Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

8 Papan Dayung Kembung Terbaik

Papan iSUP yang stabil untuk berdiri dan mendayung dengan selamat di semua perairan.

wanita cantik mendayung

Mendayung berdiri, juga dikenali sebagai SUPing, telah menjadi aktiviti rekreasi yang semakin popular sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Yang berkata, menyimpan dan mengangkut papan plastik gergasi boleh menjadi seretan. Masukkan: papan dayung kembung.

Seperti kayak kembung , ia membantu menjadikan sukan dayung dengan lebih mudah diakses. Selain itu, papan dayung kembung menawarkan kelajuan dan kestabilan yang serupa dengan papan epoksi pepejal tanpa berat, itulah sebabnya sesetengah SUPer profesional sebenarnya lebih menyukainya. “Di sungai khususnya, kebanyakan pemandu memilih dan lebih suka SUP kembung berbanding epoksi dan plastik hanya untuk alasan ketahanan,” kata Matthew Gontram, presiden New Mexico River Adventures . “Bagi kebanyakan orang di luar sana melakukannya secara peribadi, anda boleh mengempiskannya, menggulungnya dan membuangnya ke dalam kereta ekonomi.”

Untuk mencari papan dayung kembung terbaik untuk dayung berdiri (atau duduk), kami menjalankan penyelidikan editorial bebas dan bergantung pada pengalaman SUP dan dayung selama bertahun-tahun untuk menentukan pilihan utama kami. Kami juga mendaftar masuk dengan pakar peralatan luar di Hadiah2u Malaysia — yang telah menguji dan meneliti beribu-ribu produk untuk semua keperluan pengembaraan luar anda selama beberapa dekad, daripada kasut mendaki ke beg siang — untuk mendapatkan gambaran tentang perkara yang menjadikan papan dayung yang bagus.

Pilihan utama kami:
1. PAPAN DAYUNG KEMBUNG TERBAIK KESELURUHAN – Hala Carbon Straight Up Papan Dayung Berdiri Kembung
2. PAPAN DAYUNG KEMBUNG NILAI TERBAIK – Papan Dayung Berdiri Kembung Roc
3. PAPAN DAYUNG KEMBUNG PERMULAAN TERBAIK – Papan Dayung Berdiri Kembung Feath-R-Lite
4. PAPAN DAYUNG KEMBUNG PALING STABIL – Papan Dayung Berdiri Kembung GILI Meno
5. PAPAN DAYUNG KEMBUNG PALING BERGAYA – Papan Dayung Berdiri Kembung Isle Pioneer
6. PAPAN DAYUNG KEMBUNG TERBAIK UNTUK MEMANCING – BOTE Breeze Aero Inflatable Stand Up Paddle Board
7. PAPAN DAYUNG KEMBUNG TERBAIK UNTUK DUA – Sarung Tangan Badan Dynamic Deuce 2-Person Inflatable Stand-Up Paddle Board
8. PAPAN DAYUNG KEMBUNG TERBAIK UNTUK LAUTAN – Bluefin Cruise Carbon SUP Papan Dayung Berdiri Kembung

Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut tentang pilihan utama kami dalam pelbagai saiz dan gaya, faktor yang perlu dipertimbangkan semasa membeli papan dayung berdiri dan sebab anda harus mempercayai pengesyoran kami.

1. PAPAN DAYUNG KEMBUNG TERBAIK KESELURUHAN – Hala Carbon Straight Up Papan Dayung Berdiri Kembung
Papan Dayung Berdiri Kembung Karbon Lurus Ke Atas

KEBAIKAN
– Beg galas bergolek menjadikannya mudah dibawa
– Pam disertakan

KEBURUKAN
– Harga daripada beberapa pilihan lain

Apabila bercakap tentang pembinaan berkualiti dalam kategori SUP kembung, Gontram mengesyorkan jenama Hala.

Model Straight Up jenama itu daripada barisan papan dayung kembung Karbon dibuat daripada bahan PVC tahan lasak, polimer plastik sintetik tebal yang kurang berkemungkinan mudah koyak. Ia juga mempunyai jahitan terpaku dan dikimpal, menjadikannya pilihan yang baik untuk kedua-dua tasik pegun dan aliran sungai yang deras. Ia mengembang hingga 10 kaki panjang, yang dikatakan pengguna menawarkan gabungan kelajuan dan kestabilan yang kuat. Apabila anda selesai dengan pengembaraan anda, ia akan menjadi beg galas bergolek yang mudah, yang kami suka untuk simpanan. Harga termasuk pam, dayung dan kit pembaikan juga.

Walaupun ia dari segi mahal, kami berpendapat pembinaan Hala yang terkenal kukuh dan kemudahalihan model ini khususnya menjadikannya kemenangan untuk SUPers yang kerap.

Dimensi 10’6″ L x 32″ W x 6” H
Berat badan 25 lbs
bahan PVC


2. PAPAN DAYUNG KEMBUNG NILAI TERBAIK – Papan Dayung Berdiri Kembung Roc
Papan Dayung Berdiri Kembung

KEBAIKAN
– Beg kalis air untuk menyimpan aksesori
– Pelbagai pilihan reka bentuk
– Lebar untuk lebih kestabilan

KEBURUKAN
– Tidak bergerak dengan pantas

Tersedia dengan harga di bawah $400, Roc ialah salah satu papan dayung kembung yang lebih berpatutan di pasaran, namun pengulas mengatakan ia masih memberikan tunggangan yang kukuh dan disokong.

Jika estetika penting kepada anda, ambil perhatian bahawa model ini didatangkan dalam tujuh warna dan corak yang berbeza mengikut kemahuan anda. Ia juga dilengkapi dengan semua yang anda perlukan untuk mendayung, termasuk pam, injap mengetatkan, beg kering kalis air dan beg galas yang memudahkan pengangkutan. Dayung yang disertakan juga terpecah kepada tiga bahagian untuk penyimpanan yang lebih mudah. Anda juga boleh memilih untuk menaik taraf kepada versi yang disertakan dengan tempat duduk boleh tanggal yang menjadikan SUP anda sebagai kayak untuk satu orang.

Pada 33 inci lebar, ia adalah salah satu papan dayung yang lebih luas dalam senarai ini, yang membolehkan lebih kestabilan . Kerana lebarnya, ia tidak akan meluncur di dalam air secepat papan yang lebih nipis, tetapi itu menjadikannya pilihan yang bagus untuk SUPers pemula.

Dimensi 120” x 33” x 6” H
Berat badan 17.5 lbs
bahan PVC


3. PAPAN DAYUNG KEMBUNG PERMULAAN TERBAIK – Papan Dayung Berdiri Kembung Feath-R-Lite
Papan Dayung Berdiri Kembung

KEBAIKAN
– Bungee untuk penyimpanan
– Ringan
– Pelapik kaki selamat

KEBURUKAN
– Dayung boleh goyah

Penunggang kayuh pemula harus mencari papan yang lebih lebar yang membolehkan lebih kestabilan dan satu dengan pemegang berbilang sekiranya berlaku kejatuhan. Feath-R-Lite menawarkan kedua-duanya, dengan lebar 32 inci dan tiga pemegang serta pelapik EVA bergaris untuk cengkaman tambahan .

Bahan PVC pepejal akan membantu anda berasa selamat dan kami menghargai ciri tambahan, seperti bungee di hadapan untuk penyimpanan dan cincin D untuk memasang tempat duduk gaya kayak (yang mesti dibeli secara berasingan). Ia juga termasuk pam, dayung, tali, beg telefon kalis air dan sirip. Sesetengah pengulas menyatakan bahawa dayung boleh goyah dan kunci dayung mungkin lebih pepejal, tetapi secara keseluruhannya, ini adalah pilihan yang ringan dan boleh dibungkus yang kebanyakan individu sepatutnya boleh mengendalikan mengembung dan mengemas sendiri dengan mudah.

Dimensi 10′ 5” x 32″ W x 6″ H
Berat badan 18.9 lbs
bahan PVC


4. PAPAN DAYUNG KEMBUNG PALING STABIL – Papan Dayung Berdiri Kembung GILI Meno
Meno Inflatable Stand-Up Paddle Board

KEBAIKAN
– Lebih lebar untuk kestabilan
– Dua pilihan panjang yang berbeza
– Pelbagai pilihan sirip

KEBURUKAN
– Sirip boleh menjadi sukar untuk dipasang

Bagi kita yang bergelut dengan keseimbangan tetapi masih mahu berdiri dan mendayung, GILI Meno adalah pilihan yang bagus.

Ia datang dalam dua pilihan panjang — 10 kaki 6 inci dan 11 kaki 6 inci — dengan pilihan yang lebih panjang sesuai untuk pengayuh yang lebih tinggi. Lebar 35-inci membolehkan kestabilan yang lebih baik — sesuai jika anda ingin berlatih yoga SUP — dan terdapat beberapa lampiran sirip yang direka untuk membantu anda menavigasi pelbagai jenis air dengan mudah (hanya ambil perhatian bahawa ada yang mengatakan ia boleh menjadi sukar untuk dipasang). Dibina daripada PVC tegar dengan rel gentian karbon, ia direka untuk tahan lama dan selamat juga.

Seperti kembung lain dalam senarai kami, ia padat dengan saiz beg galas bergolek dan dilengkapi dengan pam dan dayung tiga keping; ia juga termasuk rantai gegelung dan berbilang pelekap untuk kamera aksi dan banyak lagi, dengan pilihan untuk membeli kit penukaran kayak secara berasingan . Dan jika anda bimbang untuk menyukainya, jenama itu menawarkan jaminan 60 hari (dengan yuran penyimpanan semula 20%) dan waranti terhad selama dua tahun .

Dimensi 10′ 6” atau 11′ 6” L x 35″ W x 6″ H
Berat badan 19 atau 21 lbs
bahan PVC


5. PAPAN DAYUNG KEMBUNG PALING BERGAYA – Papan Dayung Berdiri Kembung Isle Pioneer
Papan Dayung Berdiri Kembung Perintis

KEBAIKAN
– Estetika pantai
– Tapak lebar dan sirip sisi untuk kestabilan tambahan
– Inflasi cepat

KEBURUKAN
– Pam adalah manual

Mengingatkan papan luncur, model Pioneer terlaris Isle hadir dalam lima pilihan warna bergaya berbeza pada asas krim .

Tetapi ini bukan semua tentang rupa: Pembinaan sebenar juga bertimbang rasa, dengan bungee depan dan belakang untuk penyimpanan, tapak lebar dan berbilang sirip untuk kestabilan tambahan, pad cengkaman yang besar untuk membantu mengelakkan gelinciran dan pemegang pembawa untuk mudah alih melambung. Malah terdapat tali Velcro untuk memegang dayung anda dengan selamat semasa anda membawa papan.

Semua aksesori yang disertakan daripada pam ke beg perjalanan sepadan dengan estetika pantai papan mesra pemula ini, dan jenama itu mendakwa ia boleh dinaikkan dan kempis dalam masa lima minit sahaja, berkat injap tekanan tinggi. Diperbuat dengan bahan PVC gred tentera, ia direka untuk menjadi kukuh dan cukup tegar untuk SUP di pelbagai laluan air. Jika anda sedang mencari sesuatu yang boleh memuatkan sedikit lebih berat, pilih model Pioneer Pro jenama itu .

Dimensi 10′ 6” x 34″ W x 6″ H
Berat badan 24 paun
bahan Nylon, PVC, EVA


6. PAPAN DAYUNG KEMBUNG TERBAIK UNTUK MEMANCING – BOTE Breeze Aero Inflatable Stand Up Paddle Board
Breeze Aero Inflatable Stand Up Paddle Board

KEBAIKAN
– Serasi dengan cawan yang lebih sejuk dan magnetik jenama
– Sangat stabil
– Sistem bungee depan dan belakang

KEBURUKAN
– Aksesori dijual berasingan

Walaupun kebanyakan orang menggunakan papan dayung untuk mendayung santai menyusuri sungai, perarakan dan seumpamanya, anda juga boleh melakukan beberapa tindakan dengan memancing di atasnya.

Model Breeze Aero daripada BOTE ini direka khusus untuk berbuat demikian dengan tempat untuk mendapatkan penyejuk untuk tangkapan dan tapak magnet untuk memegang gelas minuman dengan lebih baik (hanya ambil perhatian bahawa walaupun pam, kit pembaikan dan beg perjalanan disertakan, kedua-dua aksesori ini dijual secara berasingan ). Terdapat bungee di bahagian hadapan dan belakang papan untuk melindungi barang-barang keperluan anda dan ia dibuat dengan PVC yang dijahit tiga kali yang tahan lama. Selain daripada loceng dan wisel ini, papan itu juga direka bentuk untuk menjadi sangat stabil pada lebar 33 inci — baik jika anda mendapati diri anda bergaduh dengan ikan.

Dimensi 10’8″ L x 33″ W x 6″
Berat badan 20 lbs
bahan PVC


7. PAPAN DAYUNG KEMBUNG TERBAIK UNTUK DUA – Sarung Tangan Badan Dynamic Deuce 2-Person Inflatable Stand-Up Paddle Board
Papan Dayung Berdiri Kembung Dinamik Deuce 2 Orang

KEBAIKAN
– Menampung berat yang cukup untuk dua orang
– Dua dayung disertakan
– Tukar kepada kayak

KEBURUKAN
– Mengambil sedikit masa untuk mengembang

Walaupun menaiki dayung biasanya merupakan aktiviti solo, papan dari Body Glove ini direka untuk menampung sehingga 500 paun, menjadikannya SUP yang dibina untuk dua orang. Ia juga dilengkapi dengan dua dayung dan dua tempat duduk untuk menjadikannya kayak boleh tukar, serta pam tangan, beg kering, bekas penyimpanan dan tali buku lali.

Ia lebih panjang daripada kebanyakan SUP pada 15 kaki untuk mengendalikan berat tambahan, tetapi masih boleh digerakkan oleh seorang pengayuh perantaraan jika perlu. Ambil perhatian bahawa kerana ia lebih besar daripada kebanyakan, ia akan mengambil masa tambahan untuk mengembang dan mengempis. Ruang juga mungkin terasa sempit untuk dua orang dewasa yang lebih besar.

Dimensi 15′ x 34” W x 5.4″ H
Berat badan 22 lbs
bahan EVA


8. PAPAN DAYUNG KEMBUNG TERBAIK UNTUK LAUTAN – Bluefin Cruise Carbon SUP Papan Dayung Berdiri Kembung
Papan Dayung Berdiri Kembung Pelayaran Karbon SUP

KEBAIKAN
– Tahan lasak untuk perairan bergelora dan lawatan jarak jauh
– Berbilang ruang udara
– Kit penukaran kayak disertakan

KEBURUKAN
– Di bahagian yang lebih berat

Perairan laut yang lebih bergelora biasanya memerlukan papan dayung yang keras, tetapi Bluefin Cruise SUP bersedia untuk menghadapi cabaran itu.

Model Karbon Pelayaran Bluefin ialah salah satu pilihan yang lebih panjang di pasaran dengan panjang 12 kaki, yang menjadikannya sesuai untuk melintasi ombak sebelum melompat di laut yang lebih tenang (ia juga tersedia dalam 10 kaki lapan inci dan 15 kaki ). Direka untuk menjadi sangat tahan lama, ia dibuat dengan rel komposit karbon dan fabrik dropstitch padat untuk membantu mengekalkan papan tegar dan rata. Tetapi walaupun koyak berlaku, terdapat dua ruang udara untuk membantu mengekalkannya. Terdapat tiga pemegang untuk membantu mengangkat diri anda keluar dari perairan yang lebih dalam dan pad geladak “buaya” yang mencengkam untuk membantu mengelakkan tergelincir sebaik sahaja anda bangun.

Dengan tempat duduk yang disertakan dan dayung boleh tukar, papan ini juga boleh ditukar menjadi kayak jika air terlalu meletihkan untuk SUP. Ia sedikit lebih berat daripada beberapa barang kembung lain pada 33 paun, tetapi kami fikir kekuatan tambahan menjadikannya berbaloi.

Dimensi  12′ x 32″ W x 6″ H12′ x 32″ W x 6″ H
Berat badan  33 lbs33 lbs
bahan  PVCPVC


Bagaimana kami memilih papan dayung kembung terbaik

Untuk memilih SUP kembung terbaik, kami menjalankan penyelidikan bebas sambil mengetik pendapat pakar panduan papan dayung untuk mengecilkan pilihan. Apabila memilih papan dayung kembung, kami mempertimbangkan faktor seperti:

✔️ Mekanisme inflasi: Perkara utama yang menghalang anda daripada naik ke atas air dengan lebih cepat ialah berapa lama papan anda akan mengembang. Kami mempertimbangkan kualiti pam yang disertakan serta betapa mudahnya untuk disimpan, kerana anda mungkin perlu membawanya semasa perjalanan anda jika anda tidak dapat menyimpannya berhampiran dok.

✔️ Kestabilan: Papan dayung berdiri memerlukan sedikit keseimbangan untuk menguasai tetapi papan yang lebih stabil boleh memudahkannya. Kami meneliti lebar papan, mengetahui bahawa pilihan yang lebih luas membolehkan lebih kestabilan; kami juga mengambil perhatian tentang apa-apa bahan yang membolehkan cengkaman yang lebih baik pada papan itu sendiri.

✔️ Ketahanan: Perairan yang paling tenang pun boleh dipenuhi dengan batu dan kayu yang mungkin dilanggar oleh papan dayung anda. Untuk mengurangkan kemungkinan kemalangan deflasi, kami mencari SUP kembung yang diperbuat daripada bahan PVC atau EVA yang kuat dengan kaedah jahitan yang tahan lama. Kami juga mempertimbangkan SUP dengan berbilang ruang udara untuk memastikan pengapungan jika samaran berlaku.

✔️ Berat: Kami mempertimbangkan kedua-dua berat papan serta berapa berat SUP direka bentuk untuk menahan. Memandangkan anda mungkin akan menempuh jarak yang agak jauh untuk membawanya ke air, kami mengesyorkan papan seberat 20 paun untuk memastikan ia tidak terlalu berat.

✔️ Mudah alih: Selain berat, kami melihat betapa mudahnya untuk menyimpan dan mengangkut SUP. Banyak papan dayung kembung boleh digulung menjadi sarung, tetapi sesetengahnya termasuk sarung beg galas bergolek serta pemegang tambahan pada papan untuk memasukkannya ke dalam air.

Perkara yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk papan dayung kembung terbaik

Apabila memilih papan, Gontram berkata faktor yang paling penting ialah tempat anda akan menggunakannya, saiz papan, jumlah kestabilan dan tahap pengalaman anda. Anda juga perlu mempertimbangkan betapa mudahnya untuk pergi dari kereta anda ke air.

Ini adalah faktor yang paling penting untuk difikirkan:

✔️ Saiz: Kemudahalihan dan kebolehgerakan yang baik di atas air mengikut saiz papan. Kebanyakan orang akan selesa dengan papan sepanjang 10 kaki dan lebar 30 hingga 32 inci, yang boleh membantu dengan kestabilan. Walau bagaimanapun, jika anda lebih tinggi atau mahukan lebih kelajuan, papan 12 kaki mungkin lebih baik — cuma ambil perhatian bahawa ia akan menjadi kurang stabil dan mengambil masa lebih lama untuk mengembang.

✔️ Cengkaman anti-gelincir: Papan dayung berdiri tegak memerlukan berdiri, sudah tentu, tetapi mengekalkan cengkaman yang baik pada papan boleh menjadi sukar apabila ia basah. Papan dengan pelapik daya tarikan berjalur atau bercorak membantu memberikan cengkaman yang luas supaya anda boleh kekal selamat walaupun apabila bot terlanggar.

✔️ Bahan: Papan dayung kembung perlu cukup kuat untuk mengendalikan air bergelora dan serpihan serta bertahan melalui sesi dayung yang panjang. Gontram berkata untuk mencari “dropstitch, papan PVC yang sangat tahan lama.” Untuk menyemak semula kekuatan material, anda boleh melihat pada denier kain, aka betapa tebalnya. Biasanya sesuatu yang sekurang-kurangnya 100 penafian adalah tugas berat, tetapi apa-apa yang terlalu tinggi mungkin terasa terlalu berat dan padat.

✔️ Pam: SUP kembung biasanya disertakan dengan pam manual standard untuk mengembang papan. Sesetengah papan juga mempunyai injap tekanan tinggi yang memudahkan inflasi.

✔️ Masa inflasi: Lebih cepat inflasi lebih baik, jadi anda boleh mencecah air secepat mungkin. Kebanyakan SUP hanya perlu mengambil masa sekitar lima minit untuk mengembang, tetapi papan yang lebih panjang cenderung mengambil sedikit masa lagi. Anda juga perlu mengambil kira kemudahan deflasi, terutamanya jika anda akan letih selepas seharian di atas air.

 

 

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...