Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

Pembesar Suara Pintar Terbaik

Pilihan yang paling diuji untuk memainkan muzik dan banyak lagi.
pembesar suara pintar google home pada latar belakang biru

Pembesar suara pintar boleh menjadi tambahan yang menyeronokkan dan berguna untuk rumah anda. Mereka boleh menetapkan pemasa, mengawal peranti rumah pintar anda, membuat panggilan, memainkan muzik atas arahan dan, terima kasih kepada pembantu suara digital terbina dalam, menjawab soalan seperti, “Bagaimana cuaca hari ini?” bila ditanya. Pembesar suara pintar yang baik hendaklah mudah disediakan dan digunakan serta mempunyai bunyi yang berkualiti tidak kira perkhidmatan penstriman muzik yang anda gunakan atau seberapa kuat volumnya.

Di Institut Pengemasan Baik , kami menguji ratusan produk teknologi dan peranti pintar setiap tahun di Makmal Media & Teknologi kami, termasuk semua termostat pintar terbaik , loceng pintu video pintar dan kunci pintar . Untuk mencari pembesar suara pintar terbaik di pasaran, pakar kami telah menguji lebih dua dozen model dengan teliti dalam tempoh dua tahun yang lalu . Apabila kami menguji pembesar suara pintar, kami menilai secara menyeluruh setiap produk berdasarkan kriteria yang ditetapkan dan menjaringkan setiap satu dalam kategori termasuk kemudahan penggunaan, prestasi dan penampilan.

Pilihan utama kami:
1. PEMBESAR SUARA PINTAR TERBAIK KESELURUHAN
Amazon Echo (Generasi Ke-4)

2. PEMBESAR SUARA PINTAR NILAI TERBAIK
Google Home

3. PEMBESAR SUARA PINTAR TERBAIK UNTUK SIRI
Apple HomePod Mini

4. PEMBESAR SUARA PINTAR KOMPAK TERBAIK UNTUK GOOGLE ASSISTANT
Google Nest Mini (Generasi Kedua)

5. PEMBESAR SUARA PINTAR LUARAN TERBAIK
Sonos Move

6. PEMBESAR SUARA PINTAR TERBAIK UNTUK BUNYI BERKUALITI
Pembesar Suara Pintar Mudah Alih Bose

Anda boleh membaca lebih lanjut tentang cara kami menilai pembesar suara pintar — serta semua yang anda perlu ketahui untuk membeli-belah bagi mereka — di penghujung panduan ini. Untuk lebih banyak peralatan audio rumah kami yang paling teruji, lihat kumpulan bar bunyi terbaik dan pembesar suara luar terbaik kami.

1. PEMBESAR SUARA PINTAR TERBAIK KESELURUHAN – Amazon Echo (Generasi Ke-4)
Echo (Generasi Ke-4)
KEBAIKAN
– Mudah untuk digunakan
– Kualiti bunyi yang hebat
– Boleh mencapai volum tinggi

KEBURUKAN
– Tidak mempunyai bunyi 360 darjah

Amazon Echo generasi ke-4 mengagumkan pakar kami dengan pembesar suara penyesuaiannya yang melaraskan kepada bunyi ambien untuk menyampaikan kualiti bunyi yang optimum. Ia juga boleh bertindak sebagai hab untuk mengawal suara peranti pintar lain yang serasi, seperti kunci dan lampu. Pakar kami memberikannya markah yang tinggi untuk hab onboard canggihnya yang memudahkan untuk memasangkan mana-mana peranti berdaya Zigbee. (Zigbee ialah protokol rumah pintar yang digunakan secara meluas, jadi anda tidak akan menghadapi masalah mencari peranti yang serasi.) Malah boleh menghubungi keluarga dan rakan yang mempunyai apl Alexa atau peranti Echo.

Seperti pembesar suara pintar lain, ia boleh memainkan muzik, menetapkan pemasa dan peringatan serta mengendalikan pelbagai tugas lain. Dalam ujian kami, kami mendapati Echo mudah digunakan dan kualiti bunyi lebih baik sedikit daripada Google Home — sebenarnya ia mencapai salah satu volum tertinggi dalam ujian bunyi kami. Penguji pengguna kami juga mendapati bahawa pembesar suara ini adalah salah satu yang paling mudah untuk memerintah apabila muzik sudah dimainkan dan, secara keseluruhan, mereka menghargai kesederhanaan dan kualiti bunyi yang mantap.

Pembantu Suara Alexa
Dimensi 5.7 x 5.7 x 5.2 inci
Ketersambungan Wi-Fi, Bluetooth
Bateri Tidak


2. PEMBESAR SUARA PINTAR NILAI TERBAIK – Google Home
Rumah
KEBAIKAN
– Saiz padat
– Persediaan mudah
– Google Assistant mudah digunakan

KEBURUKAN
– Bunyi tidak sebaik model lain yang kami uji

Google Home memberikan kualiti bunyi yang baik dan Google Assistant yang mudah digunakan pada harga yang berpatutan. Penguji pengguna kami menyukai saiz padat pembesar suara ini dan ia menyala dalam warna pelangi apabila ia mengecam suara mereka — yang bermaksud ia juga boleh memberikan maklumat yang diperibadikan hanya untuk anda, kerana ia boleh membezakan suara anda daripada orang lain.

Pakar kami mendapati persediaan itu juga mudah. Selepas apl Google dipasang pada telefon penguji kami, kami hanya memasang palam pembesar suara dan dapat mengikuti arahan pada apl dengan mudah. (Nota: akaun Google diperlukan untuk persediaan.)

Pembantu Suara Pembantu Google
Dimensi 5 x 9.3 x 4.9 inci
Ketersambungan Bluetooth
Bateri Tidak


3. PEMBESAR SUARA PINTAR TERBAIK UNTUK SIRI – Apple HomePod Mini
HomePod Mini
KEBAIKAN
– Pengecaman suara diperibadikan
– Saiz kecil sesuai untuk sebarang saiz bilik
– Bunyi 360 darjah

KEBURUKAN
– Bukan wayarles

Dalam ujian kami, Apple HomePod, yang kini dihentikan, mendapat markah tinggi untuk prestasi keseluruhan, kualiti bunyi dan penampilan, jadi kami berasa yakin mengesyorkan versi yang lebih kecil, mini HomePod. Ia mempunyai bunyi 360 darjah, jadi anda akan dapat mendengarnya dari setiap sudut, dan pengecaman suara, supaya ia boleh memberikan pengalaman yang diperibadikan kepada setiap ahli rumah anda.

Dengan berbilang pembesar suara mini HomePod yang diletakkan di sekeliling rumah anda, anda boleh mempunyai sistem yang disambungkan ke rumah secara keseluruhan — ia cukup kecil sehingga anda boleh memilikinya di setiap bilik tanpa ia ketara. Anda juga boleh memindahkan audio daripada iPhone anda ke HomePod dengan merapatkan kedua-duanya.

Pembantu Suara Siri
Dimensi 3.9 x 3.3 inci
Ketersambungan Wi-Fi
Bateri Tidak


4. PEMBESAR SUARA PINTAR KOMPAK TERBAIK UNTUK GOOGLE ASSISTANT – Google Nest Mini (Generasi Kedua)
Nest Mini (Generasi Kedua)

KEBAIKAN
– Baik untuk ruang kecil
– Mudah untuk digunakan
– Berfungsi dengan peranti lain yang serasi

KEBURUKAN
– Mungkin tidak mempunyai kualiti bunyi yang baik di ruang yang besar

Jika anda ingin menggunakan Google Assistant tetapi anda sedang mencari pembesar suara pintar yang lebih kecil daripada Google Home, kami mengesyorkan Google Nest Mini. Saiznya yang padat menjadikannya sempurna untuk diletakkan di atas meja malam atau rak atau di mana-mana tempat lain yang anda inginkan pembesar suara pintar tetapi tidak dapat meluangkan ruang tambahan untuk model bersaiz penuh.

Kami telah menguji pembesar suara ini untuk jangka masa panjang (pakar teknologi kami telah menggunakan Google Nest Mini di rumah mereka sendiri selama bertahun-tahun) dan kami kagum dengan volum yang boleh dihasilkan oleh pembesar suara pintar kecil ini. Walau bagaimanapun, kami tidak mahu ia menjadi satu-satunya sumber muzik atau hiburan kami. Tetapi Penganalisis Media & Teknologi , Olivia Lipski berkata, dia menyukai hakikat ia memberi kuasa kepada peranti rumah pintarnya yang lain pada titik harga yang rendah; dia mengesyorkannya untuk pemula yang ingin memasuki alam semesta rumah pintar.

Pembantu Suara Pembantu Google
Dimensi 5.3 x 4.7 x 4.6 inci
Ketersambungan Bluetooth
Bateri Tidak

5. PEMBESAR SUARA PINTAR LUARAN TERBAIK – Sonos Move
Bergerak
KEBAIKAN
– Boleh digunakan di dalam atau di luar rumah
– Berjalan pada bateri
– Mudah untuk bergerak

KEBURUKAN
– Tidak selalu peralihan yang lancar antara Wi-Fi dan Bluetooth

Pembesar suara pintar daripada Sonos ini direka untuk kegunaan dalaman atau luaran, menjadikannya sangat serba boleh. Ia menggunakan kuasa bateri jadi tidak perlu risau tentang tempat untuk memasang kord. Jika anda seorang yang suka mendengar muzik di luar atau mengadakan acara BBQ di belakang rumah, ini adalah pilihan yang bagus kerana ia mudah untuk diangkat dan dialihkan ke mana-mana sambil memberikan kualiti bunyi yang konsisten.

Apabila kami menguji model ini, kami mendapati ia berinteraksi dengan sempurna dengan produk Sonos yang lain. Kami juga suka bahawa ia mempunyai sambungan Wi-Fi dan Bluetooth, walaupun ia tidak selalunya peralihan yang lancar dan perlu dimulakan semula beberapa kali sebelum berfungsi.

Pembantu Suara Amazon Alexa, Pembantu Google
Dimensi 9.4 x 4.9 x 6.2 inci
Ketersambungan Bluetooth, Wi-Fi
Bateri ya

6. PEMBESAR SUARA PINTAR TERBAIK UNTUK BUNYI BERKUALITI – Pembesar Suara Pintar Mudah Alih Bose

Pembesar Suara Pintar Mudah Alih
KEBAIKAN
– Mudah alih
– Ringan
– Berfungsi dengan Amazon Alexa atau Google Assistant

KEBURUKAN
– Mahal

Jurutera kami menyukai pembesar suara ini kerana kualiti bunyinya (ciri khas Bose) dan ultra mudah alihnya. Ia mempunyai pemegang pembawa dan beratnya hanya lebih dua paun, jadi ia mudah dibawa dari bilik ke bilik atau di luar rumah anda.

Ia boleh digunakan dengan Amazon Alexa atau Google Assistant untuk menstrim perkhidmatan muzik seperti Amazon Music, Spotify dan Pandora. Pembesar suara Bluetooth ini juga serasi dengan pembesar suara pintar dan bar bunyi Bose yang lain.

Pembantu Suara Amazon Alexa, Pembantu Google
Dimensi 7.5 x 4.7 W x 4 inci
Ketersambungan Bluetooth, Wi-Fi
Bateri ya
 
 

Cara kami menguji pembesar suara pintar

Apabila kami menguji pembesar suara pintar, kami menilai kemudahan penggunaan dan prestasi dalam Makmal kami dan dengan penguji pengguna di rumah, menggunakan kriteria berikut:

✔️ Kemudahan penggunaan: Kami menyediakan setiap pembesar suara pintar dan perhatikan bilangan langkah yang diperlukan untuk berbuat demikian. Kami juga memainkan muzik pada setiap pembesar suara dan melaksanakan arahan yang berbeza, mencatatkan keberkesanannya. Kami juga menguji betapa mudahnya menggunakan apl, arahan pembantu suara, menyambung ke Spotify dan menukar kelantangan.

✔️ Ketepatan: Kami menyemak ketepatan setiap peranti pembantu suara dengan bertanya lima soalan khusus termasuk, “Bagaimanakah cuaca esok di NYC?” dan “Apakah punca kuasa dua bagi 1,156?” Ketepatan setiap respons kemudiannya dijaringkan (jawapan yang betul menerima satu mata, jawapan yang serupa menerima setengah mata dan jawapan yang salah tidak menerima mata).

✔️ Kualiti bunyi:
Semasa menguji prestasi, kami menilai kualiti bunyi keseluruhan serta kualiti bunyi pada volum maksimum. Kami memainkan empat lagu berbeza pada setiap pembesar suara, termasuk rock (“These Days” oleh Foo Fighters), piano (“Nocturne en Mi Bémol Majeur, Op. 9 No. 2” oleh Frederic Chopin), bass-heavy (“The Hills ” by the Weeknd) dan blues (“Don’t Wanna Fight” oleh Alabama Shakes), kemudian nilai setiap satu. Kami juga memainkan video YouTube pada setiap pembesar suara menggunakan Bluetooth dan merekodkan kekerapan yang didaftarkan dari jarak tiga kaki.

Kami juga mempunyai pembesar suara ujian pengguna dan menilai kualiti bunyi. Penguji mendengar empat lagu dan diminta menilai kualiti bunyi keseluruhan. Pembesar suara diletakkan di belakang helaian nipis supaya penguji tidak berat sebelah oleh jenama atau rupa.

✔️ Gaya: Selepas penguji pengguna selesai menilai kualiti bunyi, mereka dibenarkan melihat pembesar suara untuk menilai penampilannya. Kami juga mengukur jumlah dimensi setiap pembesar suara serta jejak kaki, untuk memastikan dimensi yang disenaraikan adalah betul.

Selepas semua ujian Makmal dan pengguna selesai pada 24+ model yang kami uji, titik data yang terhasil (lebih 1,000!) telah dijadualkan untuk mencapai keputusan akhir kami.

Apakah kegunaan pembesar suara pintar?

Pembesar suara pintar digunakan untuk pelbagai tugas. Untuk bermula, ia boleh digunakan hanya sebagai pembesar suara untuk memainkan muzik kegemaran anda daripada perkhidmatan penstriman seperti Spotify atau Apple Music. Sesetengah pembesar suara pintar juga boleh bersambung antara satu sama lain untuk mencipta sistem bunyi penuh, manakala pembesar suara pintar mudah alih boleh digunakan di dalam dan di luar, menghapuskan keperluan untuk membeli pembesar suara dalaman dan luaran yang berasingan. Satu lagi kelebihan menggunakan pembesar suara pintar berbanding pembesar suara biasa ialah anda boleh menggunakan kawalan suara untuk menukar lagu atau senarai main supaya tidak perlu menggunakan apl atau bangun.

Selain bertindak sebagai pembesar suara, kebanyakan pembesar suara pintar boleh bertindak sebagai hab untuk semua peranti pintar anda, menawarkan keupayaan untuk menggunakan kawalan suara dengan lampu rumah pintar yang serasi, kunci dan banyak lagi. Banyak pembesar suara pintar juga boleh menetapkan pemasa, yang amat berguna jika tangan anda penuh atau kotor (aka anda sedang memasak di dapur). Mereka juga boleh membaca resipi, cuaca, jadual harian anda dan banyak lagi. Malah ada yang boleh menerima atau membuat panggilan.

Perkara yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk pembesar suara pintar terbaik

Ingatlah faktor berikut semasa mencari pembesar suara pintar yang sesuai untuk memenuhi keperluan anda:

✔️ Penggunaan keseluruhan: Apabila membeli pembesar suara pintar, perkara pertama yang anda mahu lakukan ialah pertimbangkan cara anda akan menggunakannya. Adakah ini pembesar suara yang akan duduk di ruang tamu anda dan memainkan muzik apabila rakan-rakan sudah tamat? Adakah anda mahu dapat membawa pembesar suara anda semasa anda dalam perjalanan? Adakah ini pembesar suara yang anda inginkan di dapur anda supaya anda boleh meminta pembantu suara anda untuk penukaran ukuran, resipi, dsb.? Jawapan kepada soalan ini akan membantu menentukan ciri yang paling penting seperti kualiti bunyi yang hebat atau mudah alih.

✔️ Saiz: Apabila mempertimbangkan penggunaan keseluruhan, anda juga perlu mempertimbangkan saiznya. Saiznya biasanya merupakan penunjuk yang baik tentang berapa kuat setiap pembesar suara. Dalam ruang yang lebih besar, anda mungkin mahu pembesar suara yang lebih besar tetapi dalam ruang yang lebih kecil, pembesar suara yang lebih kecil mungkin berfungsi dengan baik.

✔️ Keserasian: Penting juga untuk mengambil perhatian keserasian pembesar suara anda apabila memilih pilihan. Jika anda mempunyai peranti pintar lain di rumah anda, anda mungkin ingin menyemak keserasian pembantu suara peranti yang sudah ada di rumah anda, sesetengah peranti pintar tidak menyokong pembantu suara atau perkhidmatan penstriman tertentu, yang boleh menyukarkan persediaan jika anda menggunakan dua pembantu suara yang berbeza.

✔️ Wi-Fi lwn. Bluetooth: Sesetengah pembesar suara pintar mempunyai kedua-dua Wi-Fi dan Bluetooth, tetapi bagi mereka yang hanya mempunyai satu atau yang lain, anda perlu mempertimbangkan kebaikan dan keburukan setiap pembesar suara jika anda hanya memilih satu. Persediaan menggunakan Bluetooth biasanya lebih pantas dan lebih mudah tetapi anda perlu menyambung semula setiap kali jika anda berada di luar liputan. Persediaan Wi-Fi lebih kepada komitmen masa awal tetapi anda tidak perlu bersusah payah menyambung semula apabila anda kembali ke pembesar suara anda.

Apakah pembantu suara yang terbaik?

Jika anda sudah memiliki peranti pintar yang serasi dengan Alexa, Siri atau Google Assistant, anda mungkin mahu menggunakan jenama yang sama untuk pembesar suara pintar anda untuk memaksimumkan keserasian dan ciri yang tersedia. Memandangkan kami mendapati bahawa semua pandai menjawab pertanyaan asas (seperti menetapkan pemasa, berkongsi cuaca dan sebagainya), yang merupakan “terbaik” ditentukan oleh keperluan anda:

  • Siri: Pembantu ini hanya berfungsi dengan produk Apple, jadi anda terhad dalam pilihan anda dari awal. Ia adalah ekosistem yang lebih tertutup, jadi penyepaduan apl juga lebih terhad dari segi rakan kongsi muzik dan hiburan. Yang berkata, jika anda mempunyai iPhone, anda mungkin sudah terbiasa dengan Siri menyokong permintaan anda. Di dalam kereta, Siri juga disepadukan dengan baik dengan Apple CarPlay.
  • Alexa: Ini disepadukan ke dalam pelbagai pembesar suara daripada pelbagai jenama, jadi anda mendapat banyak pilihan apabila ia datang untuk memilih pembesar suara pintar. Selain itu, keupayaannya serasi dengan pelbagai produk rumah pintar lain, yang memudahkan untuk menjadikan rumah anda “lebih pintar.” Jika anda seorang pembeli Amazon yang berdedikasi, mudah untuk menggunakan Alexa untuk menambahkan sesuatu pada troli anda dan menghantarnya ke pintu anda (mungkin terlalu mudah!). Alexa juga mempunyai pelbagai jenis muzik dan rakan kongsi hiburan.
  • Pembantu Google: Pembantu dinamik ini bagus untuk pertanyaan berkaitan carian dan menambahkan janji temu pada kalendar Google anda. Bagi mereka yang mempunyai peranti khusus Android atau Google, ia juga akan disepadukan dengan lancar dengan fungsi mudah alih anda.

Untuk pembesar suara seperti Sonos, Bose dan lain-lain yang boleh digunakan dengan berbilang pembantu suara, semak untuk memastikan ia serasi dengan peranti yang anda mahu gunakan — dan perlu diingat bahawa walaupun ia berfungsi dengan berbilang pembantu suara, mereka mungkin tidak berfungsi dengan kesemuanya atau semua perkhidmatan penstriman. Pastikan anda menyemak tapak web setiap pengeluar untuk mendapatkan senarai peranti yang serasi; kebanyakan jenama besar mempunyai senarai panjang kunci, mentol lampu, pembuka pintu garaj dan banyak lagi yang boleh digunakan dengan produk mereka.

Apabila berinteraksi dengan mana-mana pembantu suara, kejelasan dan pengumuman adalah penting untuk prestasi optimum. Anda juga perlu memastikan anda merangka arahan anda dengan cara yang sama seperti anda membingkai carian Google (memandangkan peranti anda pada asasnya adalah “Googling” apa sahaja soalan yang anda ajukan). Tiada pembantu suara yang sempurna, jadi kesabaran adalah kuncinya — cuba susun semula arahan anda jika pembantu anda tersilap buat kali pertama.

Apakah keburukan pembesar suara pintar?

Pembesar suara pintar mempunyai banyak kelebihan tetapi, seperti semua produk, ia boleh datang dengan beberapa kelemahan:

❌ Kualiti bunyi: Kebanyakan pembesar suara pintar yang kami uji mempunyai kualiti bunyi yang baik, namun jika anda sedang mencari kualiti bunyi yang terbaik, anda perlu menggunakan pembesar suara yang khusus untuk bunyi.

❌ Keserasian: Kebanyakan pembesar suara pintar hanya serasi dengan peranti tertentu, jadi jika anda mempunyai gabungan peranti rumah pintar, anda mungkin tidak dapat menggunakan pembesar suara pintar anda sebagai hab untuk mengawal segala-galanya. Selain itu, jika anda memutuskan untuk menukar tetapan rumah pintar anda, anda mungkin mendapati pembesar suara pintar anda tidak lagi berguna.

❌ Privasi dan keselamatan: Seperti kebanyakan peranti yang disambungkan ke Internet, terdapat potensi ancaman penggodaman dan kebimbangan privasi sama ada pembesar suara pintar mencuri dengar. Walaupun tiada yang 100% selamat, terdapat beberapa langkah yang boleh anda ambil untuk meminimumkan kebimbangan ini jika anda bimbang. Untuk membantu mengelakkan potensi ancaman penggodaman, pastikan rangkaian Wi-Fi anda selamat dan dayakan pengesahan dua faktor jika berkenaan seperti membuat pembelian. Juga, jangan kongsi maklumat peribadi seperti kata laluan, kad kredit atau nombor keselamatan sosial. Jika mencuri dengar menjadi kebimbangan, banyak pembesar suara pintar mempunyai pilihan redam yang mematikan mikrofon.

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...