Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

50 Hadiah Teknologi Terbaik untuk Yang Taksub Alat

Kebanyakan daripada kita tidak boleh hidup tanpa teknologi, tetapi kita semua mempunyai orang dalam hidup kita yang nampaknya tidak dapat memiliki alat yang mencukupi. Jika anda sedang memburu hadiah Krismas unik yang dijamin akan memudahkan kehidupan mereka, jangan tunggu sehingga saat-saat akhir. Musim cuti ialah salah satu masa terbaik dalam setahun untuk tawaran tiada tandingan di TV , komputer riba, telefon pintar dan banyak lagi, jadi anda perlu membeli-belah awal — dan anda boleh mula sekarang dengan melihat senarai hadiah elektronik terhangat kami untuk beli pada 2023

Sudah menjadi tugas kami untuk mengikuti perkembangan terkini tentang keluaran dan arah aliran elektronik pengguna terbaharu , dan kami kerap menguji alat terbaharu — daripada fon kepala yang membatalkan hingar dan peranti rumah pintar kepada pembesar suara luar dan projektor rumah — untuk menguji di Makmal kami. Untuk memilih hadiah teknologi terbaik pada musim cuti, kami memilih elektronik yang menonjol dalam ujian kami untuk kemudahan penggunaan, ketahanan dan reka bentuk. Di sini, anda akan menemui segala-galanya daripada barangan mewah, seperti TV serba baharu , kepada pilihan yang lebih berpatutan, seperti alat kawalan jauh telefon pintar, semuanya disusun mengikut harga supaya anda boleh membeli-belah mengikut bajet anda.

Sama ada anda membeli untuk ibu, ayah, remaja atau rakan anda yang mementingkan alat, baca terus untuk mengetahui lebih lanjut tentang hadiah teknologi dan elektronik terbaik yang menghasilkan hadiah percutian dan pengisi stok yang hebat — dan jangan lupa untuk melihat panduan kami untuk mendapatkan tawaran Black Friday terbaik untuk produk Apple .

Buku Nota Boleh Guna Semula Fusion Smart

TERBAIK UNTUK PERANCANG JENIS-ABEST FOR TYPE-A PLANNERS

Buku Nota Boleh Guna Semula Pintar Rocketbook Fusion

Kini Diskaun 45%.Now 45% Off
$22 DI AMAZON$22 AT AMAZON

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Kebanyakan kita mempunyai rakan yang suka menulis senarai dan menulis nota di mana-mana. Bagi mereka, Rocketbook menawarkan kertas boleh guna semula 42 muka surat ini yang boleh diisi dengan nota, senarai dan lakaran. Setelah selesai, semuanya boleh dihantar ke perkhidmatan berasaskan awan seperti Slack, Dropbox, Google Drive dan banyak lagi, kemudian lap bersih dengan kain lembap sebelum memulakan semula!

Pelekap Kereta Telefon Magnet
TERBAIK UNTUK PEMILIK KERETABEST FOR CAR OWNERS

WizGear Magnetic Phone Car Mount

Kini Diskaun 17%.Now 17% Off
$15 DI AMAZON$15 AT AMAZON$14 DI WALMART$14 AT WALMART

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Jika membeli seseorang telefon pintar baharu tiada dalam belanjawan anda, kami mengesyorkan membeli-belah untuk aksesori, seperti fon kepala, pengecas, sarung atau pelekap telefon magnet yang berguna ini. Mereka boleh melampirkannya di mana-mana sahaja pada papan pemuka kereta mereka dengan pelekat yang disediakan, selagi ia berada dalam pandangan yang jelas.

Kipas Jam LED dengan Paparan Masa Nyata
TERBAIK UNTUK PEKERJA PEJABATBEST FOR OFFICE WORKERS

Kipas Jam LED ONXE dengan Paparan Masa Nyata

$14 DI AMAZON$14 AT AMAZON$27 DI WALMART$27 AT WALMART

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Tingkatkan ruang pejabat rakan sekerja anda dengan kipas jam yang hebat ini, yang oleh pembeli Amazon panggil sebagai “mesti ada untuk mana-mana geek.” Hanya pasangkannya ke dalam mana-mana port USB komputer riba untuk menggerakkannya dan memaparkan masa dengan lampu LED.

BERKAITAN: Hadiah Krismas Terbaik Bawah $20

Pembersih Skrin iRoller
IDEA PEMBUAT STOK TERBAIKBEST STOCKING STUFFER IDEA

Pembersih Skrin iRoller SKT Productions

Sekarang Diskaun 20%.Now 20% Off
$20 DI AMAZON$20 AT AMAZON$20 DI B&H PHOTO$20 AT B&H PHOTO

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Adakah pasangan anda tidak suka mempunyai skrin telefon yang kotor? Hilangkan cap jari dan kotoran dengan pembersih bebas cecair yang padat dan mudah dibawa ke mana-mana. Walaupun ia tidak membasmi kuman, ia akan menjadikan skrin telefon, tablet dan komputer riba mereka kelihatan jernih.

Kawalan Jauh untuk Telefon Pintar
TERBAIK UNTUK SELFIE KUMPULANBEST FOR GROUP SELFIES

Kawalan Jauh CamKix untuk Telefon Pintar

$6 DI AMAZON$6 AT AMAZON$7 DI WALMART$7 AT WALMART

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Ia boleh menjengkelkan jika anda perlu menetapkan pemasa 10 saat untuk menangkap syot kumpulan yang sempurna… kemudian membuat semulanya berulang kali. Alat jauh berdaya Bluetooth yang berguna ini berpasangan dengan baik dengan kebanyakan telefon pintar (sehingga 30 kaki jauhnya, mengikut jenama) jadi apa yang perlu dilakukan oleh penerima hadiah anda ialah menekan butang apabila semua orang sempurna bergambar. Cuma pastikan anda menyemak semula sama ada telefon mereka serasi dengan alat kawalan jauh terlebih dahulu.

Papan Kekunci Bluetooth Wayarles Berbilang Peranti
TERBAIK UNTUK GADIS REMAJABEST FOR TEEN GIRLS

Papan Kekunci Bluetooth Wayarles Berbilang Peranti Logitech

$40 DI AMAZON$40 AT AMAZON$30 DI WALMART$30 AT WALMART$40 DI LENOVO.COM$40 AT LENOVO.COM

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Sama ada anak-anak anda kembali ke sekolah atau pejabat rumah rakan anda memerlukan peningkatan, papan kekunci tanpa wayar yang comel dan ringan ini akan kelihatan dan berasa hebat semasa menaip. Kebaikan kami menyukainya ia ditawarkan dalam beberapa warna dan pemiliknya boleh memasangkan sehingga tiga peranti melalui Bluetooth, menjadikannya mudah untuk bertukar antara komputer riba pada penghujung hari.

BERKAITAN: 65 Hadiah Terbaik untuk Gadis Remaja

Berus Gigi Elektrik Boleh Dicas Semula Kuasa Pro 1000
HADIAH PRAKTIKAL TERBAIKBEST PRACTICAL GIFT

Berus Gigi Elektrik Boleh Dicas Semula Oral-B Pro 1000

$50 DI AMAZON$50 AT AMAZON$40 DI WALMART$40 AT WALMART$30 DI ULTA BEAUTY$30 AT ULTA BEAUTY

KREDIT: LISAN-BCREDIT: ORAL-B

Ia mungkin bukan hadiah paling seksi, tetapi tiada apa-apa seperti hadiah kebersihan yang hebat. Perkenalkan seseorang yang dekat dan sayang dengan kemudahan berus gigi elektrik dengan pilihan mampu milik dari Oral-B ini. Ia adalah salah satu berus gigi yang dinilai terbaik di Amazon, dan penguji produk kami mendapati ia berkesan dan mudah digunakan.

AirTag
TERBAIK UNTUK ORANG TERSAYANG YANG PELUPABEST FOR FORGETFUL LOVED ONES

Apple AirTag

$28 DI AMAZON$28 AT AMAZON$27 DI WALMART$27 AT WALMART$29 DI B&H PHOTO$29 AT B&H PHOTO

KREDIT: APPLECREDIT: APPLE

Penjejak Bluetooth ini sesuai untuk pengguna iPhone yang sentiasa kehilangan dompet mereka atau bimbang untuk memeriksa bagasi mereka semasa dalam perjalanan. Mereka bukan sahaja akan dapat menyemak barang-barang mereka dalam masa nyata, tetapi mereka boleh mengetik rangkaian Cari Saya Apple untuk mencari item tersebut sekiranya ia hilang dan tidak lagi dalam julat Bluetooth. Jika mereka bukan pengguna iPhone, pakar kami mengesyorkan untuk membeli Tile mesra Android , yang merupakan penjejak bagasi yang sama berkesan .

Kit Lensa Pro
TERBAIK UNTUK PENCIPTA KANDUNGANBEST FOR CONTENT CREATORS

Kit Lensa Xenvo Pro

$40 DI AMAZON$40 AT AMAZON

KREDIT: XENVOCREDIT: XENVO

Walaupun model iPhone dan Android terbaharu sudah mengambil gambar berkualiti tinggi, kit ini akan memberi jurugambar amatur keupayaan untuk mengambil gambar profesional dengan lensa makro atau sudut lebar 15x pada mana-mana peranti — tiada peralatan kamera yang mahal diperlukan. Kami suka lensa ini mudah digunting dan ia disertakan dengan lampu LED untuk tangkapan Instagram yang sempurna.

Tambahan Pengecas Kereta
TERBAIK UNTUK ROAD TRIPPERSBEST FOR ROAD TRIPPERS

Pengecas Kereta RapidX Plus

Sekarang Diskaun 31%.Now 31% Off
$24 DI AMAZON$24 AT AMAZON

KREDIT: RAPIDXCREDIT: RAPIDX

Memandangkan kebanyakan keluarga bergantung pada Peta Google, Spotify dan Netflix untuk sentiasa mendapat maklumat dan terhibur di jalan raya, pengecas kereta berbilang port adalah satu kemestian. Pilihan ini boleh mengecas sehingga lima peranti sekaligus, menjadikan semua orang di dalam kereta sangat, sangat gembira. Pakar kami menyukai model terbaharu ini termasuk port USB-C.

Kawalan Garaj Pintar myQ
TERBAIK UNTUK PEMILIK RUMAH BAHARUBEST FOR NEW HOMEOWNERS

CHAMBERLAIN myQ Smart Garage Control

$30 DI AMAZON$30 AT AMAZON$43 DI WALMART$43 AT WALMART

KREDIT: CHAMBERLAINCREDIT: CHAMBERLAIN

Alat ini sesuai untuk pemilik rumah baharu atau sesiapa sahaja yang sentiasa bimbang sama ada pintu garaj dibiarkan terbuka. Setelah dipasang, mereka akan menerima pemberitahuan terus ke telefon pintar mereka dan mereka akan dapat menetapkan jadual harian yang mudah seperti membuka pintu garaj sebelum berangkat ke tempat kerja. Pakar di Institut Pengemasan Baik terutamanya seperti itu pembuka pintu garaj pintar ini membolehkan operasi jauh dari mana-mana sahaja.

Ekspres 4K+
TERBAIK UNTUK RANCANGAN PENSTRIMANBEST FOR STREAMING SHOWS

Roku Express 4K+

$39 DI AMAZON$39 AT AMAZON$37 DI WALMART$37 AT WALMART$50 DI HOME DEPOT$50 AT HOME DEPOT

KREDIT: ROKUCREDIT: ROKU

Mereka boleh memotong kabel dan menstrim beribu-ribu rancangan TV dan filem di Netflix, YouTubeTV, Disney+ dan banyak lagi melalui platform intuitif Roku. Tiada yuran peralatan bulanan diperlukan — cuma sediakannya dengan kord HDMI yang disertakan dan mula binging. Ia adalah hadiah yang sesuai untuk kanak-kanak, remaja atau keluarga yang suka menonton pelbagai jenis kandungan.

Bank Kuasa Pengecas Suria
TERBAIK UNTUK JENIS OUTDOORBEST FOR OUTDOORSY TYPES

BLAVOR Solar Charger Power Bank

$49 DI AMAZON$49 AT AMAZON

KREDIT: BLAVORCREDIT: BLAVOR

Jika mereka gemar melakukan pengembaraan luar, hadiahkan mereka pengecas telefon solar mudah alih yang paling teruji ini . Saiznya yang padat menjadikannya mudah untuk dimuatkan ke dalam beg galas perkhemahan dan kelebihan kami seperti itu mempunyai lampu suluh, kompas dan empat port USB keluaran serta pilihan pengecasan tanpa wayar. Dalam ujian kami, kami mendapati bahawa ia cukup lasak untuk mengendalikan pendedahan kepada hujan ringan.

BERKAITAN: 40 Idea Hadiah Perkhemahan Terbaik untuk Orang Luar

Palam Pintar Ultra Mini 15A
TERBAIK UNTUK RUMAH PINTARBEST FOR SMART HOMES

Kasa Smart Smart Plug Ultra Mini 15A

Sekarang Potongan 25%.Now 25% Off
$15 DI AMAZON$15 AT AMAZON

KREDIT: KASACREDIT: KASA

Jika ayah menyukai Amazon Alexa atau Google Assistantnya tetapi hanya bergantung padanya untuk asasnya, perkenalkan dia kepada palam pintar ini. Sebaik sahaja dia memuat turun apl Kasa, memasang palam pintar dan disambungkan ke WiFi, dia boleh mengawal lampu rumah, peralatan dan elektronik isi rumah yang lain hanya dengan bertanya.

Pengecas Mudah Alih USB-C
TERBAIK UNTUK MENGECAS PERANTIBEST FOR CHARGING DEVICES

Pengecas Mudah Alih USB-C Anker

Sekarang Diskaun 15%.Now 15% Off
$25 DI AMAZON$25 AT AMAZON$40 DI WALMART$40 AT WALMART

KREDIT: ANKERCREDIT: ANKER

Anker membuat beberapa pengecas yang paling boleh dipercayai di luar sana, dan pakar kami mengesyorkan pilihan mudah alih ini untuk rakan yang bateri telefonnya sentiasa mati. Ia mempunyai port USB-C untuk pengecasan pantas dan reka bentuknya yang ramping dan padat menjadikannya mudah untuk dimasukkan ke dalam dompet.

Cam v3

Wyze Cam v3

$34 DI AMAZON$34 AT AMAZON$36 DI WALMART$36 AT WALMART$36 DI HOME DEPOT$36 AT HOME DEPOT

KREDIT: WYZECREDIT: WYZE

Keselamatan rumah adalah lebih penting daripada sebelumnya. Jadilah kawasan kejiranan yang baik dan tawarkan kamera keselamatan yang berpatutan tetapi berkesan ini kepada rakan anda di sebelah supaya mereka dapat memantau rumah mereka, dalam dan luar. Setiap kali gerakan dikesan, mereka akan mendapat pemberitahuan terus ke telefon mereka!

Sanitizer Telefon Pintar UV & Pengecas Universal
TERBAIK UNTUK GERMAPHOBESBEST FOR GERMAPHOBES

Pembersih Telefon Pintar UV PhoneSoap & Pengecas Universal

$80 DI AMAZON$80 AT AMAZON

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Ia adalah hadiah yang sesuai untuk masa yang belum pernah berlaku sebelum ini: sarung yang membasmi kuman telefon anda semasa ia dicas! Penerima hadiah anda juga boleh meletakkan aksesori kecil lain di dalam, seperti kunci, fon telinga, kad kredit dan banyak lagi. Menurut jenama itu, cahaya UV-C akan membunuh 99.9% kuman dalam masa 10 minit sahaja.

Kes Pelindung Ultra Impak
TERBAIK UNTUK PENGGUNA IPHONEBEST FOR IPHONE USERS

Casetify Ultra Impact Protective Case

Sekarang Diskaun 10%.Now 10% Off
$74 DI AMAZON$74 AT AMAZON

Sudah tentu mereka telah menaik taraf kepada iPhone 14 – tetapi adakah mereka mempunyai sarung telefon yang menarik untuknya? Casetify menawarkan beratus-ratus model yang berbeza dan reka bentuk yang menarik , jadi ada sesuatu untuk semua orang. Atau anda sentiasa boleh menawarkan mereka kad hadiah Casetify supaya mereka boleh menyesuaikan sarung mereka sendiri !

Echo Dot (Generasi Ke-5)
PEMBESAR SUARA PINTAR TERBAIKBEST SMART SPEAKER

Amazon Echo Dot (Generasi Ke-5)

$60 DI AMAZON$60 AT AMAZON

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Apabila ia datang kepada produk rumah pintar , Amazon mendahului senarai kami. Jika mereka belum mempunyai sistem rumah pintar mereka sendiri, pembesar suara Amazon Echo Dot ialah tempat yang bagus untuk bermula. Lebih baik daripada jam penggera asas, Echo Dot ini berpasangan dengan pembantu digital Alexa untuk menetapkan pemasa, memainkan muzik, menjawab soalan dan mengimbas semula berita. Tidak seperti model sebelumnya, versi terbaru Echo Dot yang dikeluarkan pada tahun 2022 ini, menampilkan audio yang dipertingkatkan dan paparan LED yang menunjukkan anda lebih daripada sekadar masa (seperti suhu, tajuk lagu dan banyak lagi).

Kit Dimmer Pintar Caseta
TERBAIK UNTUK PENCAHAYAAN RUMAHBEST FOR HOME LIGHTING

Kit Dimmer Pintar Lutron Caseta

$100 DI AMAZON$100 AT AMAZON

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Sistem pencahayaan pintar oleh Lutron ini adalah projek DIY yang sempurna untuk ibu bapa anda. Setelah dipasang, mereka boleh mengawal lampu dari mana-mana sahaja dengan telefon pintar, jam tangan pintar atau kawalan suara mereka. Betul, ibu boleh menutup lampu tanpa mengalihkan seinci atau menghidupkannya supaya kelihatan seperti ada orang di rumah apabila keluarga tiada bercuti.

Parlimen
TERBAIK UNTUK SUAMIBEST FOR HUSBANDS

Parlimen Ekster

$89 DI AMAZON$89 AT AMAZON

KREDIT: EKSTERCREDIT: EKSTER

Berikan orang yang anda sayangi dompet pintar kulit yang anggun ini dibina dengan tali tunai, penyekat RFID dan poket kecil yang boleh memuatkan penjejak Bluetooth nipis supaya mereka tidak kehilangan dompet mereka. Pakar kami suka bahawa terdapat pencetus terbina dalam yang menjadikan pengeluaran sehingga enam kad cepat dan mudah.

Stesen Pengecasan Berbilang Peranti Dock5
TERBAIK UNTUK SESIAPA YANG MEMPUNYAI BANYAK ALATBEST FOR ANYONE WITH LOTS OF GADGETS

Stesen Pengecasan Berbilang Peranti Satechi Dock5

$60 DI AMAZON$60 AT AMAZON

KREDIT: SATECHICREDIT: SATECHI

Stesen dok berguna ini akan membantu mana-mana pencinta gajet memastikan semua peranti mereka teratur, tidak bersepah dan dicas dalam satu ruang. Kerana ia boleh menghidupkan sehingga lima peranti pada satu masa dan mengecas AirPod atau iPhone secara wayarles, mereka tidak akan pernah merungut tentang bateri yang mati lagi . Pakar kami suka bahawa ia dilengkapi dengan dua port USB-C dan dua port USB-A serta mempunyai pembahagi terbina dalam.

SRS-XB13
TERBAIK UNTUK REMAJA LELAKIBEST FOR TEEN BOYS

Sony SRS-XB13

$58 DI AMAZON$58 AT AMAZON$38 DI WALMART$38 AT WALMART$38 DI B&H PHOTO$38 AT B&H PHOTO

KREDIT: SONYCREDIT: SONY

Pembesar suara Bluetooth kalis air mini ini sangat kecil dan padat, menjadikannya pengisi stok yang hebat untuk seseorang yang suka membawa muzik mereka ke mana sahaja mereka pergi. Pakar kami kagum dengan bunyinya yang hebat dan hayat bateri selama 16 jam. Kami juga suka bahawa ia datang dalam pelbagai warna untuk memenuhi semua citarasa dan personaliti.

BERKAITAN: 57 Idea Hadiah Terbaik untuk Remaja Lelaki

Ditambah Termometer Daging Pintar
TERBAIK UNTUK PEMANGGANGBEST FOR GRILLERS

Termometer Daging Pintar Meater Plus

$100 DI AMAZON$100 AT AMAZON$114 DI WALMART$114 AT WALMART$100 DI NORDSTROM$100 AT NORDSTROM

KREDIT: MEATERCREDIT: MEATER

Adakah mertua anda selalu kelihatan terlalu masak stik? Termometer daging pintar ini akan memastikan ia tidak akan berlaku lagi dengan menjejaki suhu daging melalui Bluetooth. Dalam ujian kami, kami kagum dengan ketepatan termometer ini dan reka bentuk tanpa wayarnya.

Botol Air Pintar Spark PRO
TERBAIK UNTUK KACANG KESIHATANBEST FOR HEALTH NUTS

Botol Air Pintar Hidrate Spark Spark PRO

$80 DI AMAZON$80 AT AMAZON$70 DI WALMART$70 AT WALMART

KREDIT: HIDRATE SPARK PROCREDIT: HIDRATE SPARK PRO

Sukar untuk memastikan anda minum air yang mencukupi setiap hari. Bantu rakan yang memerlukan dengan botol air pintar ini yang memberitahu mereka apabila tiba masanya untuk minum lebih banyak, terima kasih kepada lampu LED yang terbina dalam botol. Dengan menyegerakkan melalui Bluetooth, botol air pintar juga akan menjejaki pengambilan air harian mereka supaya mereka akan sentiasa terhidrat dan segar.

Pemain Rekod 3 Kelajuan Vintaj
TERBAIK UNTUK PENCINTA MUZIKBEST FOR MUSIC LOVERS

Pemain Rekod 3 Kelajuan Victrola Vintage

Sekarang Diskaun 29%.Now 29% Off
$50 DI AMAZON$50 AT AMAZON$63 DI WALMART$63 AT WALMART$72 DI WAYFAIR$72 AT WAYFAIR

KREDIT: VICTROLACREDIT: VICTROLA

Jangan tertipu dengan penampilan vintajnya — pemain rekod berteknologi tinggi ini merupakan hadiah hebat untuk mana-mana ahli audio. Ia bukan sahaja akan kelihatan menarik di ruang tamu mereka, tetapi ia akan memainkan rekod kegemaran mereka, serta muzik yang distrim daripada telefon pintar mereka melalui Bluetooth. Ia termasuk beg pembawa supaya mereka juga boleh mengangkutnya dengan mudah.

Wonderboom 3
TERBAIK UNTUK MENYANYI DALAM MANDIBEST FOR SINGING IN THE SHOWER

Ultimate Ears Wonderboom 3

Sekarang Diskaun 20%.Now 20% Off
$80 DI AMAZON$80 AT AMAZON

KREDIT: ULTIMATE EARSCREDIT: ULTIMATE EARS

Pembesar suara kompak daripada Ultimate Ears ini ialah pembesar suara pancuran mandian yang terbaik . Ia bukan sahaja mempunyai tali yang memudahkan ia digantung, pakar kami juga menyukai reka bentuk yang berwarna-warni dan bunyi yang besar. Ia adalah hadiah yang sangat bagus untuk seseorang yang suka mandi juga, kerana ia terapung!

Kamera Instax Mini 11
TERBAIK UNTUK KANAK-KANAKBEST FOR KIDS

Fujifilm Instax Mini 11 Kamera Segera

$85 DI AMAZON$85 AT AMAZON$77 DI WALMART$77 AT WALMART$60 DI LENOVO.COM$60 AT LENOVO.COM

KREDIT: FUJIFILMCREDIT: FUJIFILM

Kamera Fujifilm yang padat dan berwarna-warni ini akan mencetak foto mini serta-merta untuk anak-anak anda berkongsi dengan rakan-rakan dan menghiasi bilik mereka. Malah terdapat lensa swafoto yang memudahkan pengambilan gambar dari dekat.

Projektor Filem Luaran
TERBAIK UNTUK MALAM FILEM KELUARGABEST FOR FAMILY MOVIE NIGHTS

Projektor Filem Luar GooDee

$200 DI AMAZON$200 AT AMAZON

Ubah pesta Netflix menjadi pengalaman teater filem dengan projektor luar yang paling teruji ini. Kerana ia mudah alih, ia boleh dialihkan dengan mudah dari bilik permainan ke halaman belakang, dan mereka boleh melaraskan saiz skrin 200 inci yang besar bergantung pada ruang. Pakar kami bukan sahaja menyukai harga murah, tetapi juga resolusi HD penuh 1080 piksel yang tajam.

Bingkai
TERBAIK UNTUK ISTERIBEST FOR WIVES

Bingkai Bose

$199 DI AMAZON$199 AT AMAZON$134 DI WALMART$134 AT WALMART$99 DI ADORAMA.COM$99 AT ADORAMA.COM

KREDIT: BOSECREDIT: BOSE

Jika dia gemar berlari tetapi tidak menyukai perasaan fon telinga, pertimbangkan untuk mendapatkan cermin mata pintar bertaraf tinggi ini daripada Bose. Dalam ujian, pakar kami kagum dengan audio berkualiti tinggi yang dipancarkan daripada kuil, serta kepantasan cermin mata dipasangkan dengan Bluetooth. Kami juga suka bahawa ia datang dalam tiga gaya klasik, jadi anda boleh memilih yang paling sesuai dengan gayanya.

Taman Hidroponik Dalaman
TERBAIK UNTUK TUKANG MASAK RUMAHBEST FOR HOME COOKS

Taman Hidroponik Dalaman AeroGarden

Kini Diskaun 33%.Now 33% Off
$110 DI AMAZON$110 AT AMAZON

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Hadiahkan kit taman herba dalaman ini kepada sesiapa sahaja yang suka memasak supaya mereka boleh membesar sehingga enam herba di dalam rumah, tidak memerlukan tanah! Apa yang mereka perlu lakukan ialah menanam benih, mencampurkan nutrien dan memberi perhatian apabila taman mengatakan sudah tiba masanya untuk menambah air dan menanam makanan. Pakar Makmal Perkakas Dapur & Inovasi kami kagum dengan betapa cepatnya taman kompak ini menanam salad dalam ujian mereka.

Set Gelang Sentuh Jarak Jauh
TERBAIK UNTUK HUBUNGAN JARAK JAUHBEST FOR LONG-DISTANCE RELATIONSHIPS

Set Gelang Sentuh Jarak Jauh Barangan Luar Biasa

$138 PADA BARANGAN LUAR BIASA$138 AT UNCOMMON GOODS

KREDIT: BARANG LUAR BIASACREDIT: UNCOMMON GOODS

Walaupun jarak anda berbatu-batu, mereka masih akan berasa berhubung dengan anda terima kasih kepada gelang berkuasa Bluetooth ini. Apabila seseorang mengetuk gelang mereka, ia menyebabkan gelang orang lain bergetar, sebagai peringatan halus bahawa mereka memikirkannya.

BERKAITAN: Hadiah Bertimbangrasa untuk Diberikan Rakan Terbaik Anda

Cawan Kopi Dipanaskan
TERBAIK UNTUK PENGGEMAR KOPIBEST FOR COFFEE LOVERS

Mug Kopi Dipanaskan SmrtMugg

$130 DI AMAZON$130 AT AMAZON

Katakan selamat tinggal kepada kopi suam! Bagi orang yang tidak dapat dikesan tanpa iPhone mereka dalam satu tangan dan cawan kopi di tangan yang lain, kami mengesyorkan cawan kopi pemanasan sendiri yang boleh dicas semula ini yang memastikan minuman pagi mereka kekal pada suhu yang sempurna, walaupun beberapa jam selepas ia dituangkan. Cawan pintar yang dipanaskan ini menunjukkan prestasi terbaik dalam ujian kami, dengan pengekalan haba yang konsisten dan kapasiti yang besar.

Camera papan pemuka
TERBAIK UNTUK PEMANDU BAHARUBEST FOR NEW DRIVERS

Rove Dash Cam

$120 DI AMAZON$120 AT AMAZON$120 DI WALMART$120 AT WALMART

Kamera ini dipasang pada cermin depan mana-mana kereta untuk membolehkan mereka merakam pemanduan mereka. Sekiranya sesiapa terlanggar kereta mereka, mereka akan dapat menarik rakaman itu. Kelebihan kami seperti itu cam ini menampilkan banyak loceng dan wisel, seperti penderia pengesanan gerakan dan monitor tempat letak kereta, pada titik harga yang berpatutan.

AirPods Pro (Generasi Kedua)
TERBAIK UNTUK EARBUD WAYARLES UNTUK PENGGUNA APPLEBEST FOR WIRELESS EARBUDS FOR APPLE USERS

Apple AirPods Pro (Generasi Kedua)

Sekarang Diskaun 20%.Now 20% Off
$199 DI AMAZON$199 AT AMAZON$240 DI B&H PHOTO$240 AT B&H PHOTO$249 DI ADORAMA.COM$249 AT ADORAMA.COM

KREDIT: APPLECREDIT: APPLE

Terdapat banyak alternatif AirPod yang hebat di luar sana, tetapi jika mereka menumpukan kepada Apple, kadangkala lebih baik untuk kekal dalam ekosistem yang sama. Dengan model AirPods pro generasi kedua yang lebih baharu, mereka masih akan mendapat kualiti bunyi yang sangat baik daripada gen pertama tetapi dengan hayat bateri yang lebih lama, pembatalan hingar aktif (ANC) yang dipertingkatkan dan pilihan hujung telinga XS. Pakar kami juga menyukai betapa mudahnya menukar daripada ANC kepada mod ketelusan dengan menekan dan tahan pada pod ini. Bonus: Pakar membeli-belah kami menjangkakan harga ini berada pada harga terendah mereka untuk Black Friday 2022 .

Sebaliknya 4
TERBAIK UNTUK PENJEJAKAN KECERGASANBEST FOR FITNESS TRACKING

Fitbit Versa 4

BELI DI AMAZONSHOP AT AMAZON

KREDIT: FITBITCREDIT: FITBIT

Jam tangan kecergasan ini akan diselaraskan dengan sempurna dengan resolusi kesihatan Tahun Baru mereka. Kebaikan kami seperti itu Fitbit’s Versa 4 menawarkan pandangan yang lebih baik ke dalam kesihatan holistik dengan menjejaki langkah, makanan, tidur, kadar denyutan jantung dan banyak lagi. Ia juga menampilkan hayat bateri yang kukuh dan GPS terbina dalam, jadi pemiliknya boleh membawanya keluar semasa berlari dan mendaki serta mengelak daripada tersesat. Dan, menurut Fitbit, pengguna tidak lama lagi akan dapat mengakses Peta Google dan Wallet secara langsung melalui jam tangan juga.

DrafPour Dispenser Bir
TERBAIK UNTUK PEMINUM BIRBEST FOR BEER DRINKERS

FIZZICS DraftPour Dispenser Bir

Kini Diskaun 24%.Now 24% Off
$125 DI AMAZON$125 AT AMAZON$177 DI WALMART$177 AT WALMART

KREDIT: FIZZICSCREDIT: FIZZICS

Pakar bir tahu bahawa bir draf sentiasa lebih enak, tetapi ia boleh menjadi mahal! Di situlah mesin berteknologi tinggi ini dimainkan. Apa yang mereka perlu lakukan ialah menuangkan sebarang bir ke dalam mesin dan DraftPour akan menghasilkan “buih mikro,” kepala berkrim yang dikatakan oleh jenama itu meningkatkan aroma dan rasa minuman.

BERKAITAN: 25 Hadiah Bir Terbaik untuk Penggemar Bir

Bingkai Foto Digital Pintar
TERBAIK UNTUK KENANGANBEST FOR MEMORIES

Bingkai Foto Digital Pintar Nixplay

Sekarang Diskaun 21%.Now 21% Off
$150 DI AMAZON$150 AT AMAZON$190 DI WALMART$190 AT WALMART

KREDIT: NIXPLAYCREDIT: NIXPLAY

Foto terbaik patut dibingkaikan, dan bingkai gambar pintar ini yang mengandungi lebih 17K ulasan 5 bintang di Amazon menjadikannya mudah. Dengan menyambungkan bingkai digital ke WiFi, datuk dan nenek anda boleh memaparkan foto kegemaran mereka terus dari telefon mereka dan, yang paling penting, ahli keluarga boleh menambahkan foto mereka pada koleksi itu juga!

Kit All-in-One Terbaik + Beg Dopp
TERBAIK UNTUK AYAHBEST FOR DAD

Panasonic The Ultimate All-in-One Kit + Beg Dopp

$170 DI PANASONICMULTISHAPE.COM$170 AT PANASONICMULTISHAPE.COM

KREDIT: PANASONICCREDIT: PANASONIC

Kit daripada Panasonic ini mempunyai segala-galanya yang dia perlukan ketika datang ke dandanan. Dia akan mendapatkan pencukur elektrik, pemangkas janggut, pemangkas hidung dan berus gigi dalam satu beg peralatan mandian padat. Walaupun kami belum menguji kit ini lagi, kami suka bahawa semua alatan adalah tanpa wayar dan boleh digunakan di dalam dan di luar bilik mandi.

Cincin Gen3
TERBAIK UNTUK PENJEJAKAN TIDURBEST FOR SLEEP TRACKING

Cincin Oura Gen3

$299 DI OURARING.COM$299 AT OURARING.COM

KREDIT: OURACREDIT: OURA

Cincin Oura menjejaki aktiviti tidur , kadar denyutan jantung, suhu dan banyak lagi untuk memberikan cerapan berguna supaya pemiliknya boleh mengetahui lebih lanjut tentang badan dan bahagian kesihatan mereka yang memerlukan pembaikan. Cincin pintar bergaya ini tersedia dalam lima warna dan selesa untuk tidur, menurut penguji kami. Kami menyukai reka bentuk anggun dan aplikasi intuitif Oura, dan cara cas bateri bertahan selama beberapa hari pada satu masa.

Fon Kepala Wayarles QuietComfort 45
FON KEPALA PEMBATAL BUNYI TERBAIKBEST NOISE-CANCELING HEADPHONES

Fon Kepala Wayarles Bose QuietComfort 45

$329 DI AMAZON$329 AT AMAZON$329 DI WALMART$329 AT WALMART$249 DI LENOVO.COM$249 AT LENOVO.COM

Pilihan utama kami untuk keseluruhan fon kepala pembatalan hingar terbaik , ini adalah satu kemestian untuk penerbang yang kerap. Ia bukan sahaja selesa dipakai selama berjam-jam pada satu-satu masa, ia menampilkan hayat bateri 24 jam dan berkesan menyekat semua perbualan dan bunyi dentuman pesawat supaya mereka dapat menikmati prestasi audio yang jelas.

Tukar Model OLED
KONSOL PERMAINAN VIDEO PEGANG TANGAN TERBAIKBEST HANDHELD VIDEO GAME CONSOLE

Model OLED Nintendo Switch

$347 DI AMAZON$347 AT AMAZON$349 DI WALMART$349 AT WALMART$350 DI ADORAMA.COM$350 AT ADORAMA.COM

KREDIT: NINTENDOCREDIT: NINTENDO

Jangkakan konsol permainan video Nintendo Switch terbaharu menjadi hadiah popular tahun ini. Ia menampilkan skrin OLED 7-inci yang terang dan tajam yang menjadikan grafik benar-benar pop. Pakar kami suka bahawa ia mempunyai banyak storan dalaman dan menampilkan tiga mod berbeza untuk dimainkan (TV, meja dan pegang tangan) dan pengawal (aka Joy-Con) boleh dialih keluar dengan mudah, jadi mereka boleh bermain dengan rakan serta mengambil ia bersama mereka semasa dalam perjalanan. Gandingkan hadiah ini dengan langganan 12 bulan Nintendo Switch Online $20 untuk mata bonus.

BERKAITAN: 30 Hadiah Terbaik untuk Pemain pada 2022

Mini 2
DRON KOMPAK TERBAIKBEST COMPACT DRONE

DJI Mini 2

$479 DI AMAZON$479 AT AMAZON$449 DI WALMART$449 AT WALMART$449 DI B&H PHOTO$449 AT B&H PHOTO

KREDIT: DJICREDIT: DJI

Jika mereka belum mempunyai dron lagi, tetapi nampaknya mereka berminat untuk merakam dan merakam rakaman dari atas, ini adalah idea hadiah mewah — ia cukup ringan untuk dibungkus bersama untuk percutian keluarga dan dikendalikan dengan mudah daripada pengawal yang menyambung ke telefon mereka.

Koktel Premium dan Mesin Margarita
TERBAIK UNTUK PASANGAN YANG SUKA BERHIBURBEST FOR COUPLES WHO LIKE TO ENTERTAIN

Koktel Premium Bartesian dan Mesin Margarita

$350 DI AMAZON$350 AT AMAZON$364 DI WALMART$364 AT WALMART$370 DI SUR LA TABLE$370 AT SUR LA TABLE

KREDIT: BARTESIANCREDIT: BARTESIAN

Lupakan tentang mengukur dan mencampurkan! Sesiapa sahaja boleh menjadi pelayan bar terkemuka dengan mesin membuat koktel elektronik yang mudah digunakan ini. Hanya masukkan mana-mana kapsul koktel Bartesian , tambah minuman keras, pilih kekuatan dan ucapkan sorakan. Mesin ini juga menjalankan kitaran auto-bilas selepas setiap koktel supaya masam wiski tidak akan terasa seperti margarita yang baru mereka buat.

Bar Bunyi Arka
HADIAH KELUARGA TERBAIKBEST FAMILY GIFT

Sonos Arc Soundbar

$899 DI AMAZON$899 AT AMAZON

KREDIT: SONOSCREDIT: SONOS

Tingkatkan sistem hiburan mereka dengan bar bunyi berprestasi tinggi daripada Sonos ini. Ia adalah satu perbelanjaan yang berfoya-foya, tetapi kami mendapati bahawa ia juga merupakan salah satu bar bunyi yang paling mudah untuk disediakan dan digunakan, dan ia menawarkan bunyi yang jelas dan dialog yang jelas yang merupakan peningkatan besar berbanding apa yang boleh ditawarkan oleh kebanyakan pembesar suara terbina dalam TV. Mereka juga boleh memasangkannya dengan pembesar suara Sonos lain yang mereka ada di sekitar rumah, serta Pembantu Google dan Alexa untuk kawalan suara. Jika mereka mempunyai TV yang lebih kecil atau anda ingin berbelanja lebih sedikit, kami mengesyorkan bar bunyi Sonos Beam (Gen 2) .

Ketuhar Pintar
KETUHAR PINTAR TERBAIKBEST SMART OVEN

Ketuhar Pintar Jun

$849 DI AMAZON$849 AT AMAZON

Pilihan utama Perkakas Dapur & Makmal Inovasi kami untuk ketuhar pintar terbaik , ketuhar perolakan kaunter atas 12-dalam-1 ini merupakan pendedahan teknologi. Hanya letakkan apa-apa makanan di dalam, dan kamera dalaman akan mengesan apa itu dan mengesyorkan pilihan memasak. Dengan keupayaan untuk menggoreng udara, memanggang, memanggang, membakar, menyahhidrat dan banyak lagi, pakar kami menyukai pad sentuh bertindak balas sepantas iPhone dan semudah digunakan.

Cermin
UNTUK PENGGEMAR KECERGASANFOR FITNESS ENTHUSIASTS

Cermin Studio Lululemon

$995 DI MIRROR$995 AT MIRROR

Jika mereka suka bersenam, layan mereka dengan salah satu peralatan kecergasan terhangat di pasaran sekarang: cermin senaman . Kini dimiliki oleh Lululemon, Mirror membantu mempopularkan kategori baharu peralatan senaman pintar ini dan jenama itu terus berinovasi. Bukan sahaja pakar kami menyukai reka bentuknya yang anggun, tetapi ia menawarkan pelanggan lebih daripada 10,000 pilihan kelas, termasuk latihan satu sama satu dan program mingguan yang diperibadikan yang berpusat di sekitar kardio, HIIT, latihan kekuatan dan yoga.

Pistol Urut Pegang Tangan Pro

Pistol Urut Pegang Tangan TheraGun Pro

Kini Diskaun 30%.
$420 DI AMAZON$600 DI WALMART$449 DI DICK’S SPORTING GOODS

KREDIT: THERAGUN

Walaupun anda mungkin tidak mampu membeli kerusi urut baharu untuk ibu, pistol urut berdaya Bluetooth yang popular ini ialah perkara terbaik seterusnya. Ia direka untuk memberikan kelegaan otot tisu dalam melalui terapi perkusi, dan dia boleh mengawal kelajuan melalui aplikasi TheraGun.

TV Frame
TV PALING BERGAYA

TV Samsung The Frame

$1,498 DI AMAZON$998 DI WALMART$998 DI B&H PHOTO

KREDIT: SAMSUNG

Beri seseorang yang bertuah TV QLED 4K yang cantik ini daripada Samsung yang menampilkan skrin dengan warna terang dan kualiti gambar. Kelebihan kami seperti itu menampilkan paparan matte yang mengurangkan silau menjengkelkan sesetengah TV, tetapi yang paling kami sukai bahawa ia mempunyai “mod seni” apabila TV tidak digunakan — jadi tetamu mungkin tersalah anggap ia sebagai sekeping seni berbingkai sebenar!

Surface Go 3
LAPTOP TERBAIK UNTUK PELAJARBEST LAPTOP FOR STUDENTS

Microsoft Surface Go 3

Kini Diskaun 24%.Now 24% Off
$420 DI AMAZON$420 AT AMAZON$500 DI WALMART$500 AT WALMART$526 DI B&H PHOTO$526 AT B&H PHOTO

KREDIT: MICROSOFTCREDIT: MICROSOFT

Mereka mungkin sudah mempunyai komputer riba standard , tetapi Surface Go yang ringan milik Microsoft ialah pilihan yang bagus untuk dibawa, baik, semasa dalam perjalanan. Skrin sentuh berfungsi sebagai tablet dan komputer riba, dengan kickstand boleh laras dan keupayaan untuk menyambung kepada aksesori seperti penutup papan kekunci Surface Go dan pen Surface Pro (dijual berasingan). Dalam ujian kami, kami kagum dengan hayat bateri dan reka bentuk yang padat.

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...