Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

10 Jam Tangan Pintar Terbaik untuk Lelaki

Jejaki masa bersama-sama dengan langkah, kadar denyutan jantung dan banyak lagi.

jam tangan pintar terbaik untuk lelaki, 5 jam tangan pintar, google pixel, jam tangan pintar samsung, jam tangan epal, fitbit charge 5, jam tangan pintar fosil

Jam tangan pintar ialah cara terbaik untuk menjejaki sejauh mana anda berjalan atau berapa banyak langkah yang anda ambil dalam kasut mendaki baharu anda . Walau bagaimanapun, mereka boleh melakukan lebih daripada mengira langkah, seperti memahami corak tidur anda , memainkan muzik dan memaparkan cuaca — dan itu hanyalah permulaan ciri. Sesetengah juga boleh menerima panggilan atau menaip teks, manakala yang lain menghantar pemberitahuan apabila anda menerima panggilan atau teks. Ciri ini berguna untuk memutuskan sambungan daripada telefon anda tanpa kehilangan mesej penting.

Good Housekeeping Institute Media & Tech Lab telah menguji produk teknologi seperti peranti rumah pintar dan fon kepala yang membatalkan hingar serta produk teknologi popular , termasuk kedua-dua jam tangan pintar lelaki dan jam tangan pintar untuk wanita.Kami telah menguji jam tangan pintar secara berterusan selama lebih sedekad dan telah menilai lebih 60 jam tangan pintar. Dalam ujian terbaharu kami, kami mengumpul lebih 300 mata data. Kami menilai berpuluh-puluh jam tangan pintar untuk kemudahan penggunaan, ketahanan dan ketepatan ciri seperti pengiraan langkah dan pengukuran kadar denyutan jantung. Kami juga menghantar mereka ke panel penguji untuk maklum balas pengguna sebenar. Di bawah ialah pilihan utama kami daripada ujian dan pengesyoran berdasarkan jenama yang telah diuji dengan baik pada masa lalu atau daripada pusingan terkini kami.

Pilihan utama kami:
1. JAM TANGAN PINTAR KESELURUHAN TERBAIK UNTUK LELAKI – Apple Apple Watch Siri 8
2. JAM TANGAN PINTAR NILAI TERBAIK UNTUK LELAKI – Timex iConnect Active+
3. AM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK PENGGUNA ANDROID – Samsung Galaxy Watch 5 Pro
4. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK PENGGUNA TELEFON GOOGLE – Google Pixel Watch LTE
5. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK SENAMAN – Caj Fitbit 5
6. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK DENGAN BATERI TAHAN LAMA – Jam Tangan Pintar Hibrid Fosil Gen 6
7. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK PENGURUSAN TEKANAN – Fitbit Sense 2
8. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK MENINGKATKAN KESEJAHTERAAN – Fitbit Versa 3
9. JAM TANGAN PINTAR PALING BERGAYA UNTUK LELAKI – Withings ScanWatch Horizon
10. JAM TANGAN PINTAR PERINGKAT KEMASUKAN TERBAIK UNTUK PENGGUNA IPHONE – Apple Apple Watch SE

Selepas senarai, teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut tentang proses ujian kami untuk jam tangan pintar dan perkara yang perlu anda ingat semasa membeli-belah untuk satu. Jika anda merancang untuk menggunakan jam tangan pintar anda untuk penjejakan kecergasan, lihat apl senaman terbaik untuk membantu anda terus bergerak.

1. JAM TANGAN PINTAR KESELURUHAN TERBAIK UNTUK LELAKI – Apple Apple Watch Siri 8
Siri Apple Watch 8
KEBAIKAN
– Pemantauan suhu semasa anda tidur
– Pengesanan jatuh dan ranap
– Senaman yang boleh disesuaikan

KEBURUKAN
– Sesetengah ciri memerlukan alat tambah pelan selular
– Hanya berfungsi dengan iOS

Apple ialah jenama yang secara konsisten memperoleh markah tertinggi dalam ujian kami, dan dalam penilaian terbaru kami, pakar kami menyukai persediaannya yang ringkas dan mudah untuk pengguna iPhone kerana apl jam tangan telah dibina terlebih dahulu ke dalam iPhone yang lebih baharu.

Seperti kebanyakan jam tangan pintar lain, jam tangan ini termasuk pengukur paras oksigen darah dan penjejakan kadar jantung. Jam tangan ini meningkatkannya daripada model sebelumnya dengan penderiaan suhu semasa anda tidur, supaya anda boleh memantau perubahan dan membuat pelarasan pada faktor yang mungkin mengganggu , seperti persekitaran tidur anda atau penggunaan alkohol. Penjejakan tidur juga lebih mendalam daripada jam tangan pintar lain, menunjukkan berapa banyak masa yang anda luangkan dalam REM, teras dan tidur nyenyak.

Jam tangan Apple sebelumnya, termasuk Apple Watch SE dan Siri 4 atau lebih baru, mempunyai ciri kecemasan seperti mengesan apabila pemakainya terjatuh. Selain pengesanan jatuh, Siri 8 memperkenalkan pengesanan kemalangan kenderaan. Menurut jenama itu, ia secara automatik menghubungkan anda dengan perkhidmatan kecemasan, menyediakan penghantar dengan lokasi anda dan memberitahu kenalan kecemasan anda apabila ia mengesan kemalangan.

Apple Watch ini padat dengan ciri kecergasan, seperti menjejaki senaman dan selang pemulihan, serta memberi makluman untuk rentak, kadar denyutan jantung, irama dan kuasa, supaya anda boleh melaraskan senaman anda mengikut keperluan. Dalam ujian kami, kami mendapati penjejakan jarak larian agak tepat tetapi bacaan kadar denyutan jantung sedikit terkeluar. Jam tangan pintar ini kalis air, kalis habuk dan tahan retak, menjadikannya lebih tahan lama. Ia juga boleh membuat panggilan dan menghantar mesej ke luar negara, tetapi perayauan antarabangsa diperlukan.

Saiz 41mm, 45mm
GPS ya
Rintangan air 50 meter
Keserasian iOS


2. JAM TANGAN PINTAR NILAI TERBAIK UNTUK LELAKI – Timex iConnect Active+
iConnect Active+
KEBAIKAN
– Persediaan mudah
– Pelbagai muka jam tersuai untuk dipilih
– Ciri pernafasan berpandu

KEBURUKAN
– Tidak mempunyai ciri yang lebih maju, seperti GPS

Dalam ujian jam tangan Timex kami sebelum ini, kami mendapati persediaan mudah dan apl itu mudah digunakan, jadi pakar kami berasa selesa mengesyorkan jam tangan ini kepada seseorang yang mencari jam tangan pintar yang ringkas. Dengan harga kurang daripada $70, ia menawarkan pengiraan langkah, pengesanan tidur, pemantauan kadar jantung dan pengukur tahap oksigen darah untuk membantu mengoptimumkan kesihatan keseluruhan. Ia tidak mempunyai ciri seperti GPS, penjejakan tidur atau arahan suara untuk peranti pintar, tetapi pakar kami menghargai bahawa ia menawarkan pelbagai muka jam supaya anda boleh menyesuaikan paparan jam tangan.

Mod sukan membolehkan anda menjejaki kemajuan kecergasan anda, dan alat pengurusan tekanan memberikan penilaian berangka untuk tahap tekanan dan menyediakan fungsi pernafasan berpandu untuk membantu menenangkan saraf yang letih. Selain itu, jam tangan boleh menerima kemas kini daripada Facebook, Instagram dan WhatsApp, dan ia juga dapat memberitahu pemakai tentang panggilan masuk dan peringatan harian.

Saiz 38mm
GPS ya
Rintangan air 1.5 meter, sehingga 30 minit (tidak disyorkan untuk air masin atau air berklorin)
Keserasian iOS, Android


3. AM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK PENGGUNA ANDROID – Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Galaxy Watch 5 Pro
KEBAIKAN
– Ciri pemantauan tidur lanjutan
– Penjejakan laluan GPS
– Reka bentuk yang anggun

KEBURUKAN
– Hanya berfungsi dengan Android

Dalam ujian kami, Samsung Galaxy Watch 3 mengagumkan jurutera kami dengan keupayaannya untuk menjejaki pelbagai latihan, termasuk berlari, berbasikal dan mendayung. Galaxy Watch 5 Pro meningkatkan kecergasan dengan latihan tidur yang menganalisis corak tidur anda dan mencipta program lima minggu untuk mengoptimumkan tidur . Sensor Analisis Impedans Bioelektrik dalam 5 Pro juga baru direka bentuk untuk ketepatan yang lebih baik: Mengikut jenama, ia mengukur lemak badan anda, otot rangka, air badan, kadar metabolisme basal dan banyak lagi.

Selain ciri unik tersebut, ia juga mempunyai penjejakan laluan GPS, pengiraan langkah dan keupayaan untuk menstrim muzik daripada YouTube, Spotify dan banyak lagi. Terdapat muka jam tersuai untuk dipilih juga: kedua-dua pilihan digital dan analog. Tidak seperti Galaxy Watch 3, yang kami dapati agak kikuk, 5 Pro lebih ramping dan lebih ringkas, menjadikannya lebih baik untuk bersenam atau keluar malam.

Saiz 45mm
GPS ya
Rintangan air 5 kaki, sehingga 30 minit
Keserasian Android 8+


4. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK PENGGUNA TELEFON GOOGLE – Google Pixel Watch LTE
Pixel Watch LTE
KEBAIKAN
– Boleh membuat panggilan dan menghantar teks
– Penjejakan zon kadar jantung tepat
– Rupa dan reka bentuk yang anggun

KEBURUKAN
– Perlu memuat turun dua aplikasi untuk kefungsian penuh
– Hanya serasi dengan telefon Google

Pengguna telefon Google akan menyukai Pixel Watch LTE ini, dibuat khusus untuk telefon Google dan tidak serasi dengan telefon lain. Kami menghargai rupa dan reka bentuk yang anggun dengan muka jam yang selesa dan kecil. Pakar kami mendapati ciri zon kadar denyutan jantung tepat dan membantu dalam mengetahui betapa sukarnya anda bersenam. Malangnya, untuk mengakses semua fungsi kecergasan, anda perlu memuat turun apl Fitbit sebagai tambahan kepada apl Google Pixel.

Dengan versi LTE jam tangan ini, anda boleh membuat panggilan dan menghantar teks. Memandangkan ia bersambung terus ke telefon Google anda, ia boleh digunakan untuk navigasi, dompet anda atau untuk mengawal muzik anda. Terdapat juga versi Wi-Fi yang tersedia.

5. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK SENAMAN – Caj Fitbit 5
Caj 5
KEBAIKAN
– Menjejaki metrik senaman
– Selesa dipakai
– Menjejaki rentak dan jarak masa nyata untuk aktiviti luar

KEBURUKAN
-Ketik dua kali untuk melihat tidak responsif

Charge 5 menyerupai Fitbit tradisional dengan muka dan jalurnya yang langsing. Kerana saiznya yang kecil, pakar kami mendapati ini selesa dipakai. Kami juga mendapati ia amat mudah untuk disediakan dan digunakan, tetapi ketik dua kali untuk melihat tidak responsif seperti yang kami mahukan.

Dengan GPS terbina dalam, Fitbit ini boleh menjejaki rentak dan jarak masa nyata anda apabila melakukan aktiviti di luar, seperti berlari atau mendaki. Anda juga boleh melihat peta laluan senaman anda dalam apl Fitbit. Jam tangan pintar ini mempunyai ciri berguna seperti metrik untuk menerangkan sejauh mana anda bersenam, jam randik, penjejakan tidur, denyutan jantung dan penderia tekanan. Kesimpulannya, pakar kami berkata ia bagus untuk seseorang yang mencari jam tangan yang ringkas dan berorientasikan kecergasan.

Saiz .86 x .58 inci
GPS ya
Rintangan air Sehingga 50 meter
Keserasian iOS 14+, Android 9+


6. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK DENGAN BATERI TAHAN LAMA – Jam Tangan Pintar Hibrid Fosil Gen 6
Jam Tangan Pintar Hibrid Gen 6
KEBAIKAN
– Menyimpan latihan secara automatik dalam apl
– Nampak seperti jam tangan tradisional
– Bateri tahan lama

KEBURUKAN
– Tidak boleh membuat atau membalas panggilan atau teks

Pakar kami kagum dengan hayat bateri jam tangan pintar ini yang bertahan lebih seminggu dengan penggunaan berterusan. Selain itu, ia masih mempunyai cas bateri 50%, salah satu jam tangan terpanjang yang kami uji. Ia menjadikan teman senaman yang hebat kerana ia mempunyai pengesanan senaman automatik untuk menjejaki senaman anda, seperti mendaki atau berputar, dan menyimpannya dalam apl Fosil. Ia memantau metrik kesihatan keseluruhan seperti penjejakan tidur, penderia denyutan jantung dan oksigen darah.

Mereka yang tidak menyukai rupa jam tangan pintar akan menghargai jam tangan hibrid ini, yang kelihatan seperti jam biasa tetapi berfungsi seperti jam tangan pintar. Ia menyediakan pemberitahuan tetapi tidak boleh membuat atau membalas panggilan atau teks.

Saiz 45mm
GPS Tidak
Rintangan air Sehingga 30 meter
Keserasian Versi terkini iOS atau Android


7. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK PENGURUSAN TEKANAN – Fitbit Sense 2
Rasa 2
KEBAIKAN
– Boleh mengawal peranti yang disambungkan dengan Alexa
– Menawarkan pernafasan dan meditasi berpandu
– Persediaan intuitif

KEBURUKAN
– Sesetengah ciri memerlukan langganan

Pengguna Alexa boleh menyemak cuaca, berita atau menggunakan peranti lain yang disambungkan Alexa di rumah anda terima kasih kepada arahan suara terbina dalam. Versi pertama Fitbit Sense memperoleh markah tertinggi dalam ujian kami untuk reka bentuk anggun dan persediaan intuitifnya, jadi kami berasa yakin mengesyorkan model terbaharu, Sense 2.

Apa yang menjadikan jam tangan ini benar-benar unik daripada yang lain ialah ia membantu mengenal pasti dan mengurus tahap tekanan dengan menawarkan pernafasan dan meditasi berpandu. The Sense 2 memfokuskan pada pelbagai ciri kesihatan dan kesejahteraan seperti penjejakan aktiviti dan skor tidur. Hanya ambil perhatian bahawa beberapa ciri memerlukan keahlian premium (percubaan percuma enam bulan dan $9.99 sebulan atau $79.99 setahun selepas itu).

Saiz 1.5 inci
GPS ya
Rintangan air 50 meter
Keserasian iOS 14+, Android 8+


8. JAM TANGAN PINTAR TERBAIK UNTUK MENINGKATKAN KESEJAHTERAAN – Fitbit Versa 3
Sebaliknya 3
KEBAIKAN
– Kiraan langkah yang tepat dan pemantauan kadar jantung
– Mudah untuk digunakan
– Selesa dipakai

KEBURUKAN
– Sesetengah ciri memerlukan langganan

Apabila kami menguji Fitbit Versa 3, kami menyukainya kerana ciri kecergasan dan kesihatannya. Ia mempunyai GPS terbina dalam, penjejakan langkah, penarafan tidur harian, penderia denyutan jantung dan pemantauan ketepuan oksigen. Pakar kami mendapati bahawa kaunter langkah adalah tepat, begitu juga dengan monitor kadar jantung. Penguji melaporkan bahawa jam tangan ini adalah intuitif dan mudah digunakan, terutamanya semasa menyemak pemberitahuan dan menggunakan apl. Penguji juga memberikannya markah yang tinggi untuk keselesaan dan reka bentuk yang anggun.

Selain itu, ia mempunyai ciri seperti Google Assistant dan Amazon Alexa, jadi anda boleh melakukan perkara seperti menetapkan penggera atau mengawal peranti pintar yang serasi dengan arahan suara, ketik jam tangan anda untuk membayar dengan dompet Fitbit, strim muzik daripada Spotify atau Pandora, akses lebih daripada 200 senaman dan banyak lagi, tetapi beberapa tambahan ini memerlukan langganan.

9. JAM TANGAN PINTAR PALING BERGAYA UNTUK LELAKI – Withings ScanWatch Horizon
ScanWatch Horizon
KEBAIKAN
– Nampak seperti jam tangan tradisional
– Mudah untuk digunakan
– Penguji menyukai kadar denyutan jantung dan penjejakan paras oksigen

KEBURUKAN
– Lebih berat daripada jam tangan pintar lain

Jam tangan pintar daripada Withings ini kelihatan seperti jam tangan biasa tetapi berfungsi seperti jam tangan pintar, menjadikannya sesuai untuk seseorang yang tidak mahu kelihatan seperti mereka memakai jam tangan pintar .

Seorang penguji mengulas bahawa mahkota itu lancar untuk digunakan, dengan mudah bertukar antara tetapan seperti sukan atau kadar denyutan jantung. Dan kerana jam tangan ini mempunyai tangan yang boleh menghalang cara membaca skrin, penguji berkata ia juga mudah untuk menekan mahkota ke bawah supaya kedua-dua tangan bergerak ke 10, menjadikan skrin mudah dilihat.
ScanWatch Horizon menampilkan penjejakan tidur, penjejakan aktiviti seperti metrik dan langkah senaman, penjejakan kadar jantung dan pengukuran tahap ketepuan oksigen. Walaupun kami tidak menguji ini untuk ketepatan, salah seorang penguji kami berkata mereka suka bahawa ia menjejaki kadar denyutan jantung dan tahap oksigen mereka dan mendapati ciri tersebut berguna. Kelemahan: Berat untuk bersenam dan tidak selesa seperti jam tangan pintar lain.

Saiz 43mm
GPS ya
Rintangan air 330 kaki
Keserasian iOS 14+, Android 8+


10. JAM TANGAN PINTAR PERINGKAT KEMASUKAN TERBAIK UNTUK PENGGUNA IPHONE – Apple Apple Watch SE

Apple Watch SE
KEBAIKAN
-Mudah untuk digunakan
– Tahan lama
– Boleh disesuaikan, dengan pelbagai muka jam dan tali yang boleh ditukar ganti

KEBURUKAN
– Tidak mempunyai oksigen darah atau keupayaan ECG

Jika anda sedang mencari jam tangan Apple asas atau hanya menggunakan jam tangan pintar dan memiliki iPhone, anda pasti menyukai Apple Watch SE. Ia dimuatkan dengan ciri seperti penderia denyutan jantung, alat pengukur langkah, penderiaan tidur dan pengesanan jatuh, yang mengenal pasti apabila pengguna telah terjatuh. Walaupun ia tidak mempunyai oksigen darah atau keupayaan ECG, anda masih mendapat banyak untuk jam tangan Apple peringkat permulaan.

Ia lulus ujian ketahanan kami dengan warna cemerlang, tidak pecah atau retak semasa ujian jatuh kami dan bertahan dalam ujian kalis air kami tanpa merosakkan jam tangan pintar . Pakar kami mendapati ia mudah digunakan berkat paparan besar dan pembilang langkah yang tepat. Anda benar-benar boleh membuatnya sendiri, terima kasih kepada pelbagai muka jam dan tali yang boleh ditukar ganti.

Saiz 40mm, 44mm
GPS ya
Rintangan air Sehingga 50 meter
Keserasian iOS


Bagaimana kami menguji jam tangan pintar terbaik untuk lelaki

Ulasan jam tangan pintar untuk lelaki kami adalah berdasarkan pengalaman kami dengan jenama yang diuji sebelum ini, ujian makmal, panel pengguna dan ujian jalan di rumah. Penilaian makmal termasuk menguji 22 jam tangan pintar sepanjang sembilan minggu. Lebih daripada sedozen ujian individu direka untuk mengukur prestasi, kemudahan penggunaan dan ketahanan.

Kami juga mempunyai ahli panel pengguna memberikan maklum balas kualitatif dengan menyebut ciri khusus yang mereka hargai, seperti skor tidur jam tangan atau peringatan untuk berdiri dan meregangkan badan sepanjang hari. Pada masa pakar kami mencapai skor akhir untuk setiap jam tangan, kami telah mengumpulkan lebih daripada 300 titik data berasingan. Berikut adalah butirannya:

✔️ Prestasi: Ini adalah bahagian yang paling berat dalam penilaian kami. Kami mempertimbangkan kefungsian keseluruhan setiap jam tangan pintar, termasuk jumlah bilangan ciri prestasi. Jurutera kami juga mengukur hayat bateri dan ketepatan alat pengukur langkah, apabila berkaitan. Akhir sekali, kami menyemak untuk melihat bahawa sebarang ciri pintar berfungsi dengan lancar, tanpa gangguan atau masalah penyegerakan.

✔️ Kemudahan penggunaan: Penilaian ini bermula terus dari kotak dengan menyatakan betapa mudahnya jam tangan pintar itu disediakan, termasuk betapa intuitifnya untuk menggunakan peranti dan betapa lancarnya menggunakan jam tangan dengan aplnya, jika berkenaan. Setelah jam tangan dihidupkan dan disiarkan, pakar kami mengukur betapa mudahnya menavigasi dan menyemak pemberitahuan. Kami juga memberi perhatian kepada keselesaan keseluruhan, termasuk reka bentuk tali.

✔️ Ketahanan: Ini terdiri daripada dua ujian Makmal utama. Terdapat ujian penurunan, di mana kami melepaskan jam tangan pintar dari 30 inci (ketinggian meja biasa), kemudian semak untuk memastikan jam tangan itu masih berfungsi sepenuhnya. Kemudian terdapat ujian kalis air: Kami meletakkan setiap jam tangan dalam kira-kira lapan inci air selama satu minit untuk mensimulasikan rendaman penuh; kami kemudian menunggu 24 jam sebelum menyemak kefungsian. Jam tangan pintar yang gagal dalam mana-mana ujian akan hilang kelayakan secara automatik daripada senarai disyorkan kami.

Perkara yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk jam tangan pintar terbaik untuk lelaki

Semasa anda membeli-belah untuk jam tangan pintar yang sempurna, ingatlah lima faktor ini:

✔️ Belanjawan: Jam tangan pintar biasanya mempunyai julat harga dari $150 hingga $750 atau lebih. Model belanjawan adalah lebih sedikit daripada penjejak kecergasan yang memberitahu masa, manakala jam tangan pintar yang mahal cenderung kaya ciri, dengan skrin sentuh warna penuh dan kuasa pemprosesan sepantas kilat.

✔️ Keserasian: Banyak jam tangan pintar berfungsi dengan mana-mana telefon, tetapi sesetengahnya hanya serasi dengan Apple atau Samsung. Jam tangan pintar dengan sambungan selular terbina dalam tidak perlu digandingkan dengan telefon anda untuk menghantar GPS, pembayaran mudah alih dan seumpamanya.

✔️ GPS: GPS berguna untuk aplikasi kecergasan seperti menjejaki laluan mendaki atau berlari anda dan menjejaki jarak dan rentak. Walau bagaimanapun, jam tangan dengan GPS selalunya disertakan dengan tanda harga yang lebih tinggi, jadi pastikan anda mahu menggunakan ciri ini jika anda akan berbelanja secara berbelanja dengan GPS.

✔️ Keselesaan dan cergas: Jam tangan pintar dengan sarung besar (44mm dan ke atas) boleh kelihatan dan terasa kikuk, terutamanya jika anda mempunyai pergelangan tangan yang kecil. Jam tangan pintar 36mm atau 38mm mungkin lebih sesuai dalam kes ini.

✔️ Kalis air: Jika anda merancang untuk berenang dengan jam tangan anda, pastikan jam tangan kalis air. Juga pastikan ia boleh digunakan semasa berenang, serta kedalaman maksimum yang boleh dikendalikan oleh jam tangan dan jika terdapat sebarang sekatan masa. Sesetengah jam tangan adalah kalis air, tetapi ia boleh ditenggelami dalam air pada kedalaman tertentu sahaja, dan sesetengahnya mungkin mempunyai had masa ia boleh ditenggelami.

Jam tangan pintar mana yang patut dibeli?

Memandangkan tiada jam tangan pintar satu saiz yang sesuai untuk semua, ia bergantung pada cara anda merancang untuk menggunakannya . Jam tangan pintar terbaik mempunyai banyak ciri dan fungsi baharu, daripada menjejaki matlamat kesihatan, membantu mengurus jadual anda, untuk terus berhubung dengan keluarga dan rakan. Secara umumnya, lebih banyak tambahan ini akan menelan kos yang lebih tinggi, jadi jika anda akan berbelanja secara berfoya-foya, pastikan anda benar-benar akan menggunakan semua ciri.

Anda juga perlu memastikan jam tangan pintar akan tahan untuk kegunaan harian jika berlaku beberapa kali terjatuh. Ujian kesan dan kalis air kami direka untuk mengukur sama ada jam tangan pintar boleh mengendalikan penggunaan yang lebih kasar.

Jika anda menghadapi masalah untuk mengecilkannya, secara amnya adalah bijak untuk kekal dengan jenama yang lebih mantap, seperti Apple, Samsung atau Fitbit , yang kesemuanya terkenal dalam kategori ini dan telah diuji secara konsisten selama ini, walaupun kami juga kagum dengan jenama lain.

 

 

 

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...