Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

12 Pembesar Suara Bluetooth Terbaik untuk Mendengar Dalaman dan Luaran

Bawa pembesar suara mudah alih ini pada perjalanan seterusnya.

pembesar suara bluetooth terbaik

Tiada apa-apa seperti muzik yang sesuai untuk menetapkan mood apabila anda melayan tetamu atau jamming semasa anda memasak makan malam. Memandangkan pembesar suara Bluetooth adalah wayarles dan boleh digandingkan dengan telefon anda untuk memainkan senarai main Spotify kegemaran anda, ia membolehkan anda membawa lagu anda bersama anda dari bilik ke bilik, serta di luar dan ke dalam kolam — ya, banyak pembesar suara Bluetooth kalis air! Nasib baik, majoriti pembesar suara Bluetooth hari ini mempunyai hayat bateri yang luar biasa yang akan bertahan sekurang-kurangnya beberapa jam dan anda boleh mendapatkan tawaran hebat di bawah $100. Pembesar suara Bluetooth tertentu mempunyai reka bentuk yang kecil dan padat yang menjadikannya lebih mudah untuk diangkut, manakala yang lain adalah lebih besar dan dibina untuk mengisi ruang dengan bunyi.

Jurutera dan pakar teknologi di Hadiah2u Malaysia telah menguji peralatan audio selama beberapa dekad, daripada pembesar suara luar terbaik untuk pesta kolam anda yang seterusnya kepada AirPods dan fon telinga wayarles yang dinilai tinggi untuk hari-hari semasa anda dalam perjalanan. Untuk mencari pembesar suara Bluetooth terbaik di luar sana, pakar kami mencatatkan 50 jam mendengar dan menilai setiap pembesar suara untuk kualiti audio, kemudahan penggunaan, hayat bateri yang didakwa dan mudah alih. Kami mempertimbangkan model yang berfungsi di dalam dan di luar, menghapuskan mana-mana yang tidak menampilkan sambungan Bluetooth daripada ujian kami.

Sama ada anda mahukan pembesar suara Bluetooth yang boleh anda bawa ke pantai atau yang mudah untuk bergerak di sekitar rumah, ini ialah pembesar suara Bluetooth terbaik untuk memulakan musim panas 2023.

Pilihan utama kami:
1. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH KESELURUHAN TERBAIK
Bose SoundLink Flex

2. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH NILAI TERBAIK
Anker Soundcore 3

3. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH DALAMAN TERBAIK
Marshall Middleton

4. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH KALIS AIR TERBAIK
Ultimate Ears Wonderboom 3

5. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH PINTAR TERBAIK
Sonos Move

6. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH TERBAIK UNTUK BUNYI PALING KERAS
Sony SRS-XG300

7. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH LUARAN TERBAIK
Ultimate Ears BOOM 3

8. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH MUDAH ALIH TERBAIK
Sonos Roam

9. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH SERBAGUNA TERBAIK
Pembesar Suara Pintar Mudah Alih Bose

10. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH TERBAIK UNTUK PARTI
Caj JBL 5

1. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH KESELURUHAN TERBAIK – Bose SoundLink Flex

SoundLink Flex
KEBAIKAN
– Kualiti audio yang hebat
– Reka bentuk lasak
– Ringan
– Boleh digandingkan dengan pembesar suara lain

KEBURUKAN
– Julat Bluetooth mungkin lebih baik

Dalam ujian Makmal kami, Bose sentiasa menonjolkan kualiti tinggi, audio yang jelas. Kami menyukai SoundLink Flex kerana mengekalkan bunyi indah Bose, tetapi juga menyukai reka bentuk mudah alih yang ringan dan mudah alih model ini. Pembesar suara muat dengan selesa pada tapak tangan anda dan dilengkapi dengan gelung yang menjadikannya mudah disambungkan pada beg galas atau beg dengan tambahan carabiner. Telefon pintar bersambung dengan lancar dan kawalan pada pembesar suara mudah dinavigasi.

Dengan 12 jam hayat bateri yang dituntut, anda akan mempunyai muzik yang mengalir sepanjang tempoh BBQ musim panas anda atau perjalanan mendaki. Sekiranya keadaan menjadi kucar-kacir, anda tidak perlu risau tentang SoundLink Flex anda kerana ia dibina untuk mengendalikan rendaman air sehingga tiga kaki dan sedikit kotoran. Walaupun kami berharap julat Bluetooth lebih tinggi sedikit daripada 30 kaki, sukar untuk mencari kualiti yang lebih baik untuk harga yang lebih baik.

Hayat bateri 12 jam
Berat badan 1.3 paun
Kalis air Ya (penilaian IP67)
Pasangan stereo ya
Mengecas USB-C
Julat Bluetooth 30′


2. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH NILAI TERBAIK – Anker Soundcore 3
Soundcore 3
KEBAIKAN
– Nilai yang hebat
– Hayat bateri yang hebat
– Boleh digandingkan dengan pembesar suara lain

KEBURUKAN
– Kualiti bunyi tidak begitu mengagumkan seperti pembesar suara Bluetooth lain

Pembesar suara Bluetooth ini adalah yang terbaik untuk wang anda dan mengetuk orang lain yang dipaparkan dalam senarai ini keluar dari taman untuk hayat bateri 24 jam yang luar biasa dan reka bentuk kalis air, mengikut jenama. Beratnya di bawah satu paun dan reka bentuknya yang agak padat menjadikannya mudah untuk dibawa bersama anda. Walaupun kualiti bunyi mungkin tidak setara dengan beberapa pembesar suara Bluetooth yang lebih premium, pakar kami suka anda mendapat banyak loceng dan wisel yang sama seperti dapat memasangkan sehingga 100+ pembesar suara Soundcore untuk memulakan parti.

Hayat bateri 24 jam
Berat badan 0.82 paun
Kalis air Ya (penilaian IPX7)
Pasangan stereo ya
Mengecas USB-C
Julat Bluetooth T/A


3. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH DALAMAN TERBAIK – Marshall Middleton
Middleton
KEBAIKAN
– Skor keseluruhan tertinggi berdasarkan ujian Makmal
– Kualiti audio yang sangat baik
– Hayat bateri yang mengagumkan
– Reka bentuk ikonik yang anggun

KEBURUKAN
– Julat Bluetooth mungkin lebih besar
– Berat

Middleton memenangi ujian Makmal kami dengan skor keseluruhan tertinggi untuk prestasi, kemudahan penggunaan dan sudah tentu reka bentuknya yang menakjubkan . Pakar kami mendapati kualiti bunyi sangat baik dan sangat jelas. “Kualiti bunyi adalah sangat jernih, walaupun pada volum yang tinggi,” kata Pembantu Makmal GH Nikolas Greenwald. “Treble tidak mempunyai kekerasan manakala bassnya lancar. Bunyinya bagus dengan kandungan audio yang dituturkan juga dan ia dengan mudah paling menarik dari segi estetika.” Walaupun kami mengakui bahawa kami terlepas kawalan analog ikonik yang akan anda temui pada kebanyakan pembesar suara Marshall untuk melaraskan bes, treble dan kelantangan, kami menyukai reka bentuk model ini anggun dan lebih padat (dan anda masih boleh membuat pelarasan yang sama untuk menyesuaikan anda bunyi dengan butang intuitif dan tombol kawalan). “Ia menampilkan sistem paparan yang sangat hebat untuk bateri dan kelantangan yang disepadukan,” kata Alec Scherma , jurutera ujian di Hadiah2u Malaysia.

Walaupun anda pasti boleh membawa pembesar suara ini bersama anda di jalan raya atau mempamerkannya di tempat rakan anda berkat tali pembawa boleh tanggal yang berguna, kami berpendapat reka bentuknya kelihatan terbaik sebagai hiasan tengah pada rak buku. Kami berharap ia sedikit lebih ringan dan julat Bluetooth lebih besar, tetapi pound tambahan berbaloi dengan bunyi yang kaya dan hayat bateri 20 jam yang didakwa. Kami juga menyukai model ini kalis air dan lebih lasak daripada pembesar suara Marshall lain yang diuji sebelum ini.

Hayat bateri 20 jam
Berat badan 4 paun
Kalis air Ya (penilaian IP67)
Pasangan stereo ya
Mengecas USB-C
Julat Bluetooth 30′

4. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH KALIS AIR TERBAIK – Ultimate Ears Wonderboom 3
Pokok ajaib 3

KEBAIKAN
– Saiz kecil, padat
– Julat Bluetooth yang mengagumkan
– Kalis air
– Bunyi yang kuat untuk saiznya

KEBURUKAN
– Hanya boleh berpasangan dengan satu pembesar suara yang lain

Pembesar suara yang menyeronokkan dan terang ini mengejutkan pakar kami dengan bunyi 360 yang besar, yang sangat mengejutkan kerana saiznya yang kecil . Pembesar suara Bluetooth ini bukan sahaja sangat mudah untuk diangkut pada harga kurang dari satu paun, tetapi ia mempunyai hayat bateri 14 jam yang didakwa yang sepatutnya cukup untuk sehari di pantai. Mod Luaran menguatkan muzik anda apabila anda berada di luar, dan anda boleh menggandingkan satu pembesar suara Wonderboom 3 yang lain dengan pembesar suara ini untuk memulakan parti. Ia kalis titis dan kalis air (teruskan, buang ke dalam air!), dan menampilkan julat wayarles 131 kaki yang mengagumkan supaya anda tidak perlu meletakkan telefon anda di sebelah pembesar suara pada setiap masa.

Hayat bateri 14 jam
Berat badan 0.9 paun
Kalis air Ya (penilaian IP67)
Pasangan stereo ya
Mengecas Mikro-USB
Julat Bluetooth 131′


5. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH PINTAR TERBAIK – Sonos Move

Bergerak

KEBAIKAN
– Kualiti audio yang sangat baik
– Menyambung ke Bluetooth dan Wi-Fi
– Aplikasi yang mudah digunakan
– Pembantu suara terbina dalam
– Boleh digandingkan dengan produk Sonos yang lain

KEBURUKAN
– Berat
– Tidak mesra perjalanan seperti pembesar suara lain

Sonos sangat popular kerana kualiti audionya yang jernih, jelas dan cemerlang, dan Sonos Move tidak boleh diabaikan. Sama ada anda berharap untuk meninggalkan pembesar suara ini di kaunter dapur atau membawanya keluar dari semasa ke semasa, ia bersambung ke Bluetooth dan Wi-Fi untuk memudahkan urusan serta mempunyai pemegang terbina dalam untuk pengangkutan yang mudah.

Pakar kami mengakui bahawa pembesar suara ini lebih berat, tetapi ia adalah pilihan utama kami bagi sesiapa yang cuba membina sistem bunyi di seluruh rumah. Walaupun Move mencipta bunyi yang kaya dengan sendirinya, kami suka bahawa ia boleh memaut bersama-sama dengan produk Sonos yang lain untuk mencipta pengalaman bunyi yang mengasyikkan dengan kawalan suara yang berguna (ia mempunyai Amazon Alexa dan Google Assistant terbina dalam). Pakar kami juga menghargai aplikasi Sonos yang mudah digunakan dan gandingan lancar serta pangkalan pengecasan wayarles yang disertakan bersama pembelian anda.

Hayat bateri 11 jam
Berat badan 6.6 paun
Kalis air Ya (penilaian IP56)
Pasangan stereo ya
Mengecas Pangkalan pengecasan wayarles atau USB-C PD
Julat Bluetooth T/A


6. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH TERBAIK UNTUK BUNYI PALING KERAS – Sony SRS-XG300
SRS-XG300
KEBAIKAN
– Kualiti audio kuat yang mengagumkan
– Hayat bateri yang sangat baik
– Tali terbina dalam boleh ditarik balik untuk mudah alih

KEBURUKAN
– Lebih berat daripada pembesar suara Bluetooth lain yang dipaparkan

Sama ada anda melayan tetamu atau mengadakan pesta pantai, pembesar suara Bluetooth daripada Sony ini membuat kenyataan. Ia mengatasi ujian terbaru kami sebagai salah satu pembesar suara paling kuat, menakjubkan jurutera dan pakar kami dengan kehebatannya tanpa mengorbankan kualiti audio. “Pembesar suara secara semula jadi disesuaikan dengan bunyi pop arus perdana, dengan bes jarak pertengahan yang tersendiri dan menekankan,” kata Greenwald. “Peminat lebih banyak muzik akustik atau klasik mungkin mendapati ia membosankan sedikit kehebatannya, tetapi memandangkan anda boleh memanipulasi EQnya melalui aplikasi pendampingnya, terdapat banyak ruang goyang untuk mendapatkan bunyi yang anda inginkan.” Kami juga suka bahawa pembesar suara ini mempunyai julat Bluetooth hampir 100 kaki supaya anda boleh bergerak dengan telefon anda dan ia dilengkapi dengan hayat bateri selama 25 jam, mengikut jenama, untuk bertahan sepanjang malam (dan banyak lagi!) .

“Mod bass mega kedengaran hebat,” tambah Greenwald. “Pertunjukan cahaya dalam mod ini mengikut masa yang sesuai dengan muzik dan kelihatan hebat.” Di samping lampu yang disegerakkan dengan lagu anda, kami menyukai bahawa terdapat pemegang boleh tarik yang menjadikan pembesar suara ini sangat mudah dibawa — cuma perlu diingat bahawa ia adalah salah satu pembesar suara paling berat dalam senarai ini, dengan harga hampir tujuh paun.

Hayat bateri 25 jam
Berat badan 6.6 paun
Kalis air Ya (penilaian IP67)
Pasangan stereo ya
Mengecas USB-C
Julat Bluetooth T/A


7. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH LUARAN TERBAIK – Ultimate Ears BOOM 3
BOOM 3

KEBAIKAN
– Bunyi 360 tebal
– Hayat bateri yang baik
– Boleh digandingkan dengan pembesar suara lain

KEBURUKAN
– Hanya mengecas melalui USB mikro

Siapa yang tidak suka pembesar suara yang sangat mudah alih dan boleh terapung? Pakar kami memuji pembesar suara Bluetooth tanpa wayar ini dengan penarafan IP67 yang menjadikannya kalis air, tahan habuk dan sangat lasak. Sesuai untuk di rumah atau perjalanan, pilihan ringan ini mempunyai julat Bluetooth 150 kaki yang mengagumkan dan hayat bateri 15 jam yang padu mengikut jenama yang menjadikannya sempurna untuk mendengar sepanjang hari. Pakar kami suka bahawa ia mempunyai “butang ajaib” untuk navigasi mudah senarai main tanpa perlu mencapai telefon anda.

Sekiranya pembesar suara anda tidak cukup kuat (sepatutnya!), kami suka anda boleh memasangkan Boom 3 dengan sehingga 150 pembesar suara untuk bunyi yang lebih kuat dan mengasyikkan. Atau anda boleh memilih pembesar suara kakak yang lebih besar, Megaboom 3 , yang menawarkan lima jam tambahan hayat bateri yang dituntut dan lebih banyak keamatan bunyi. Walaupun kami berharap model ini boleh dicas dengan USB-C yang lebih standard berbanding USB mikro, perlu diingat bahawa anda mempunyai pilihan untuk membeli dok pengecasan Power Up dengan bayaran tambahan.

Hayat bateri 15 jam
Berat badan 1.34 paun
Kalis air Ya (penilaian IP67)
Pasangan Stereo ya
Mengecas USB mikro
Julat Bluetooth 150′


8. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH MUDAH ALIH TERBAIK – Sonos Roam
Merayau

KEBAIKAN
– Ringan dan mudah alih
– Wi-Fi dan Bluetooth didayakan
– Pembantu suara terbina dalam
– Terdapat dalam beberapa warna

KEBURUKAN
– Hayat bateri boleh dipertingkatkan

Sonos Roam lulus ujian Makmal kami, dengan pakar kami menyatakan bahawa ia sangat berkuasa untuk saiznya dan reka bentuk ergonomiknya yang ringan menjadikannya sangat mudah alih. Walaupun hayat bateri mungkin lebih baik, kami suka anda boleh mengecas secara wayarles dengan pengecas wayarles yang diperakui Qi dan pembesar suara bersambung ke Bluetooth dan Wi-Fi. Seperti Sonos Move, Amazon Alexa dan Google Assistant terbina dalam dan anda boleh memasangkan Roam anda dengan pembesar suara Sonos lain di sekeliling rumah. Ia juga mempunyai penarafan IP67 yang unggul yang menjadikannya lebih baik untuk pengembaraan luar kerana ia telah diuji untuk rintangan jatuh dan kalis air sehingga tiga kaki selama 30 minit.

Hayat bateri 10 jam
Berat badan 0.95 paun
Kalis air Ya (penilaian IP67)
Pasangan stereo ya
Mengecas USB AC, pengecas wayarles Sonos atau pengecas wayarles yang diperakui Qi
Julat Bluetooth T/A


9. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH SERBAGUNA TERBAIK – Pembesar Suara Pintar Mudah Alih Bose

Pembesar Suara Pintar Mudah Alih
KEBAIKAN
– Kualiti audio yang hebat
– Wi-Fi dan sambungan Bluetooth
– Pemegang terbina dalam untuk mudah dibawa
– Pembantu suara terbina dalam

KEBURUKAN
– Tidak sesuai untuk hujan lebat
– Julat Bluetooth mungkin lebih baik

Gabungkan pembesar suara rumah Bluetooth tanpa wayar dengan kawalan suara dan anda mendapat Pembesar Suara Pintar Mudah Alih Bose. Tersedia dalam perak dan hitam, reka bentuk yang menarik dan bunyi yang seimbang menjadikan ini pilihan utama dalam ujian kami. Pegang pemegang untuk mudah mengalihkan pembesar suara dari bilik ke bilik, di sekeliling rumah atau bawanya ke luar. Perlu diingat bahawa julat Bluetooth hanya 30 kaki, jadi jika anda bercadang untuk mengatasinya, pertimbangkan untuk menyambung ke Wi-Fi.

Dengan penarafan IPx4, reka bentuk tahan lama dan kalis air pembesar suara ini sesuai untuk seisi keluarga, walaupun pakar kami menasihatkan supaya tidak meninggalkannya di luar semasa hujan musim panas yang lebat. Jika anda merancang untuk menggunakannya di dalam rumah, kami suka anda boleh menyegerakkannya dengan pembesar suara pintar dan bar bunyi Bose yang lain untuk mendengar berbilang bilik.

Hayat bateri 12 jam
Berat badan 2.34 paun
Kalis air Ya (penilaian IPX4)
Pasangan stereo ya
Mengecas USB-C atau buaian pengecasan
Julat Bluetooth 30′


10. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH TERBAIK UNTUK PARTI – Caj JBL 5Caj 5
KEBAIKAN
– Kualiti bunyi yang kuat
– Reka bentuk lasak
– Boleh mengecas telefon pintar

KEBURUKAN
– Reka bentuk mungkin lebih padat dan ringan

Dengan 20 jam hayat bateri yang dituntut dan reka bentuk yang lasak dan kalis air, JBL Charge 5 dibuat untuk pengembaraan luar. Walaupun ia mungkin sedikit lebih berat dan tidak begitu padat seperti model lain dalam senarai ini, ia mempunyai pukulan dengan bunyi yang kuat dan seimbang dan keupayaan untuk memautkan lebih banyak pembesar suara kepadanya. Pakar kami menyukai bahawa selain sebagai pembesar suara yang sangat baik, anda boleh mengecas telefon pintar anda melalui Charge 5 dan meninggalkan bank kuasa anda di rumah. Kami juga mengesyorkan JBL Flip 6 jika anda ingin menjimatkan wang dan tidak memerlukan bunyi yang banyak.

Hayat bateri 20 jam
Berat badan 2.11 paun
Kalis air Ya (penilaian IP67)
Pasangan stereo ya
Mengecas USB-C
Julat Bluetooth T/A

11. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH MINI TERBAIK – Sony SRS-XB13
SRS-XB13

KEBAIKAN
– Padat, saiz kecil
– Tali terbina dalam untuk mudah dibawa
– Tersedia dalam warna-warna cerah dan menyeronokkan
– Nilai yang baik
– Ringan

KEBURUKAN
– Julat Bluetooth mungkin lebih besar
– Hanya boleh berpasangan dengan satu pembesar suara yang lain

Kecil tetapi hebat, pembesar suara Bluetooth mini ini telah menarik minat kami dengan bunyi yang kuat. Kami suka bahawa ia mempunyai tali pembawa boleh tanggal yang membolehkan anda menggantung, membawa atau klip pembesar suara pada beg anda. Dengan masa bermain selama 16 jam, anda boleh membawa pembesar suara ini bersama anda semasa pengembaraan mendaki dan berkelah taman tanpa membebankan beg anda (beratnya sekitar setengah paun)! Selain itu, anda boleh menaik taraf dengan menyambungkan dua pembesar suara Sony secara wayarles untuk lebih menyeronokkan dan bunyi stereo — cuma pastikan anda berada berdekatan supaya telefon anda berada dalam julat Bluetooth 32 kaki.

Hayat bateri 16 jam
Berat badan 0.56 paun
Kalis air Ya (penilaian IP67)
Pasangan stereo ya
Mengecas USB-C
Julat Bluetooth 32′

12. PEMBESAR SUARA BLUETOOTH TERBAIK UNTUK PERJALANAN – Klip JBL 4
Klip 4
KEBAIKAN
– Reka bentuk mudah alih dengan klip terbina dalam
– Ringan
– Reka bentuk boleh disesuaikan

KEBURUKAN
– Hayat bateri mungkin lebih baik
– Tidak menampilkan pasangan stereo

Seperti namanya, pembesar suara Bluetooth ultra mudah alih ini boleh dipotong secara literal di mana-mana sahaja, termasuk tetapi tidak terhad kepada seluar jeans anda, kerusi kolam atau beg pantai anda. Klip 4 berkuasa bateri dan menawarkan kualiti bunyi yang baik , terutamanya memandangkan saiz kecilnya. “Memandangkan saiznya yang sederhana, anda tidak akan mendapat bes yang berkembang pesat yang memuji EDM atau muzik elektronik yang agresif, jadi peminat genre ini mungkin ingin mencari sesuatu dengan woofer yang lebih substantif,” kata Greenwald. “Begitu juga, treble dan julat pertengahan pada pembesar suara ini berbunyi hebat dan sesuai untuk kebanyakan aplikasi mendengar.”

Pakar kami juga suka bahawa ia datang dalam pelbagai warna dan juga boleh disesuaikan mengikut keinginan anda dalam talian dengan mencipta reka bentuk anda sendiri. Walaupun kami berharap hayat bateri lebih lama dan pasangan stereo boleh didapati, sukar untuk mencari pembesar suara yang lebih mudah untuk dibawa bepergian.

Hayat bateri 10 jam
Berat badan 0.5 paun
Kalis air Ya (penilaian IP67)
Pasangan stereo Tidak
Mengecas USB-C
Julat Bluetooth T/A
Cara kami menguji pembesar suara Bluetooth terbaik

Jurutera dan saintis di Hadiah2u Malaysia telah menguji 30 pembesar suara Bluetooth dalam beberapa tahun kebelakangan ini, menilai segala-galanya daripada kemudahan penggunaan kepada ketahanan dan prestasi. Penilaian terbaharu kami diketuai oleh Nikolas Greenwald , pembantu Makmal di Hadiah2u Malaysia yang bekerja merentas Makmal untuk membangunkan protokol ujian dan mengurus pengumpulan dan analisis data.

Apabila menguji pembesar suara Bluetooth, pakar kami terlebih dahulu mempertimbangkan betapa mudahnya setiap pembesar suara untuk menyediakan, memasangkan dan mengawal muzik main balik melalui peranti dan apl, jika berkenaan. Kami menilai arahan pembantu suara, serta hayat bateri yang dituntut dan ciri khas seperti mikrofon terbina dalam. Kami juga mengukur jejak fizikal dan berat setiap pembesar suara untuk mengambil kira kemudahalihannya. Untuk kualiti bunyi, kami mendengar pelbagai lagu merentas genre yang berbeza (semuanya daripada rock dengan bass berat hingga muzik piano klasik) pada volum maksimum dan minimum untuk memeriksa herotan; kami juga mendengar podcast untuk menilai dialog. Seterusnya, kami menjalankan sapuan kekerapan dan menilai sama ada bass dan treble adalah seimbang. Pembesar suara yang mendakwa sebagai kalis air atau tahan cuaca disemak untuk memastikan kesahihan tuntutan ini.

Bagaimana untuk mencari pembesar suara Bluetooth terbaik untuk anda

Apabila membeli pembesar suara Bluetooth, anda perlu mempunyai idea tentang tempat yang anda mahu pembesar suara anda tinggal. Adakah ini pembesar suara yang akan duduk di ruang tamu anda dan anda akan memainkan muzik apabila rakan sudah tamat? Adakah anda mahu dapat membawa pembesar suara anda semasa anda dalam perjalanan? Adakah ini pembesar suara yang anda inginkan di dapur anda supaya anda boleh meminta pembantu suara anda untuk penukaran ukuran dan banyak lagi? Jawapan anda kepada soalan seperti ini akan membantu anda semasa memilih pembesar suara. Beberapa perkara lain yang perlu diingat termasuk:

✔️ Saiz:Ini biasanya merupakan penunjuk yang baik tentang berapa kuat setiap pembesar suara. Jika anda ingin memainkan muzik dalam persekitaran yang kuat, pembesar suara yang lebih besar mungkin perlu diutamakan. Walau bagaimanapun, jika anda bercadang untuk membawa pembesar suara bersama anda, anda mungkin ingin mengorbankan beberapa output audio untuk jejak dan berat yang lebih mudah diurus.

✔️ Bateri:Bercadang untuk membawa pembesar suara Bluetooth anda semasa perjalanan perkhemahan? Jangan lupa untuk menyemak jumlah hayat bateri yang dituntut atau masa bermain sebelum perlu dicas semula. Walaupun sesetengah pembesar suara mempunyai 10 jam, yang lain lebih hampir untuk menawarkan hayat bateri sehari. Jika anda memilih pembesar suara dengan hayat bateri yang lebih rendah, pertimbangkan untuk membawa bank kuasa bersama anda semasa pengembaraan anda.

✔️ Kesambungan:Kebanyakan pembesar suara pilihan utama kami mempunyai pilihan penstriman muzik Wi-Fi, serta pilihan penstriman Bluetooth. Sebagai contoh, Sonos Roam boleh beroperasi melalui Wi-Fi atau Bluetooth dan juga berfungsi dengan Alexa atau Google Assistant. Jurutera kami mendapati bahawa persediaan menggunakan Bluetooth pada umumnya lebih mudah dan lebih pantas, tetapi persediaan Wi-Fi mungkin berbaloi dengan komitmen masa persediaan awal kerana ia membolehkan penggunaan yang lebih mudah apabila kembali ke pembesar suara anda untuk jangka panjang. Menyambung melalui Wi-Fi amat berguna untuk pembesar suara berwayar yang akan kekal dalam radius Wi-Fi yang sama. Jika pembesar suara anda hanya bersambung melalui Bluetooth, pastikan anda menyemak julat Bluetooth jika anda bercadang untuk meliputi ruang yang besar. Walaupun sesetengah pembesar suara perlu berada dalam jarak 30 kaki dari telefon anda, sesetengah pembesar suara masih berfungsi lebih 100 kaki.

✔️ Kalis air:Semasa membeli-belah, pakar di Hadiah2u Malaysia mengesyorkan anda mencari penarafan Perlindungan Ingress (IP) yang kukuh juga jika anda merancang untuk menggunakan pembesar suara anda di luar (atau mempunyai anak yang tidak kemas!). Ini adalah piawaian yang menunjukkan kekasaran dan rintangan cuaca atau air. Penarafan IP mempunyai dua nombor — yang pertama untuk pepejal (iaitu habuk); yang kedua untuk cecair (iaitu air). Kami mencadangkan penarafan IP67 jika anda merancang untuk menggunakan pembesar suara Bluetooth anda di tepi kolam di mana ia boleh jatuh ke dalam secara tidak sengaja, yang bermaksud ia kalis air sehingga tiga kaki selama 30 minit.

✔️ Pembantu suara:Beberapa pembesar suara Bluetooth kami yang dinilai tinggi mempunyai pembantu suara terbina dalam mereka sendiri, seperti Amazon Alexa atau Google Assistant. Jika anda sudah mempunyai sebarang peranti pintar di rumah anda, anda harus mencari pembantu suara yang serasi dengan peranti tersebut. Berikut ialah senarai pembesar suara pintar untuk dipertimbangkan sama ada kawalan suara adalah keutamaan untuk anda. 

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...