereta ini. Blok kayu direndam dalam minyak pati dan mempunyai daya tarikan organik yang minimalis. Ia melekat pada pelindung matahari kereta menggunakan klip yang disertakan. Drift menawarkan model langganan supaya apabila penyegar lama anda mula pudar, anda akan mempunyai yang baharu sedia untuk digunakan.

Walaupun kami tidak dapat mencuba model ini di Makmal, kami kagum dengan reka bentuknya dan sama kagum dengan bauan yang ditawarkan oleh Drift — kebanyakannya, seperti kopi dan jati, kami tidak pernah melihat sebelum ini untuk penyegar udara kereta. Kami juga menyukai pilihan “haruman bulan ini” yang menampilkan aroma edisi terhad bermusim yang dipilih susun untuk masa tertentu dalam setahun.

5. PENYEGAR UDARA KERETA BAU UNIK TERBAIK – Penyegar Udara Bau Skuasy Air Spencer CS-X3
Penyegar Udara Bau Skuasy CS-X3

KEBAIKAN
– Bau citrus-manis yang unik
– Boleh diisi semula

KEBURUKAN
– Isi semula tidak tersedia secara meluas seperti beberapa pilihan lain

Bagi individu yang mahukan bau kereta mereka menonjol di antara padang rumput hijau dan bayu laut, kami mempersembahkan Air Spencer CS-X3. Penyegar udara boleh isi semula ini terletak di atas papan pemuka untuk menghilangkan bau busuk kereta.

Nama itu agak keliru kerana penyegar udara ini sebenarnya tidak berbau skuasy — ia mempunyai bau manis sitrus yang dimiliki oleh ramai pengulas berbanding Ramune, minuman ringan Jepun yang popular. Memandangkan ini adalah produk import Jepun, mendapatkan isian semula mungkin tidak semudah beberapa pilihan kami yang lain, tetapi betapa kerennya anda apabila anda memberitahu penumpang bahawa anda mengimport penyegar udara anda?

6. PENYEGAR UDARA KERETA BOLEH ISI SEMULA TERBAIK – Pewangi Kereta Bath & Body Works
Wangian Kereta
KEBAIKAN
– Boleh diisi semula
– Pelbagai gaya klip untuk disesuaikan dengan pilihan papan pemuka anda

KEBURUKAN
– Mungkin terlalu kuat untuk penghidu yang sederhana

Jika anda sedang mencari banyak pilihan dan pelbagai pilihan bauan biasa dan bermusim, jangan cari lagi daripada Bath & Body Works. Ruji pusat beli-belah menawarkan pelbagai gaya klip bolong yang berbeza supaya anda boleh menyesuaikan papan pemuka anda, dan pelbagai aroma akan menarik minat mereka yang suka menukarnya.

Seorang penguji pengguna menyatakan bahawa mereka sangat wangi, dan oleh itu mungkin bukan untuk mereka yang mudah terharu. Mereka juga menekankan betapa besar pemilihan bauan dan bagaimana mereka menikmati dapat memilih bauan Bath & Body Works kegemaran mereka untuk digunakan dalam kenderaan mereka . Dengan lebih 25 bauan yang tersedia dalam talian pada masa ini, ahli bau yang paling pilih kasih pasti akan menemui sesuatu yang sesuai.

7. PENYEGAR UDARA KERETA SEMBUR TERBAIK – Chemical Guys Signature Scent Penyegar Udara Premium dan Penghilang Bau
Penyegar Udara Premium dan Penghilang Bau Signature Scent
KEBAIKAN
– Semburan membolehkan anda mengawal dengan tepat berapa banyak wangian yang anda inginkan
– Bau yang unik

KEBURUKAN
– Muncung semburan boleh menjadi rumit

Jika anda tidak suka perasaan klip bolong menghembus udara wangi ke arah muka anda semasa anda memandu, pendekatan yang lebih halus mungkin lebih baik. Chemical Guys membuat penyegar udara berbau harum dalam format semburan yang membolehkan anda mempunyai lebih kawalan ke atas aplikasi penyegar udara anda.

Penguji berpuas hati dengan bau unik semburan yang manis dan berkulit yang sesetengah pengulas Amazon berbanding Air Spencer CS-X3, bermakna ini mungkin penipu yang lebih mudah diakses. Walaupun kami menyukai format semburan, kami mendapati bahawa apabila mula-mula menggunakannya, muncung boleh tersumbat sedikit dan menyimpan lebih banyak aliran cecair daripada kabus sebenar, jadi anda mungkin ingin melakukan beberapa semburan ujian sebelum memohon untuk mengelakkan deposit terlalu banyak sekaligus.

8. PENYEGAR UDARA KERETA GANTUNG TERBAIK – LITTLE PREES Penyegar Udara Kereta
Penyegar Udara Kereta

KEBAIKAN
– Mudah dan berkesan
– Boleh digunakan di dalam kereta, rumah, atau pejabat

KEBURUKAN
– Reka bentuk yang mencolok

Penyegar udara gantung ini adalah pilihan yang sangat popular untuk memastikan kereta anda berbau harum sepanjang tahun. Ia mudah, mudah dipasang dan melakukan apa yang mereka dakwa — gantikan bau kereta anda yang kurang enak dengan yang lebih disukai. Kami amat kagum dengan jumlah wangian yang tersedia (lebih 32 di Amazon!).

Walaupun sesetengah pemandu mungkin tidak menyukai gangguan item yang tergantung pada pandangan mereka, kami pasti mengagumi kesederhanaan yang ditawarkan ini. Jika anda tidak mahu menggantungnya dari cermin anda, anda boleh menjadi kreatif dan mengikatnya di sekeliling pelaras bolong, pemegang pintu atau pun sandaran kepala. Dan siapa kata anda perlu menyimpannya di dalam kereta? Ia cukup serba boleh untuk digantung di mana-mana sahaja yang anda inginkan rangsangan baru.

Bagaimana kami menguji penyegar udara kereta
Penyegar udara adalah sukar untuk diuji dengan cara yang teratur dan terkawal, terutamanya dalam lingkungan Institut Pengemasan Baik, dan mencipta semula persekitaran kereta untuk ujian sedemikian adalah pencapaian yang lebih besar. Memandangkan kami tidak mempunyai ruang bau yang diperlukan untuk melakukan ujian yang paling terperinci, kami menilai penyegar udara sama seperti cara pengguna lakukan — dengan menggunakannya di dalam kereta kami dan melihat cara mereka berdiri di antara satu sama lain dalam senario kehidupan sebenar. Kami juga menilai penyegar udara kereta berdasarkan daya tarikan reka bentuknya, betapa mudahnya ia digunakan dan kepelbagaian bau yang tersedia. Kami menilai tuntutan yang dibuat oleh penyegar udara yang berbeza dan menyemak formulasi dan helaian data keselamatan mereka.

Bagaimanakah saya boleh menjadikan kereta saya berbau harum secara kekal?
Walaupun hampir mustahil untuk memastikan kereta anda sentiasa berbau baharu, terdapat beberapa langkah yang boleh anda ambil untuk mengurangkan bau yang tidak menyenangkan dalam kereta anda dan mengekalkan bau segar lebih lama. Pertama sekali, mencegah kekacauan yang menyebabkan bau adalah kunci. Menggunakan item seperti penutup tempat duduk kereta boleh menghalang cecair berbau daripada meresap ke dalam upholsteri kereta anda, dan kebanyakannya boleh dibasuh mesin menjadikan pembersihan sangat mudah. Kedua, anda perlu membersihkan bahagian dalam kereta anda dengan kerap menggunakan vakum pegang tangan dan menggunakan semburan terperinci atau kain lap kulit untuk membersihkan upholsteri. Kami telah mengumpulkan produk pembersihan kereta terbaikuntuk membantu anda mencari dengan tepat apa yang anda perlukan. Setelah kereta anda bersih berkilauan, pertimbangkan untuk menggunakan penyegar udara kereta untuk menutup atau menghilangkan bau antara pembersihan, menjamin kereta berbau segar sepanjang tahun.

Apa yang perlu dicari semasa membeli penyegar udara kereta

✔ Jenis: Penyegar udara kereta datang dalam pelbagai format yang masing-masing mempunyai kelebihannya. Penyegar gantung adalah yang paling mudah disediakan. Klip bolong tidak akan mengaburi bidang penglihatan anda semasa anda memandu dan serta-merta mula berfungsi sebaik sahaja udara mula beredar. Semburan memberi anda kawalan yang lebih tepat ke atas berapa banyak penyahbauan yang anda perlukan, dan format “bom-bauan” membolehkan anda memastikan setiap sudut dan ceruk kenderaan anda mendapat wangian yang menyenangkan. Apabila membuat keputusan, pertimbangkan perkara yang paling selesa semasa anda memandu, dan sebarang risiko yang wujud pada jenis itu (lebih lanjut mengenai perkara di bawah).

✔ Bau: Sama seperti penyegar udara rumah, penyegar udara kereta boleh didapati dalam hampir setiap bau yang anda boleh bayangkan. Ini adalah bidang citarasa peribadi dan bukannya kebenaran objektif, jadi anda perlu memilih sesuatu yang anda tahu dan mana-mana penumpang biasa suka. Jika anda atau mana-mana penumpang mempunyai sensitiviti wangian, pembersihan kereta yang lebih teliti dan teratur mungkin merupakan laluan yang lebih baik daripada memasang penyegar udara.

✔ Keselamatan: Pertimbangkan kedua-dua keselamatan pemandu dan penumpang apabila memilih penyegar udara kereta anda. Jika pemandu cenderung terganggu oleh objek berayun yang tergantung dari cermin pandang belakang, pertimbangkan klip bolong atau semburan. Jika anda mempunyai anak, pastikan mereka tidak dapat mengakses penyegar udara anda, kerana banyak wangian yang menjengkelkan dan mungkin berbahaya jika tertelan. Berhati-hati dan jangan kekal di dalam kenderaan semasa menggunakan penyegar udara jenis “scent-bomb”.

 

 

 

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...