Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

Lampu Cincin Terbaik Untuk Influencer

Ucapkan selamat tinggal kepada lampu atas yang tidak menarik dengan lampu deringan ini untuk panggilan Zoom, vlog, media sosial dan banyak lagi.

7 lampu deringan terbaik untuk setiap pencipta video dan pemanggil persidangan

Lampu deringan adalah rahsia untuk pencahayaan sempurna dalam TikToks viral kegemaran anda, video YouTube, aliran Twitch dan juga panggilan persidangan Zoom. Radas lampu bulat (selalunya) ini terdiri daripada banyak LED yang disusun untuk memencarkan cahaya dengan cara yang mengurangkan bayang-bayang pada subjek yang mungkin dihasilkan oleh lampu arah lain. Pembinaan cincin ialah salah satu cara peranti ini mengurangkan bayang-bayang, membenarkan jurugambar atau juruvideo meletakkan peranti rakaman mereka di dalam atau di belakang gelang supaya ia tidak mengeluarkan bayang-bayang pada subjek.

Banyak lampu cincin dilengkapi dengan pelekap telefon untuk membuat video DIY yang mudah, atau klip-on supaya anda boleh melekapkannya pada komputer riba untuk kegunaan mudah dalam persidangan video. Malah ada yang membenarkan kawalan nyata ke atas kecerahan dan kehangatan cahaya serta warna untuk mencapai kesan yang berbeza. Semasa membeli-belah untuk lampu cincin adalah penting untuk mempertimbangkan aplikasi, keadaan pencahayaan penggambaran ambien (cth. jika anda membuat filem di dalam bilik yang terang, anda mungkin memerlukan lampu cincin yang lebih terang untuk mengatasi pencahayaan) dan bekalan kuasa.

Untuk memilih lampu cincin terbaik, kami menggabungkan kedua-dua ujian tangan dengan kepakaran dan penyelidikan kami untuk mencari lampu terbaik yang tersedia di pasaran.

Pilihan utama kami:
1. LAMPU CINCIN KESELURUHAN TERBAIK
Lampu Cincin Beamo JOBY 12″

2. LAMPU CINCIN NILAI TERBAIK
Lampu Cincin Selfie QIAYA Dengan Stand Tripod dan Pemegang Telefon

3. LAMPU CINCIN TERBAIK UNTUK PENCIPTA KANDUNGAN PROFESIONAL
LUME CUBE Lampu Cincin 18″ Tanpa Kord

4. RING LIGHT TERBAIK UNTUK MEMBUAT TIKTOKS
Lampu Cincin Selfie 10” EMART

5.LAMPU CINCIN TERBAIK UNTUK PENSTRIMAN
Logitech Litra Glow

6. LAMPU CINCIN MUDAH ALIH TERBAIK
Kit Vlogging Terbaik ROTOLIGHT

7. LAMPU CINCIN TERBAIK UNTUK PENGGAMBARAN TABLET ATAS
Lampu Cincin Meja Atas Pozliv dengan Penyangga Lengan Ayun Fleksibel

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang cara kami menguji dan menilai lampu cincin, serta panduan perkara teratas yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk lampu cincin, teruskan tatal selepas pilihan kami.

1. LAMPU CINCIN KESELURUHAN TERBAIK – Lampu Cincin Beamo JOBY 12″

Lampu Cincin Beamo 12"

KEBAIKAN
– Output cahaya yang sangat terang
– 3 tetapan suhu berbeza

KEBURUKAN
– Tripod dan pelekap telefon dijual secara berasingan

Lampu cincin dari JOBY ini adalah kuasa besar dalam hal prestasi. Daripada lima lampu cincin yang kami uji, model ini mempunyai output cahaya paling terang, berukuran 590 lux pada jarak dua kaki dari sumber cahaya. Ia juga mempunyai tiga tetapan suhu berbeza, antara 3,000 hingga 5,600 Kelvin, yang boleh diakses melalui suis.

Kami menyukai kecerahan model ini, bukan sahaja lebih cerah secara kuantitatif daripada model lain yang kami uji, tetapi secara kualitatif juga lebih cerah daripada model ini. Kami mendapati kualiti cahaya yang menyanjung dan menyukai bekalan kuasa USB yang membolehkan anda melangkau keluar menggunakan kabel dan penyesuai tambahan.

Walaupun kami menyukai pilihan pelekap juga untuk lampu cincin ini, kerana dapat memasang skru pada tripod dan memasang pelekap telefon, kami mendapati bahawa penjualan berasingan aksesori ini mungkin tidak sesuai untuk pemula dalam sfera pencahayaan video.

Dimensi 12″ (Diameter Luaran), 9″ (Diameter Dalaman), 1.5″ (Ketebalan)
Berat badan 0.7 paun
Suhu warna 3,000 K hingga 5,600 K
Sumber kuasa USB


2. LAMPU CINCIN NILAI TERBAIK – Lampu Cincin Selfie QIAYA Dengan Stand Tripod dan Pemegang Telefon

Lampu Cincin Selfie Dengan Stand Tripod dan Pemegang Telefon

KEBAIKAN
– Dilengkapi dengan tripod, pemegang telefon dan alat kawalan jauh Bluetooth
– Sangat terang berbanding model lain, malah lebih mahal

KEBURUKAN
– Mengeluarkan bunyi bersenandung semasa berlari

Bagi pemula yang baru memasuki kandungan video, Lampu Cincin Selfie QIAYA dengan Penyangga Tripod dan Pemegang Telefon menawarkan yang terbaik untuk wang anda. Lampu cincin ini disertakan dengan tripod dan pemegang telefon yang boleh dipasang untuk membolehkan anda memulakan projek video dan foto anda terus dari kotak. Kami juga menyukai kemasukan alat kawalan jauh Bluetooth yang boleh disambungkan ke peranti iPhone dan Android untuk mengendalikan pengatup telefon anda dari jauh untuk penangkapan bebas tangan.

Dalam menguji model ini menunjukkan prestasi yang mengagumkan, memberikan 530 lux pada dua kaki dari sumber cahaya. Selain itu, kami kagum dengan betapa ringannya lampu ini, dengan hanya 0.45 paun (tidak termasuk tripod dan pemegang telefon), menjadikannya pilihan yang bagus untuk pencipta semasa dalam perjalanan. Semasa ujian, kami melihat bunyi dengung yang agak memarut daripada cahaya semasa digunakan, tetapi memandangkan nilai berkenaan dengan prestasi, bunyi bising bukanlah sesuatu yang membimbangkan.

Dimensi 9″ (Diameter Luar), 6.5″ (Diameter Dalam), 0.6″ (Ketebalan)
Berat badan 0.45 paun. (cahaya sahaja)
Suhu warna 3,500 K hingga 6,000 K
Sumber kuasa USB


3. LAMPU CINCIN TERBAIK UNTUK PENCIPTA KANDUNGAN PROFESIONAL – LUME CUBE Lampu Cincin 18″ Tanpa Kord

Lampu Cincin 18" tanpa wayar

KEBAIKAN
– Indeks pemaparan warna sehingga 97
– Kawalan halus ke atas kecerahan dan suhu warna

KEBURUKAN
– Mahal

Lampu cincin 18-inci besar Lume Cube adalah kegemaran di kalangan juruvideo profesional kerana kecerahan, saiz, dan mungkin yang paling penting, mudah alih. Ia didatangkan dengan sarung pembawa yang boleh memuatkan dirian tripod 6.5 kaki dan peralatan pelekap, dan lampu gelang adalah tanpa wayar dan dikuasakan oleh dua bateri litium ion boleh dicas semula yang disertakan, melenyapkan had keperluan untuk merakam berhampiran sumber kuasa.

Walaupun kami tidak menguji model ini, kami menyukai sejauh mana kawalan dan ketepatan yang diberikan oleh cahaya ini. Lampu cincin ini mampu menghasilkan cahaya dengan indeks pemaparan warna (CRI, ukuran kehampiran penampilan cahaya buatan dengan cahaya matahari semula jadi) sehingga 97, bermakna ia akan menerangi apa sahaja yang anda rakamkan secara semula jadi, menyanjung. cara. Kami juga kagum dengan kawalan dail bagi kedua-dua kecerahan dan suhu, membolehkan anda memilih secara terperinci jumlah dan warna cahaya yang tepat untuk tangkapan anda. Walaupun lampu cincin ini lebih mahal berbanding dengan beberapa pilihan kami yang lain, kawalan tahap pro dan pencahayaan yang dikatakan berkuasa menjadikannya sebagai perbelanjaan yang berbaloi untuk mereka yang ingin meningkatkan kandungan video mereka ke tahap seterusnya.

Dimensi 18″ (diameter luar)
Berat badan 7.98 paun.
Suhu warna 3,200 K hingga 5,600 K
Sumber kuasa Bateri yang boleh dicas semula

4. RING LIGHT TERBAIK UNTUK MEMBUAT TIKTOKS – Lampu Cincin Selfie 10” EMART

Lampu Cincin Selfie 10".

KEBAIKAN
– Dilengkapi dengan tripod besar, pemegang telefon dan pengatup jauh
– Alat kawalan jauh Bluetooth membolehkan anda mengawal cahaya dari jauh

KEBURUKAN
– Tetapan cahaya sejuk, hangat dan neutral kelihatan agak serupa

Jika anda bercadang untuk membuat sebarang kandungan yang anda perlukan untuk merakam sendiri, lampu cincin EMART mempunyai segala-galanya yang anda perlukan untuk menjadikan proses itu lancar. Lampu datang dengan tripod yang mengembang kepada 55″ tinggi dan mempunyai kepala berputar supaya anda boleh menyalakan pelbagai jenis kandungan dengan mudah. ​​Selain itu, ia disertakan dengan pemegang telefon, pengatup Bluetooth jauh untuk peranti iPhone dan Android serta alat kawalan jauh Bluetooth untuk menukar tetapan cahaya untuk pengalaman bebas tangan sepenuhnya. Suis pada lampu beroperasi secara ringkas namun berkesan, membolehkan anda mengitari tiga suhu warna dan 10 tahap kecerahan dengan mengklik beberapa butang.

Ujian Dalam Makmal menunjukkan lampu cincin ini menjana sehingga 300 lux pada jarak dua kaki dari sumber cahaya, dan kami mendapati kualiti cahaya sangat menyanjung apabila membandingkan foto yang diambil dengan lampu cincin yang berbeza. Julat suhu warna meninggalkan sesuatu yang diingini, hanya antara 3,200 Kelvin hingga 5,500 Kelvin. Perbezaan antara tiga tetapan suhu pada model ini tidak begitu ketara seperti beberapa model lain yang kami cuba, tetapi memandangkan harga dan alat lain yang disertakan dengan lampu ini, kami tidak boleh mengadu.

Dimensi 10″ (Diameter), 0.75″ (Tebal)
Berat badan 2.77 paun
Suhu warna 3,200 K hingga 5,500 K
Sumber kuasa USB

5.LAMPU CINCIN TERBAIK UNTUK PENSTRIMAN – Logitech Litra Glow
Litra Glow

KEBAIKAN
– Reka bentuk padat
– Tiada pantulan cincin pada murid

KEBURUKAN
– Tidak secerah model lain yang diuji

Walaupun secara teknikalnya bukan “cincin”, Litra Glow mengemas semua yang anda inginkan dalam lampu cincin ke dalam bingkai padat: cahaya yang terang dan meresap dengan lima tetapan suhu yang menjangkau 3,800 Kelvin, suhu yang mudah digunakan dan kawalan peredupan (diakses di belakang lampu) dan keupayaan untuk melekap pada komputer riba melalui pelekap komputer (termasuk) atau tripod (tidak disertakan). Lekapan komputer riba yang disertakan mempunyai kepala yang boleh dimiringkan dan diputar supaya anda mendapat cahaya tepat di tempat yang anda perlukan semasa anda menstrim atau mengambil bahagian dalam panggilan persidangan video.

Walaupun bukan cahaya paling terang yang kami uji, kami kagum dengan nisbah kecerahan kepada saiz, meningkatkan pencahayaan panggilan Zoom dan gambar gerai foto dengan ketara memandangkan casis panjang dan lebarnya yang tidak seberapa berukuran 3.25 inci. Secara khususnya, kami menyukai cara reka bentuk cahaya ini menghilangkan pantulan cahaya cincin yang muncul pada murid orang apabila mereka menggunakannya. Lampu itu sendiri hanya mempunyai berat 0.2 paun dan dengan pelekap ia mencatatkan masa pada 0.35 paun, menjadikannya sempurna untuk perjalanan. Kami juga menyukai pelekap komputer riba mudah dipasang dan ditanggalkan serta berasa stabil apabila dilekatkan pada skrin.

Dimensi 3.25″ (Panjang), 3.25″ (Lebar), 1″ (Tebal)
Berat badan 0.2 paun
Suhu warna 2,700 K hingga 6,500 K
Sumber kuasa USB

6. LAMPU CINCIN MUDAH ALIH TERBAIK – Kit Vlogging Terbaik ROTOLIGHT
Kit Vlogging Terbaik
KEBAIKAN
– Reka bentuk padat memudahkan penggambaran semasa dalam perjalanan
– Tidak menghalang skrin telefon semasa penggambaran

KEBURUKAN
– Suhu warna dikawal melalui penapis berbanding suis atau dail

Di hujung spektrum lain daripada radas pencahayaan besar-besaran, Kit Vlogging Ultimate Rotolight memadatkan aspek yang paling diperlukan bagi kit lampu cincin menjadi reka bentuk yang bersaiz di bawah satu kaki semuanya bersama-sama. Lampu cincin disertakan dengan kit yang termasuk tripod mini untuk memasang telefon, kamera atau mikrofon pada masa yang sama dengan lampu cincin, dan tripod cukup padat untuk dimuatkan ke dalam tangan anda untuk pembuatan video semasa dalam perjalanan dan vlogging. .

Kami tidak dapat menguji model ini di Makmal, tetapi kami tidak dapat menahan kagum dengan reka bentuk. Tidak seperti lampu cincin mudah alih lain yang diklip terus pada telefon anda, reka bentuk ini membolehkan anda mengekalkan penggunaan penuh pada skrin telefon anda semasa merakam, membantu untuk melaraskan fokus dan pencahayaan dengan cepat atau berinteraksi dengan penapis TikTok. Disebabkan sifatnya yang padat, tidak menghairankan bahawa pengulas telah menyatakan bahawa lampu ini tidak seterang model lain, tetapi menyelesaikan tugas untuk penciptaan dadakan. Kami juga berharap suhu warna boleh dikawal melalui butang berbanding perlu melampirkan penapis, tetapi untuk penggambaran semasa dalam perjalanan, kami boleh menghargai kesederhanaan peranti ini.

Dimensi 5.1″ (diameter luar), 1.5″ (diameter dalam)
Berat badan 1.54 paun.
Suhu warna 5,600 K (3,200 K dan 4,100 K mungkin dengan penapis disertakan)
Sumber kuasa 3 bateri AA

7. LAMPU CINCIN TERBAIK UNTUK PENGGAMBARAN TABLET ATAS – Lampu Cincin Meja Atas Pozliv dengan Penyangga Lengan Ayun Fleksibel
Lampu Cincin Meja Atas dengan Penyangga Lengan Ayunan Fleksibel
KEBAIKAN
– Tripod meja membantu menerangi tangkapan atas kepala
– Gooseneck dan sambungan bola dan soket menjadikan pencahayaan dan penggambaran pada sudut yang berbeza menjadi pantas

KEBURUKAN
– Tripod tidak dapat menahan berat yang sangat banyak

Merakam tangkapan overhed semasa anda membuat kerajinan, memasak atau melakukan apa sahaja di atas meja boleh menjadi lebih sukar daripada yang kelihatan. Mendapatkan sumber cahaya langsung tepat di atas kawasan kerja anda dan memastikan peranti penggambaran anda berada di atas adalah mengelirukan, itulah sebabnya kami menyukai reka bentuk lampu cincin daripada Pozliv ini. Ia dilengkapi dengan tripod yang diklip pada meja dan peralatan pelekap tambahan untuk memasang telefon pintar atau kamera anda. Lekapan telefon/kamera mempunyai sambungan bola-dan-soket dan kit dilengkapi dengan tambahan pelekap leher angsa untuk lampu cincin, menjadikan pencahayaan dan penggambaran walaupun aktiviti atas meja yang paling rumit menjadi mudah.

Walaupun kami tidak mendapat peluang untuk menguji model ini di Makmal, kami menghargai pilihan pemasangan yang mantap dalam kit lampu cincin ini, dan reka bentuknya terutamanya untuk penangkapan atas kepala. Kami juga menyukai kepala tripod itu serasi dengan banyak peralatan penggambaran yang berbeza berkat benang 1/4nya. Mereka yang berharap untuk memasang kamera yang lebih berat mungkin mahu melihat di tempat lain walaupun – berat galas maksimum tripod ialah tiga paun. Jika anda hanya menggunakannya untuk lampu cincin dan tidak kisah penggunaan tripod kedua untuk kamera anda, atau jika anda menggunakan kamera atau telefon yang ringan, kit ini sesuai.

Dimensi 6″ (Diameter Luaran)
Berat badan 1.98 paun
Suhu warna Tidak dilaporkan oleh pengilang
Sumber kuasa USB

Bagaimana kami menguji lampu cincin

Perkara pertama yang kita lihat (tidak mengejutkan) semasa menguji lampu cincin ialah kefungsian lampu. Kami mengambil perhatian tentang kawalan dan perhatikan perbezaan antara mod warna cahaya dan kecerahan yang berbeza. Kami menilai kecerahan dengan menggunakan luxmeter, yang melaporkan lux (berapa banyak cahaya yang melalui kawasan permukaan tertentu) dalam bilik gelap kami supaya kami boleh membandingkan kecerahan maksimum secara kuantitatif merentas lampu gelang yang berbeza. Kami mendapati lux lebih berguna daripada lumen (jumlah kecerahan cahaya yang dipancarkan oleh sumber) kerana apabila kami menggunakan lampu cincin matlamat kami adalah untuk menerangi beberapa objek lain, jadi jumlah cahaya adalah jauh kurang berguna bagi metrik daripada cahaya berguna. Kami mengukur lux pada 2 kaki dari sumber cahaya, dengan luxmeter kami menghadap ke tengah lampu cincin.

Di sebalik komponen pencahayaan sebenar, kami memeriksa kit yang disertakan dengan lampu gelang, dengan mengambil kira kemudahan pemasangan dan persediaan, keteguhan peralatan, utiliti aksesori yang disertakan dan sebarang ciri unik atau menonjol.

Akhir sekali, kami melihat statistik yang dilaporkan pengeluar seperti julat suhu warna, indeks pemaparan warna dan kecerahan untuk membantu memahami perbezaan prestasi dan mengesyorkan yang terbaik.

Perkara yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk lampu cincin terbaik

Ingat faktor ini apabila anda ingin membeli lampu cincin:

✔ Saiz: Saiz lampu cincin anda akan ditentukan oleh jenis kandungan yang anda ingin rakamkan. Jika anda bercadang untuk menggunakannya untuk menerangi persidangan video dan video swafoto, peranti klip-on padat (kurang daripada enam inci) mungkin menjadi yang paling mudah dan logik, walaupun anda tidak akan mendapat hasil yang cerah seperti model yang lebih besar. Untuk merakam kandungan penuh badan atau menyinari pemandangan yang lebih besar, anda mungkin mahu saiz sehingga model yang lebih besar (sembilan hingga 14 inci atau lebih besar) kerana ini bukan sahaja berkemungkinan mempunyai output cahaya yang lebih kuat tetapi akan menyebarkan cahaya itu lebih meluas.

✔ Kecerahan: Sememangnya, anda memerlukan lampu cincin yang seterang mungkin, tetapi juga mempunyai beberapa pilihan pemalapan supaya anda boleh menggunakan jumlah cahaya yang sesuai untuk senario yang berbeza. Kecerahan boleh dilaporkan dalam lux, tetapi mungkin sukar untuk membuat perbandingan epal-ke-epal antara pengeluar. Secara amnya, lampu yang lebih besar cenderung (tetapi tidak selalu) menjadi lebih terang kerana lampu cincin adalah benar-benar komposisi banyak LED kecil dalam pembentukan gelang, jadi lebih banyak luas permukaan untuk gelang menyamai lebih banyak cahaya.

✔ Julat suhu: Julat suhu penting untuk penggambaran yang lebih tepat dan berguna jika anda seorang pembuat filem atau melakukan tangkapan kreatif. Ia ialah ukuran kehangatan atau kesejukan ton cahaya, dan ia dilaporkan dalam Kelvin (ini datang daripada korelasi warna cahaya yang dipancarkan oleh radiator badan hitam pada suhu tertentu dalam Kelvin). Jika anda hanya merancang untuk menggunakan lampu cincin anda untuk TikToks dan persidangan video, anda mungkin tidak memerlukan julat warna yang besar, tetapi jika anda bercadang untuk menjadi kreatif, mungkin berguna untuk mempunyai julat yang besar supaya anda boleh mensimulasikan keadaan pencahayaan yang berbeza.

✔ Indeks Rendering Warna (CRI): CRI ialah metrik yang mengaitkan penampilan cahaya buatan dengan cahaya semula jadi. Indeks ialah skala 100 mata dengan 100 ialah 100% tepat kepada cahaya semula jadi, dan 0% ialah pemaparan cahaya semula jadi yang sangat lemah. Cuba cari lampu dengan CRI tinggi (95 ke atas) untuk tangkapan yang kelihatan paling semula jadi. Banyak pengeluar tidak melaporkan CRI jadi metrik ini sukar digunakan semasa membeli-belah.

Apakah guna lampu cincin?

Lampu cincin menerangi kandungan foto dan video dengan cara yang menyanjung yang mengurangkan bayang-bayang pada muka dan mengaburkan penampilan cela. Ini boleh dilakukan berkat bentuknya yang unik, yang membolehkan penggambaran tanpa kamera mengeluarkan bayang-bayang, serta pembinaannya, yang merupakan himpunan banyak lampu LED kecil. Konfigurasi LED ini adalah yang menjadikan cahaya kelihatan meresap dan menyanjung berbanding dengan pencahayaan atas kepala atau lampu sorot yang boleh memberikan bayang-bayang yang keras atau memburukkan lagi tekstur kulit dalam rakaman yang dikumpul.

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...