21 Jenama Beg Duit Lelaki

Melindungi wang tunai, kad kredit dan kad perniagaan anda adalah penting dengan dompet. Walaupun fungsi utama mereka adalah untuk melindungi wang tunai anda, dompet untuk lelaki juga mempunyai tujuan estetik. Mereka boleh digunakan untuk menyatakan gaya dan falsafah...

Hadiah Hadiah Untuk lelaki Yang Sesuai di Malaysia

Adakah anda sedang mencari hadiah yang bijak dan praktikal untuk lelaki dalam hidup anda, Kami faham betapa sukarnya untuk memilih hadiah yang sesuai untuk lelaki dalam hidup anda, sama ada anda sedang mencari sesuatu untuk pasangan, ahli keluarga atau rakan anda...

30 Idea Hadiah Hari Bapa [2022]

Tidak ada perasaan yang lebih hebat daripada menghadiahkan hadiah yang anda pasti akan diterima dengan kegembiraan yang murni. Hadiah ini mungkin bukan sesuatu yang diingini oleh penerima, tetapi ia menjadi salah satu harta mereka yang paling berharga. Setiap lelaki...

10 Kuali Non-Stick Terbaik di Malaysia [2022]

Kuali tidak melekat menawarkan kemudahan dan membolehkan anda mengambil pendekatan yang lebih sihat untuk makanan anda dengan kurang penggunaan minyak. Selain itu, pembersihan selepas itu adalah mudah! Russell Taylors Non-Stick Marble Coated Deep Fry Pan Tahan lama...

10 Minyak Wangi Lelaki Terbaik Di Malaysia [2022]

adakah anda tertanya-tanya apa yang harus diberikan kepada lelaki terbaik anda? Nah, bagaimana dengan minyak wangi? Minyak wangi bukan hanya cara yang sempurna untuk merawat ayah terbaik di dunia tetapi ia juga merupakan hadiah yang ideal untuk lelaki kerana lelaki,...

10 Jenama Tilam terbaik di Malaysia

Tidur memainkan peranan penting dalam kehidupan kita tanpa tilam anda pelajar atau profesional. Tidur berkualiti yang baik sama pentingnya dengan menjaga senaman dan diet yang sihat. Menurut Pertubuhan Kesihatan Sedunia, badan anda akan mula menyembuhkan sel-sel yang...

10 Servis Cuci Tilam Di Malaysia

Adakah anda menghadapi masalah untuk tidur? Adakah kerana serangga yang menyerang ruang selamat anda? Cara terbaik untuk menghilangkan malam yang tidak selesa, yang menjadikan kulit anda gatal adalah cara terbaik untuk membersihkan tilam anda. Oleh itu, hubungi...

Lumin : Pencuci Muka Terbaik Untuk Lelaki

Lumin : Pencuci Muka Terbaik Untuk Lelaki

With the majority of the skincare product in the market catering to females, there is a big lack of brands and products focusing on guys. However, Lumin the premium skincare brand located in USA Las Angelos can help. Their products are formulated with Korean...

30 Jenama Beg Tangan Wanita Terbaik

30 Jenama Beg Tangan Wanita Terbaik

Sekiranya anda berfikir untuk membeli-belah pada beg tangan berjenama baru, maka perlu dipertimbangkan gaya yang akan bertahan lama, dan bukannya satu keajaiban satu musim yang akhirnya akan mengumpulkan habuk di almari pakaian anda. Untuk ini, pilihan terbaik adalah...

20 Jenama Selipar Lelaki Mewah Yang TerBaik

20 Jenama Selipar Lelaki Mewah Yang TerBaik

Tidak hanya untuk pantai, sandal telah menjadi barang ruji di almari pakaian setiap lelaki. Dengan pelbagai gaya dan warna untuk dipilih, anda boleh menggegarkan sesuatu yang baru setiap hari dalam seminggu. Memberikan keselesaan yang murni dan tarikan fesyen yang...

Air Fryer Terbaik Di Malaysia [2022]

Mencari kaedah untuk menikmati makanan goreng tanpa menyumbat arteri anda? Air fryer terbaik di Malaysia menawarkan cara untuk melakukannya, berkat kejayaan teknologi memasak!

Ini memberi anda keupayaan untuk menghasilkan makanan goreng dengan kandungan lemak tepu yang lebih rendah tetapi hampir semua rasa hidangan goreng tradisional. Sudah tentu, beberapa berfungsi lebih baik daripada yang lain – itulah sebabnya kami memutuskan untuk memberikan senarai yang terbaik di sini.

Oleh itu, ketepikan penggorengan konvensional tersebut dan mari kita lihat lapan air fryer terbaik di Malaysia sekarang! Mana-mana penggoreng ini dapat membantu anda menjalani gaya hidup yang lebih sihat.

Philips Viva Collection XXL Airfryer HD9630 (HD9630/99) (RM873)

Memasak dengan gaya untuk seisi keluarga atau perayaan besar menjadi lebih mudah dan sihat dengan Philips Premium Air Fryer XXL HD9630 / 99.

Tidak ada tugas memasak yang terlalu rumit untuk raja dapur di sini. Goreng, bakar, panggang, panggang, dan panaskan semula sehingga 1.4 kg ayam atau kentang goreng dan sajikan hingga 7.3L bakul makanan.

Penggoreng udara atas ini secara tepat memisahkan dan menangkap lemak sambil mengekalkan kerenah makanan dengan penggunaan Teknologi Udara Cepat. Goreng dengan sedikit minyak tanpa minyak dengan kelajuan 1.5 kali lebih cepat daripada ketuhar konvensional anda.

Cukup buang semua yang anda perlukan untuk memasaknya, hidupkan, dan tunggu. Dan jika anda menyukai makanan anda hangat atau tidak panas, mod Keep Warmnya membolehkan makanan tetap pada suhu yang ideal sehingga 30 minit.

Membersihkan juga mudah, berkat Airfryer QuickClean Basket. Anda boleh mencucinya secara manual atau meletakkan di mesin basuh pinggan mangkuk untuk pembersihan tanpa gangguan.

Philips Air Fryer HD9240 XL Digital 1.2kg

Berukuran besar dan berkepribadian, Philips Air Fryer HD9240 XL Digital 1.2kg memberikan banyak alasan untuk menguasai dapur kami.

Pertama, ia adalah periuk memasak yang menjanjikan 80% lebih sedikit lemak, berkat teknologi Rapid Air. Anda betul – betul menghilangkan lemak yang tidak sihat itu tanpa mengorbankan rasa dan tekstur makanan.

Terlebih lagi, ia dapat menggoreng, memanggang, memanggang, dan bahkan memanggang untuk keluarga besar kerana kapasiti 1.2kg (kapasiti tambahan 50% tambahan!).

Skrin digitalnya membolehkan anda mengawal masa dan suhu. Tambahan, kekuatan yang lebih besar bermaksud masa memasak yang lebih pendek.

Selain itu, anda boleh menyimpan tetapan hidangan fave anda sehingga pada saat anda memasaknya, ia akan siap dalam sekejap. Akhir sekali, bahagian-bahagiannya adalah mesin basuh pinggan mangkuk yang selamat untuk dibersihkan.

Tefal Actifry Express Multifunction Air Fryer 1.2KG FZ7510

Tefal Actifry Express Multifungsi Air Fryer 1.2KG FZ7510 hanya memerlukan satu sudu minyak untuk kentang goreng dan kerepek yang enak dan sedap yang kita mahukan. Itu masih kurang jahat berbanding cara memasak kentang goreng konvensional yang memerlukan dimandikan dalam kaldu lemak.

Anda boleh menyediakan makanan lengkap untuk seisi keluarga dengan kapasiti 1kg. Sistem nadi panas dan pengaduk membuat memasak menjadi mudah.

Kemudahan berada di hujung jari anda juga dengan pemasa digital dan fungsi berhenti automatik. Sama seperti dua penggoreng udara terbaik pertama dalam senarai ini, ini adalah mesin pencuci pinggan selamat.

Milux Digital Turbo Air-fryer 0MAF-1360

Milux Digital Turbo Air-fryer MAF-1360 membolehkan anda menyelesaikan memasak dalam masa yang singkat dengan bantuan elemen pemanasan berganda dan kapasiti 12L. Ini juga memungkinkan untuk memasak makanan apa pun.

Tetapan Fungsi 7-Preset + DIY membolehkan anda memasak pelbagai makanan seperti kentang goreng, roti, ikan, ayam, dan sejenisnya.

Anda juga dapat melihat makanan anda ketika dimasak melalui tetingkap paparan lapisan dua yang telus. Anda juga boleh mengurus perkara lain sambil membiarkan makanan anda dimasak sendiri kerana ia dilengkapi dengan pemasa 99 minit.

Khind Air Fryer ARF3000(RM279)

Jenama Malaysia sendiri dengan bangganya membawa kepada anda Khind Air Fryer ARF3000. Teknologi Peredaran Udara Berkelajuan Tinggi memungkinkan penggunaan minyak yang kurang, ergo, memasak yang sihat.

Ia mengandungi lapan program yang telah ditetapkan untuk memasak dengan mudah. Kerana keselamatan sangat penting bagi Khind, kecantikan ini juga dilengkapi dengan Auto Shut-Down Heater Switch untuk perlindungan tambahan.

Kapasiti bakul menggorengnya adalah 3L, sementara kapasiti bakul gorengnya adalah 1.3L – sesuai untuk keluarga besar.

Elba Air Fryer Digital EAF-G3014 (WH)

Peminat barbeku? Anda boleh membuat barbeku dengan mudah dengan Elba Air Fryer Digital EAF-G3014 (WH).

Dengan kapasiti 3.0L, memasak makanan untuk seluruh keluarga semudah pai. Alat kawalan pemasa 60 minit membolehkan anda berehat sambil memasak juga.

Pilih fungsi memasaknya yang berubah-ubah seperti menggoreng tanpa minyak, memanggang, memanggang, memanggang, dan barbeku. Anda boleh memasak makanan untuk pesta dengan bayi ini!

Pensonic Air Fryer PDF-2201(RM255)

Pensonic PDF-2201 memberi kita penggoreng udara yang lebih berpatutan dan tidak ketinggalan dalam menunaikan janji memasak yang sihat.

Beroperasi pada 1200 – 1400W, peredaran udara berkelajuan tinggi dan teknologi memasak bebas minyak membolehkan anda menyiapkan makanan yang sihat dalam sekejap. Ia juga membolehkan anda menyesuaikan suhunya untuk pelbagai persediaan makanan.

Morgan Air Fryer MAF-MINI 2 AIR FRYER 2.0L(RM135.90)

Morgan Air Fryer MAF-MINI 2 AIR FRYER 2.0L membuktikan bahawa ia tidak hanya mesra dengan poket, tetapi juga penuh dengan semua kemudahan yang dapat disediakan oleh penggoreng udara kelas atas. Dengan sistem peredaran udara yang cepat, hidangan anda keluar lebih berminyak dan, tentu saja, lebih berkhasiat.

Ia dilengkapi dengan penggorengan, supaya anda dapat memanggang daging yang anda inginkan dengan mudah. Dengan pemasa sehingga 30 minit, anda boleh berasa bimbang dengan memasak anda.

21 Jenama Beg Duit Lelaki

Melindungi wang tunai, kad kredit dan kad perniagaan anda adalah penting dengan dompet. Walaupun fungsi utama mereka adalah untuk melindungi wang tunai anda, dompet untuk lelaki juga mempunyai tujuan estetik. Mereka boleh digunakan untuk menyatakan gaya dan falsafah...

Hadiah Hadiah Untuk lelaki Yang Sesuai di Malaysia

Adakah anda sedang mencari hadiah yang bijak dan praktikal untuk lelaki dalam hidup anda, Kami faham betapa sukarnya untuk memilih hadiah yang sesuai untuk lelaki dalam hidup anda, sama ada anda sedang mencari sesuatu untuk pasangan, ahli keluarga atau rakan anda...

30 Idea Hadiah Hari Bapa [2022]

Tidak ada perasaan yang lebih hebat daripada menghadiahkan hadiah yang anda pasti akan diterima dengan kegembiraan yang murni. Hadiah ini mungkin bukan sesuatu yang diingini oleh penerima, tetapi ia menjadi salah satu harta mereka yang paling berharga. Setiap lelaki...

10 Kuali Non-Stick Terbaik di Malaysia [2022]

Kuali tidak melekat menawarkan kemudahan dan membolehkan anda mengambil pendekatan yang lebih sihat untuk makanan anda dengan kurang penggunaan minyak. Selain itu, pembersihan selepas itu adalah mudah! Russell Taylors Non-Stick Marble Coated Deep Fry Pan Tahan lama...

10 Minyak Wangi Lelaki Terbaik Di Malaysia [2022]

adakah anda tertanya-tanya apa yang harus diberikan kepada lelaki terbaik anda? Nah, bagaimana dengan minyak wangi? Minyak wangi bukan hanya cara yang sempurna untuk merawat ayah terbaik di dunia tetapi ia juga merupakan hadiah yang ideal untuk lelaki kerana lelaki,...

10 Jenama Tilam terbaik di Malaysia

Tidur memainkan peranan penting dalam kehidupan kita tanpa tilam anda pelajar atau profesional. Tidur berkualiti yang baik sama pentingnya dengan menjaga senaman dan diet yang sihat. Menurut Pertubuhan Kesihatan Sedunia, badan anda akan mula menyembuhkan sel-sel yang...

10 Servis Cuci Tilam Di Malaysia

Adakah anda menghadapi masalah untuk tidur? Adakah kerana serangga yang menyerang ruang selamat anda? Cara terbaik untuk menghilangkan malam yang tidak selesa, yang menjadikan kulit anda gatal adalah cara terbaik untuk membersihkan tilam anda. Oleh itu, hubungi...

Lumin : Pencuci Muka Terbaik Untuk Lelaki

Lumin : Pencuci Muka Terbaik Untuk Lelaki

With the majority of the skincare product in the market catering to females, there is a big lack of brands and products focusing on guys. However, Lumin the premium skincare brand located in USA Las Angelos can help. Their products are formulated with Korean...

30 Jenama Beg Tangan Wanita Terbaik

30 Jenama Beg Tangan Wanita Terbaik

Sekiranya anda berfikir untuk membeli-belah pada beg tangan berjenama baru, maka perlu dipertimbangkan gaya yang akan bertahan lama, dan bukannya satu keajaiban satu musim yang akhirnya akan mengumpulkan habuk di almari pakaian anda. Untuk ini, pilihan terbaik adalah...

20 Jenama Selipar Lelaki Mewah Yang TerBaik

20 Jenama Selipar Lelaki Mewah Yang TerBaik

Tidak hanya untuk pantai, sandal telah menjadi barang ruji di almari pakaian setiap lelaki. Dengan pelbagai gaya dan warna untuk dipilih, anda boleh menggegarkan sesuatu yang baru setiap hari dalam seminggu. Memberikan keselesaan yang murni dan tarikan fesyen yang...