Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

Ulasan Apple Watch Ultra: Semua yang Anda Perlu Tahu

Saya menguji jam pintar supercharged ini untuk mengetahui sama ada ia benar-benar berbaloi.Saya sentiasa suka memakai jam tangan bersaiz besar, walaupun pergelangan tangan saya kecil. Mungkin ia adalah cara saiz mereka yang besar membuatkan saya berasa seperti saya...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud.

Trend barang kemas 2023

Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik.

Untuk mengetahui arah aliran barang kemas yang menjadi tumpuan pada tahun 2023, kami berbual dengan Francesca Simons, publisiti barang kemas dan pengasas Francesca Simons Consulting dan Jessica Kiraly, pengarah perhubungan awam di Mega Mega Projects , perunding barang kemas di New York Bandar. Petunjuk: Tahun ini, zamrud yang menakjubkan, mutiara abadi, anting-anting jatuh bahu dan manset emas adalah beberapa gaya yang menarik.

Menurut Simons, pencinta barang kemas dari semua peringkat umur sekali lagi cenderung kepada kepingan klasik, abadi, seperti cincin meterai emas dan pusaka yang unik. “Generasi lama suka memakai berlian, emas dan batu permata – ia adalah sama untuk Gen Z, yang kadangkala lebih mementingkan harga tetapi mereka berminat dengan gaya yang sama,” katanya.

Maximalism adalah satu lagi trend yang mendahului, yang Kiraly percaya banyak dipengaruhi oleh media sosial. “Instagram telah menjadikan konsep dan amalan banyak dan banyak lapisan benar-benar popular,” katanya. “Saya juga melihat banyak permintaan untuk subang habuk bahu.”

Semasa anda menyemak imbas trend barang kemas 2023 teratas di bawah, kami berharap anda akan menemui khazanah baharu yang cantik untuk ditambah pada koleksi anda. Pilihan yang menakjubkan ini juga membuat hadiah yang bijak untuk orang tersayang!

1. LOGAM CAMPURAN – Kalung Dua Nada Berkait Mejuri

Kalung Dua Nada Berpaut
Sungguh mempesonakan melihat hasil dua logam digabungkan dalam satu aksesori. Diperbuat daripada perak sterling dan vermeil emas (yang dikatakan tahan lebih lama daripada penyaduran emas biasa), kepingan halus ini segar, bergaya dan bagus untuk pemula dalam aliran logam campuran.

2. ZAMRUD ELEGAN – Kalung Ana Luisa Beya

Kalung Beya
Sisipan malachite yang menakjubkan memberikan rantai emas cantik ini peningkatan yang cantik dan elegan. Pakai zamrud anda pada majlis kasual dan mewah. Padankan mereka dengan mana-mana pakaian hitam, putih, coklat atau kelabu untuk daya tarikan yang canggih.

3. CUFFS DAN GELANG CHUNKY – Gelang Manset Emas Sepuluh Wilde

Gelang Manset Emas
Gelang cuff ringkas dalam emas putih atau kuning membuat kenyataan yang kuat untuk mana-mana pencinta barang kemas. Ia klasik, minimum dan mudah digabungkan dengan pakaian harian anda. “Fikirkan gelang awal tahun 2000-an, tetapi dengan sentuhan kemas kini yang dicipta semula,” kata Tenisha Wilde, pengasas dan pereka Ten Wilde Jewelry.

4. CUFFS DAN GELANG CHUNKY – Kate Spade Permata Kecil Berengsel Cuff
Cuff Berengsel Permata Kecil
Wilde juga melihat trend pemakaian manset yang semakin meningkat “digabungkan dengan batu permata yang bertenaga.” Ia sangat cantik, sangat serba boleh dan boleh dipakai sendiri atau disusun dengan aksesori lain dalam koleksi anda.

5. CINCIN SIGNET DENGAN BATU PERMATA – Ana Luisa Amara Ibu Mutiara
Amara Ibu Mutiara
Menampilkan batu ibu kepada mutiara, cincin meterai emas ini penuh dengan kesan. Padankan dengan kancing mutiara klasik atau anting-anting jatuh, atau pertimbangkan untuk menghadiahkannya sebagai tanda kegembiraan dan cinta.

6. BARANG KEMAS BERINSPIRASIKAN BUNGA – Gelang Pesona Bunga Speidel
Gelang Pesona Bunga
Tidak hairanlah gelang pesona membuat kemunculan semula. Dipakai mengikut sejarah untuk membawa tuah dan keselamatan, semakin ramai orang memakai gelang sukan dengan azimat yang mewakili orang tersayang, peristiwa penting atau kepentingan peribadi. Bersedia untuk menguji trend? Gelang keluli tahan karat ini, dipertingkatkan dengan trio bunga berwarna-warni, akan menambah sentuhan yang menyeronokkan pada mana-mana pakaian.

7. BARANG KEMAS BERINSPIRASIKAN BUNGA – The Pink Reef Bunga Kecil Dalam Mutiara dan Merah Jambu
Bunga Kecil Dalam Mutiara dan Merah Jambu
Wilde percaya kepingan berinspirasikan bunga kekal di barisan hadapan dalam trend tahun ini. kenapa? Kerana mereka adalah salah satu daripada “pembeli barang yang menonjol rasa paling sesuai mencerminkan personaliti dan identiti mereka.” Dilukis tangan dalam warna merah jambu dan gading, anting-anting mutiara bunga ini bukan sahaja menunjukkan trend mutiara — ia juga aksesori yang meriah untuk gadis setiap hari.

8. ZAMRUD ELEGAN – Kurt Geiger London Emerald Square Crystal Ring
Cincin Kristal Emerald Square
“Emerald adalah batu permata berwarna yang paling kuat dan trend serta permintaan ini semakin meningkat,” kata Simons. Ia tahan lama, bergaya dan boleh melengkapkan mana-mana logam. Oleh kerana mereka juga mewakili cinta, mereka membuat cincin pertunangan yang bermakna.

9. MUTIARA KLASIK – Subang Gelung Mutiara Organik Mejuri

Anting Gelung Mutiara Organik
Mutiara sentiasa popular kerana daya tarikannya yang berkelas dan romantis. Ia adalah kepingan abadi yang biasanya diturunkan dari generasi ke generasi. Gelung harian ini menampilkan “mutiara yang dikultur daripada tiram dan kerang air tawar.” Seorang pengulas menyifatkan mereka sebagai “cukup besar untuk diperhatikan tetapi cukup cantik untuk mengalir dengan sempurna dengan pakaian.”

10. SUBANG JATUH KENYATAAN – Petit Moments Diikat Subang

Subang Berikat

“Dengan COVID-19, kami sebenarnya melihat lebih sedikit cincin dan lebih banyak lagi anting-anting – khususnya anting-anting pernyataan,” kata Kiraly. Naiki trend dengan reka bentuk emas ini, menampilkan perincian berpintal dengan dos drama yang betul.

11. PUSAKA SATU-SEJENIS – Subang Jatuh Tomato Merah Dauphinette

Subang Jatuh Tomato Merah

“Mengejutkan, 2022 menyaksikan kebangkitan kepingan pusaka moden,” kata Wilde. “Arah aliran itu kekal kukuh, menuju ke arah 2023.” Pertimbangkan untuk menambah anting-anting buatan tangan yang unik ini pada kotak barang kemas anda. Percaya atau tidak, ia dibuat dengan tomato sebenar yang dihiris dan kering — dipelihara dengan cantik dalam resin mesra alam.

12. LOGAM CAMPURAN – Subang Gelung Logam Campuran Barang Kemas Super Diva
Anting Gelung Logam Campuran
“Pereka menggunakan kemahiran ‘mixology’ pada koleksi mereka ketika kami menuju ke musim baharu,” kata Simons. “Seiring dengan pencampuran warna serta motif masa lalu dan sekarang, mereka telah mula melapisi logam sekali lagi dan ia merupakan kelainan yang menyegarkan daripada emas kuning yang dominan sejak beberapa tahun lalu.”

13. CINCIN SIGNET DENGAN BATU PERMATA – Cincin Bujur Candy Dôme Mejuri

Cincin Bujur Candy Dôme
Menurut Grace Lee, pengasas barang kemas Grace Lee, signet masih dalam trend. “Gaya mudah seperti ini telah bertahan dalam ujian masa, boleh berpakaian atas atau bawah dan digunakan sebagai asas untuk melapisi potongan yang lebih bergaya atau moden, ” katanya. Terletak dengan batu permata citrine oren di tengah, pilihan vermeil emas ini ialah aksesori penyata.

14. PUSAKA SATU-SEJENIS – Gelung Kubah Bulan Sabit Mejuri

Gelung Kubah Bulan Sabit

“Bahagian yang sangat menarik tentang perhiasan ialah kepingan klasik boleh merapatkan jurang antara generasi yang lebih tua dan lebih muda, ” kata Wilde. Ambil contoh gelung yang diilhamkan oleh croissant Paris ini. Pilihan abadi lain termasuk Mini Orb Hoops atau Elio Hoops ini , sesuai untuk semua peringkat umur.

15. SUBANG JATUH KENYATAAN – Ettika Crystal Fringe Drop Earrings

Subang Jatuh Pinggiran Kristal

“Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, emas kuning telah menjadi kebiasaan, tetapi sejak kebelakangan ini, saya melihat pengenalan semula gaya perak klasik ke dalam almari pakaian,” kata Kiraly. Pertimbangkan anting-anting pinggir ini yang dilapisi cantik dengan kristal perak — menarik untuk keluar malam.

16. MUTIARA KLASIK – Subang Jatuh Mutiara Shashi
Subang Jatuh Mutiara
Anting-anting mutiara, tetapi menjadikannya mencolok. Diperbuat daripada logam rona emas dan mutiara akrilik, anting-anting jatuh ini sedikit lebih menarik daripada stud atau gelung biasa anda.

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

Ulasan Apple Watch Ultra: Semua yang Anda Perlu Tahu

Saya menguji jam pintar supercharged ini untuk mengetahui sama ada ia benar-benar berbaloi.Saya sentiasa suka memakai jam tangan bersaiz besar, walaupun pergelangan tangan saya kecil. Mungkin ia adalah cara saiz mereka yang besar membuatkan saya berasa seperti saya...