Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

AirPod Terbaik

Ini adalah Apple AirPods terbaru dan terbaik untuk iPhone anda.

airpods terbaik 2023, menurut pakar

Jika anda memiliki iPhone dan mahukan fon kepala yang bersambung serta-merta ke peranti anda, tidak perlu mencari lebih jauh daripada AirPods. Sejak AirPods mula diperkenalkan pada 2016, fon kepala wayarles ini hanya meningkat popularitinya.

Walaupun mereka mungkin bukan fon kepala yang paling selesa, pengguna menyukainya kerana penyepaduan lancar mereka dengan produk Apple dan kualiti audio yang telah bertambah baik selama ini. Sama ada anda sedang mencari fon telinga yang membatalkan hingar dengan petua boleh laras, fon kepala atas telinga yang selesa atau AirPod bajet, terdapat sepasang di luar sana untuk anda.

Di Good Housekeeping Institute , pakar teknologi dan penganalisis kami telah menguji peralatan audio selama lebih sedekad, daripada bar bunyi teratas , pembesar suara luar dan fon kepala yang membatalkan hingar . Apabila mengecilkan AirPod terbaik di pasaran hari ini, pakar kami mencatatkan 300 jam mendengar dan menilai setiap pasangan untuk kemudahan penggunaan, hayat bateri dan masa pengecasan, kualiti audio, keselesaan dan reka bentuk . Panel penguji pengguna kami juga mempertimbangkan pengalaman mereka, memberitahu kami AirPods yang mana kekal dan perasaan dan bunyinya.

Menurut pakar kami, ini adalah AirPod terbaik untuk mendengar semasa anda dalam perjalanan.

Pilihan utama kami:
1. AIRPOD KESELURUHAN TERBAIK
Apple AirPods Pro (Generasi ke-2)

2. AIRPODS NILAI TERBAIK
Apple AirPods (Generasi ke-2)

3. AIRPOD TELINGA TERBUKA TERBAIK
Apple AirPods (Generasi ke-3)

4. AIRPOD PEMBATAL BUNYI TERBAIK
Apple AirPods Max

Selepas pilihan utama kami, baca lebih lanjut untuk mengetahui perkara yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk AirPods dan jangan lupa untuk menyemak alternatif AirPods terbaik sebelum membuat pembelian. Juga, lihat nasihat pakar kami tentang cara membersihkan AirPod dengan betul.

1. AIRPOD KESELURUHAN TERBAIK – Apple AirPods Pro (Generasi ke-2)

AirPods Pro (Generasi Kedua)
KEBAIKAN
– Pembatalan bunyi yang sangat baik
– Kualiti bunyi yang hebat
– Petua telinga boleh laras
– Menyokong pengecasan tanpa wayar
– Tahan air dan peluh

KEBURUKAN
– Mahal
– Fit tidak sesuai untuk semua orang

AirPods Pro (Generasi ke-2) membawa AirPods asal ke tahap seterusnya dengan menambahkan keupayaan membatalkan hingar yang menjadikannya lebih mudah berbanding sebelum ini untuk menerima panggilan tanpa tangan di jalan yang bising.

Oleh kerana AirPods ini direka bentuk untuk menutup saluran telinga dengan petua, ia bukan sahaja lebih selesa daripada AirPods tradisional, tetapi ia juga menawarkan kesesuaian yang lebih selamat yang kekal lebih baik apabila anda dalam perjalanan. Ini menjadikannya lebih mudah untuk mencari saiz yang sesuai untuk telinga anda, masalah biasa di kalangan pengguna fon telinga. Di samping reka bentuk baharu dan dipertingkatkan, model generasi kedua ini telah meningkatkan kualiti audio dengan kejelasan dan kedalaman yang kaya serta prestasi keseluruhan, terima kasih kepada cip H2 Apple. Menurut Apple, pembatalan bunyi adalah dua kali lebih kuat daripada generasi sebelumnya. Selain itu, ia menyokong pengecasan tanpa wayar melalui sarung yang disertakan.

Semasa menguji AirPods Pro Generasi Kedua, pakar kami kagum dengan betapa berkesannya bunyi jalanan New York City yang sibuk disekat pada pengangkutan awam dan betapa mudahnya untuk bertukar kepada mod ketelusan apabila diperlukan. Tetapi satu perkara yang anda mungkin ingin ketahui ialah pemanggil di hujung yang lain mungkin mendengar bunyi ambien seperti lalu lintas dan angin yang didengari oleh fon telinga. Namun, pengulas kami adalah peminat ini. “Saya suka kualiti bunyi Airpods Pro 2,” kata penganalisis produk Jodhaira Rodriguez .

“Mendengar muzik dalam audio spatial adalah satu pengalaman yang indah dengan ini dan saya dapati bahawa saya melihat nota di latar belakang muzik yang saya tidak perasan sebelum ini kerana kejelasan bunyi itu.” Walau bagaimanapun, penguji ambil perhatian bahawa walaupun AirPod ini adalah pilihan yang bagus untuk berulang-alik dan bersenam, ia masih mungkin terkeluar dari telinga sekali-sekala dan tidak selalunya sesuai.

taip Dalam telinga
Hayat bateri 6 jam (30 jam dengan kes pengecasan)
Kalis air Ya, IPX4
Pembatalan bunyi ya


2. AIRPODS NILAI TERBAIK – Apple AirPods (Generasi ke-2)

AirPods (Generasi ke-2)
KEBAIKAN
– Mampu milik
– Mempunyai cip prestasi yang sama seperti AirPods 3rd Gen
– Sesuai untuk telinga yang lebih kecil
– Kualiti audio yang baik

KEBURUKAN
– Kualiti audio dan hayat bateri yang lebih lemah daripada AirPods terkini
– Tidak menyokong pengecasan tanpa wayar
– Tidak kalis air

Ingin menjimatkan wang tetapi bersedia untuk menggunakan wayarles dan membuang Apple EarPods anda ? AirPod generasi ke-2 ini adalah tempat yang baik untuk bermula. Walaupun mereka tidak menampilkan kualiti audio yang dipertingkatkan daripada AirPod generasi ke-3 yang lebih mahal, ia dibuat dengan cip H1 yang sama supaya prestasinya tidak berbeza secara drastik.

“Ia adalah fon telinga berkualiti hebat dan agak berpatutan berbanding jenama lain,” kata penganalisis produk kanan Emma Seymour . “Saya dapati fon telinga ini sangat selesa, dan saya suka ia tidak mempunyai silikon licin, yang saya rasa tidak selesa. Saya mempunyai pasangan yang sama selama beberapa tahun dan mereka kekal dalam keadaan baik!” dia berkata.

Anda boleh menjangkakan hayat bateri yang lebih rendah daripada AirPod Generasi Ketiga, tetapi ini menawarkan sambungan lancar yang digemari kepada semua produk Apple dan menyambung ke Bluetooth hampir serta-merta. Sesetengah penguji lebih menyukai reka bentuk AirPods ini berbanding generasi baharu, mendakwa ia kekal diletakkan dengan lebih berkesan dalam saluran telinga yang sempit kerana batang yang lebih panjang dan fon telinga yang lebih kecil. Penguji lain menyukai seberapa cepat AirPods ini mengecas (walaupun tidak secara wayarles) bersama-sama dengan sarung kompak mereka yang melindungi fon telinga apabila tidak digunakan.

taip Dalam telinga
Hayat bateri 5 jam masa mendengar (24 jam dengan kes)
Kalis air Tidak
Pembatalan bunyi Tidak


3. AIRPOD TELINGA TERBUKA TERBAIK – Apple AirPods (Generasi ke-3)
AirPods (Generasi ke-3)
KEBAIKAN
– Kualiti audio dipertingkatkan berbanding AirPod generasi ke-2
– Menyokong pengecasan tanpa wayar
– Tahan air dan peluh

KEBURUKAN
– Terdedah untuk terkeluar dari beberapa telinga

Pakar kami menyukai AirPods telinga terbuka generasi terbaru ini untuk kualiti audio yang lebih baik berbanding generasi sebelumnya . Oleh kerana ia adalah telinga terbuka, ini bermakna ia tidak akan mengasingkan bunyi dengan berkesan seperti AirPods Pro atau fon kepala atas telinga, tetapi ia membolehkan anda sentiasa peka dengan persekitaran anda dengan membenarkan bunyi ambien masuk.

Semasa menstrim muzik, pakar kami mendapati bunyinya jernih dan jelas dengan bes yang kaya. “Kualiti bunyi fon telinga Apple tiada tandingan bagi saya,” kata Nikolas Greenwald , pembantu makmal di Institut Pengemasan Baik. “Ia adalah salah satu fon telinga yang paling popular dan atas sebab yang baik. Mereka mempunyai tindak balas frekuensi yang sangat lancar dan kedengaran bagus. Saya juga menyukai kes itu dan betapa mudahnya ia disediakan.”

Walau bagaimanapun, jika anda sudah memiliki sepasang AirPod generasi ke-2, pakar kami tidak semestinya mengesyorkan tergesa-gesa keluar untuk menaik taraf kepada generasi ini melainkan anda mahukan ciri tambahan seperti audio spatial yang menghasilkan kesan 3D yang mengasyikkan, hayat bateri yang lebih baik (sehingga 5 jam hingga 6 jam mendengar dan 6 jam tambahan dengan kes pengecas) dan pilihan pengecasan tanpa wayar.

Ciri lain ialah penarafan IPX4 jadi AirPods ini kalis peluh dan air serta pilihan yang lebih baik untuk gim. Perlu diingat bahawa beberapa penguji mendakwa bahawa ini tidak kekal di telinga serta AirPod lain: “Bentuk baharu adalah keluhan terbesar saya!” Greenwald berkata. “Generasi terbaharu mempunyai bentuk yang berbeza daripada yang lebih lama yang tidak sesuai dengan telinga saya dengan sempurna dan menjadikannya lebih mudah untuk keluar dari telinga saya semasa digunakan.”

taip Buka telinga
Hayat bateri 6 jam (30 dengan kes pengecasan)
Kalis air Ya, IPX4
Pembatalan bunyi ya


4. AIRPOD PEMBATAL BUNYI TERBAIK – Apple AirPods Max
AirPods Max
KEBAIKAN
– Pembatalan bunyi yang sangat baik
– Reka bentuk yang selesa dan menarik
-Ditawarkan dalam pelbagai warna yang anggun
– Kualiti bunyi yang luar biasa

KEBURUKAN
– Mahal
– Sarung tidak melindungi fon kepala sepenuhnya
– Kabel berwayar tidak disertakan

Sepasang fon kepala atas telinga ini mengagumkan pakar kami dengan kualiti bunyi yang unggul dan keupayaan pembatalan hingar yang sangat baik , menjadikannya pasangan yang sesuai untuk mengembara dengan kapal terbang atau kereta api bawah tanah yang bising – terutamanya berbanding dengan AirPod lain. Kami bukan sahaja menyukai reka bentuk anggun yang ditawarkan dalam beberapa warna metalik, tetapi kami mendapati ini selesa dipakai selama berjam-jam pada satu masa.

Dengan hanya dua kawalan, AirPods Max juga sangat mudah untuk digunakan. Cuma putar dail untuk melaraskan kelantangan dan tekan butang untuk bergilir-gilir antara pembatalan hingar dan mod ketelusan apabila anda ingin bercakap dengan seseorang atau mendengar persekitaran anda. Walaupun pakar kami mengakui bahawa tidak banyak yang tidak disukai tentang sepasang fon kepala atas telinga pertama Apple, kami berharap ia datang pada titik harga yang lebih rendah dan menampilkan sarung perjalanan yang lebih kukuh serta kabel berwayar untuk kapal terbang. Kami merancang untuk menguji AirPods Max Gen Ke-2 apabila ia dikeluarkan kemudian pada 2023.

Taip Atas telinga
Hayat bateri 20 jam
Kalis air Tidak
Pembatalan bunyi ya

Cara kami menguji AirPodsHow we test AirPods

Pakar dan jurutera di Good Housekeeping Institute Media and Tech Lab telah mencatatkan lebih 300 jam masa mendengar semasa menguji fon telinga dan AirPods.

Untuk mencari AirPod yang terbaik, kami melihat segala-galanya daripada kesesuaian dan reka bentuk, prestasi pembatalan audio dan hingar, hayat bateri, masa pengecasan, ketahanan apabila terjatuh atau bersentuhan dengan air, keupayaan untuk kekal dalam telinga dan intuitif kawalan pada telinga . Kami juga menilai maklum balas penguji pengguna untuk menilai kualiti bunyi keseluruhan, keselesaan dan kemudahan penggunaan dan persediaan.

Perkara yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk AirPods

✔️ Pembatalan hingar: Salah satu pembeza utama antara AirPods ialah sama ada ia menawarkan pembatalan hingar atau tidak, ciri yang menghalang bunyi latar belakang dan bunyi ambien. Pembatalan hingar aktif adalah berdasarkan teknologi yang membantu membatalkan bunyi luar, manakala pembatalan hingar pasif bergantung pada produk fizikal yang menutup telinga anda (seperti fon kepala atas telinga). Jika anda sedang mencari pembatalan bunyi, pilih AirPods Pro Generasi Kedua atau AirPods Max. Ciri ini boleh menjadi sangat berguna jika anda merancang untuk mengembara dengan AirPods anda dalam pesawat kerana ia membantu membatalkan dron pesawat. Tetapi ia juga merupakan ciri yang bagus jika anda ingin mempunyai perbualan telefon yang jelas semasa berada di jalan atau taman permainan yang sibuk.

✔️ Keselesaan dan kesesuaian: Tidak semua AirPod sesuai dengan cara yang sama. Airpods Gen 3 dan ke bawah ialah model telinga terbuka yang mudah meluncur ke dalam telinga anda tetapi boleh jatuh dengan mudah. Sementara itu AirPods Pro menampilkan petua silikon boleh laras untuk kesesuaian yang lebih selamat. Fon kepala atas telinga seperti AirPods Max biasanya paling selesa kerana ia menampilkan kusyen yang teguh, tetapi ia juga lebih besar untuk diangkut.

✔️ Hayat bateri dan pengecasan: Semak semula hayat bateri AirPods anda sebelum membeli jika anda seorang yang cenderung terlupa mengecas peranti. Walaupun kebanyakan model yang dipaparkan di atas menawarkan masa mendengar yang serupa, anda boleh menambah beberapa jam tambahan bergantung pada kes pengecasan anda (secara amnya, generasi baharu akan menawarkan lebih banyak kuasa bateri). Dan jika anda sedang mencari pengecasan tanpa wayar, pastikan anda mendapatkan model yang menyokong ciri ini.

✔️ Kalis air: Kebanyakan generasi terkini Apple AirPods kini kalis air dan peluh, walaupun terdapat pengecualian seperti AirPods Max. Jika anda merancang untuk bersenam dengan AirPods anda di gim atau berlari dalam hujan, anda harus memilih model kalis air yang sekurang-kurangnya bertaraf IPX4 sebagai selamat. Penarafan IP (perlindungan masuk) menunjukkan sejauh mana sesuatu produk boleh mengekalkan pendedahan atau perendaman air di samping bersentuhan dengan unsur lain seperti kotoran, pasir, dll. Nombor pertama merujuk kepada pepejal, manakala nombor kedua merujuk kepada cecair; X bermakna tiada data mengenai kriteria tersebut. Sebagai peraturan, lebih tinggi nombor, lebih banyak perlindungan yang boleh anda harapkan.Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...