Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

6 Penyejuk Luar Terbaik

Pilihan keras dan lembut untuk berkhemah, berhibur dan bersantai.

6 penyejuk terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2023, mengikut ujian

Penyejuk terbaik akan memastikan makanan dan minuman anda sejuk selama berjam-jam, sama ada anda melayan rakan di belakang rumah , meluangkan masa seharian di tepi air di kerusi pantai anda atau menikmati aktiviti luar yang menarik dengan peralatan perkhemahan kegemaran anda di belakang.

Sesetengah penyejuk memegang ais atau pek ais untuk menyejukkan makanan dan minuman, ada yang menyediakan penebat untuk membantu mengekalkan suhu item yang telah disejukkan — dan ada yang melakukan kedua-duanya. Ia datang dalam pelbagai gaya, termasuk penyejuk keras dan penyejuk lembut, dengan kedua-dua kapasiti kecil dan besar, dan boleh dikecilkan lagi ke dalam kategori yang lebih khusus. Sebagai contoh, terdapat penyejuk dengan roda untuk mengangkut banyak makanan ringan dan minuman ke pantai, versi gaya beg galas untuk mendaki di luar dan versi lembut kecil dengan tali dipasang untuk perjalanan sehari di dalam kereta.

Pakar kami dalam Hadiah2u Malaysia Kitchen Appliances & Innovation Lab telah menguji lebih daripada 85 penyejuk dalam sedekad yang lalu . Dalam ujian penyejuk sebelah menyebelah terbaharu kami, kami menilai pengekalan ais dan suhu penyejuk, sejauh mana ia menahan bau dan betapa mudahnya ia digunakan dan dibersihkan . Inilah yang kami temui.

Pilihan utama kami:
1. PENYEJUK KESELURUHAN TERBAIK – Igloo ECOCOOL Trailmate 70 Qt Cooler
2. PENYEJUK NILAI TERBAIK – Zon Artik Titan Deep Freeze 48-Can Penyejuk Badan Keras Tanpa Zip
3. PENYEJUK TERBAIK UNTUK PERKHEMAHAN – Penyejuk Keras RTIC 65-Quart
4. PENYEJUK TERBAIK UNTUK BARBEKU MUSIM PANAS – YETI Tundra Haul
5. PENYEJUK LEMBUT KECIL TERBAIK – Puncak Penyejuk Beruang Kutub 20
6. PENYEJUK BEG GALAS TERBAIK – Penyejuk Beg Ransel Boleh Dilipat Besar IceMule Pro

Pada penghujung panduan ini, anda boleh membaca lebih lanjut tentang cara kami menguji dan memilih penyejuk terbaik, serta semua yang anda perlu ketahui semasa membeli-belah untuk penyejuk yang sesuai untuk keperluan anda. Mencari lebih banyak cara untuk memastikan makanan dan minuman anda terlindung? Lihat panduan kami untuk botol air terbaik dan kotak makan tengah hari dewasa terbaik.

1. PENYEJUK KESELURUHAN TERBAIK – Igloo ECOCOOL Trailmate 70 Qt Cooler
ECOCOOL Trailmate 70 Qt Cooler
KEBAIKAN
– Pengekalan ais yang sangat baik dalam ujian
– Pemegang teleskop
– Dibuat menggunakan bahan kitar semula
– Enam pemegang minuman terbina dalam

KEBURUKAN
– Kedudukan plag longkang menyukarkan untuk mengalirkan semua cecair

Igloo ECOCOOL Trailmate mendapat markah tertinggi secara keseluruhan dalam ujian kami yang lebih sejuk. Ia mengekalkan suhu tin soda secara berterusan selama 36 jam — malah mengekalkan sebahagian besar ais tetap utuh . Ia mudah untuk bergerak apabila penuh dan direka untuk mengendalikan semua jenis rupa bumi dengan rodanya yang besar. Ia mempunyai tapak yang kukuh dan kekal mantap apabila diletakkan. Syarikat itu menyatakan bahawa penyejuk dibuat dengan bahan kitar semula selepas pengguna — khususnya, 98% daripada penutup dan plastik badan dan 48% daripada pelapik — salah satu penyejuk pertama yang menggunakan bahan kitar semula.

Penyejuk keras ini padat dengan ciri berguna, seperti pemegang teleskop dan bekas boleh tanggal untuk menyimpan barangan kering. Ia juga termasuk dulang bergerigi — dengan dua pemegang minuman terbina dalam — yang disimpan di dalam penutup dan direka bentuk untuk diletakkan terus di atas pemegang kukuh penyejuk selepas ia dipanjangkan ke luar. Tudung dilengkapi dengan empat cawan minuman terbina dalam, malah ia mempunyai pemegang payung yang boleh ditanggalkan. Sebagai tambahan kepada semua ciri berguna ini, ia dibuka dengan mudah (dan ke kanan, berbanding ke atas dan ke belakang seperti kebanyakan penyejuk) dan mengelak tanpa sebarang selak yang menjengkelkan.

Kelemahannya ialah lokasi palam longkang penyejuk, yang menjadikannya sukar untuk dikosongkan dan dibersihkan. Daripada palam longkang diletakkan di bahagian paling bawah penyejuk, ia terletak betul-betul di atasnya, jadi mengosongkan sepenuhnya penyejuk adalah satu cabaran. Ia juga lebih mahal sedikit daripada Igloo Trailmate Journey 70-Quart Cooler biasa .

Gaya Lebih sejuk dengan roda
Kapasiti 70 qt
Dimensi 34.59″ x 19.7″ x 23.61″
Kapasiti boleh 89 tin


2. PENYEJUK NILAI TERBAIK – Zon Artik Titan Deep Freeze 48-Can Penyejuk Badan Keras Tanpa Zip
Titan Deep Freeze 48-Can Penyejuk Badan Keras Tanpa Zip
KEBAIKAN
– Mudah dibersihkan, terima kasih kepada pelapik keras yang boleh ditanggalkan
– Tali bungee di atas untuk membantu mengamankan barang yang longgar
– Beberapa poket luar

KEBURUKAN
– Tidak disertakan dengan manual pengguna
– 90% daripada ais cair dalam ujian

Penyejuk lembut kecil ini dengan bahagian dalam yang keras — ya, anda membacanya dengan betul; ia adalah kombo yang ringan tetapi masih mengekalkan bentuknya — mempunyai kawalan suhu yang sangat baik. Selepas 36 jam, tin soda jatuh hanya 6 darjah dari semasa ia mula-mula diletakkan di dalam penyejuk. Walau bagaimanapun, 90% daripada ais telah cair apabila ujian selesai. Ia boleh memuatkan sehingga 48 tin tanpa ais, dan beratnya kira-kira 44 paun apabila dibungkus sepenuhnya dengan hanya tin. Pelapik keras boleh ditanggalkan untuk memudahkan pembersihan.

Ia mempunyai reka bentuk tanpa zip untuk akses mudah dan membuka dan menutup dengan bantuan sambungan cangkuk dan gelung gaya Velcro. Ia dilengkapi dengan tali, yang menjadikannya lebih mudah dibawa, serta dua pemegang pada kedua-dua sisi — membantu jika anda mahu dua orang membawanya apabila ia penuh. Tiada manual pengguna disertakan, tetapi ciri tambahan termasuk dulang berlubang yang menjangkau panjang penyejuk untuk memastikan beberapa barang diasingkan, beberapa poket di luar dan bungee di atas untuk membantu mengawal barang longgar seperti tuala.

Gaya Lebih sejuk lembut dengan bahagian dalam yang keras
Kapasiti 20 qt
Dimensi 20″ x 13″ x 12.5″
Kapasiti boleh 48 tin


3. PENYEJUK TERBAIK UNTUK PERKHEMAHAN – Penyejuk Keras RTIC 65-Quart
Penyejuk Keras 65 Suku
KEBAIKAN
– Rotomolded
– Pengekalan suhu yang hebat
– Tong makanan dipegang dengan cangkuk getah
– Mengekalkan banyak ais selepas dua hari

KEBURUKAN
– Berat
– Tiada roda

Penyejuk rotomolded ini (diperbuat daripada sekeping bahan), kuat dan tahan lama. Ia boleh memuatkan sehingga 64 tin dengan ais dan dilengkapi dengan tong makanan yang diikat dengan cangkuk getah , yang penting apabila anda berkhemah dan memasak di hutan belantara supaya anda boleh menyimpan barangan kering anda daripada ais di bahagian bawah lebih sejuk.

Ia tebal dan tahan lasak dengan pemegang yang besar untuk dibawa, walaupun kami mengesyorkan agar dua orang membawanya bersama-sama apabila mengalihkannya di tapak perkhemahan anda — atau anda memilih untuk meninggalkannya di dalam kereta anda, kerana ia tidak mempunyai roda dan boleh mempunyai berat sekitar 110 paun apabila diisi dengan kapasiti maksimum tin, mengikut ujian.

Dalam ujian kami, ia mempunyai pengekalan suhu yang hebat, dan banyak ais tertinggal selepas 36 jam. Penguji kami juga menyukai bahawa ia mempunyai dua longkang yang membolehkan anda melepaskan ais cair dari kedua-dua sisi, bergantung pada cara penyejuk itu dicerunkan dan di mana ia diletakkan.

Gaya Lebih sejuk keras
Kapasiti 65 qt
Dimensi 32.52″ x 19.21″ x 18.03″
Kapasiti boleh 64 tin


4. PENYEJUK TERBAIK UNTUK BARBEKU MUSIM PANAS – YETI Tundra Haul
Tundra Haul
KEBAIKAN
– Mudah untuk berputar
– Rotomolded untuk ketahanan yang luar biasa
– Selak getah membantu dengan mudah dibuka
– Palam longkang terletak dengan mudah

KEBURUKAN
– Mahal
– Berat

Tundra Haul ialah penyejuk pertama YETI dengan roda, yang ramai akan menghargai, kerana ia boleh melebihi 100 paun apabila penuh. Anda boleh membungkusnya mengikut kapasitinya dan masih boleh mengalihkannya di sekitar halaman rumah anda atau taman kegemaran anda untuk barbeku keluarga.

Ia mempunyai 65 liter dan boleh memuatkan 83 tin tanpa ais . Dalam ujian kami, ia mempunyai kawalan suhu yang sangat baik dan dapat mengekalkan suhu 33˚F selama 36 jam. (Ting telah dimasukkan ke dalam peti sejuk pada suhu permulaan sekitar 40˚F.) Itu sangat sesuai untuk memastikan minuman dan topping burger anda kekal sejuk pada hari musim panas yang panas.

Tundra Haul adalah rotomolded, yang bermaksud ia diperbuat daripada sekeping bahan, reka bentuk yang menyumbang kepada kualiti tinggi dan ketahanan. Ia mudah dibuka, terima kasih kepada selak getahnya, berbanding plastik tradisional atau gesper. Selain itu, ia mempunyai peti makanan untuk membantu memastikan bahagian dalam teratur. Pemegangnya bersaiz besar, dan ia boleh dikendalikan dengan satu atau dua tangan. Apabila ia tidak dipanjangkan dan sedia untuk digunakan, ia dilipat rata pada penyejuk.

Penyejuk adalah mudah untuk dibersihkan, sebahagiannya kerana palam longkang terletak di antara roda. Hanya masukkan penyejuk dan tuang lebihan cecair. Ia disertakan dengan manual penyelenggaraan pengguna yang memberikan arahan tentang penggunaan pertama dan termasuk arahan untuk pembersihan dan penjagaan.

Gaya Lebih sejuk dengan roda
Kapasiti 65 qt
Dimensi 28.3″ x 19.5″ x 18.6″
Kapasiti boleh 83 tin


5. PENYEJUK LEMBUT KECIL TERBAIK – Puncak Penyejuk Beruang Kutub 20

Puncak 20

KEBAIKAN
– Pengekalan ais yang kuat untuk penyejuk lembut
– Mudah untuk diangkut menggunakan pemegang atas terbina dalam
– Mudah dibersihkan
– Zip disertakan dengan pelincir untuk membantu mengekalkan operasi

KEBURUKAN
– Sedikit bau selepas dibersihkan
– Tali bahu boleh tanggal tidak begitu selesa semasa ujian

Daripada semua penyejuk lembut yang kami uji, yang ini, daripada Polar Bear Coolers, menunjukkan prestasi terbaik. Ia juga berprestasi sama seperti beberapa penyejuk keras yang kami uji , yang biasanya lebih baik daripada penyejuk lembut . Tin soda menjadi tujuh darjah lebih sejuk selama 36 jam dan mengekalkan suhu 33˚F. Ia mudah untuk dibungkus dan boleh memuatkan 30 tin soda tanpa ais. Apabila diisi dengan tin dan tiada ais, berat maksimumnya adalah kurang daripada 30 paun. Pemegang di atas (oleh itu dinamakan Topper) menjadikannya agak mudah dibawa; Selain itu, ia dilengkapi dengan tali bahu yang boleh ditanggalkan, walaupun kami tidak mendapati ia begitu selesa.

Kami menghargai arahan disertakan yang menerangkan cara menyediakan penyejuk dan seterusnya menjaganya. Dan zip dilengkapi dengan pelincir zip yang anda gunakan untuk membantu mengekalkan pembukaan dan penutupan yang lancar. Ia dikimpal frekuensi radio (iaitu kepingan plastik pada asasnya dicairkan bersama-sama untuk menghasilkan pengedap yang lebih baik), yang membantu mengelakkan kebocoran di dalam dan luar malah ia terapung jika anda memerlukannya. Walaupun kami melihat sedikit bau selepas pembersihan, kami mendapati proses pembersihan adalah mudah.

Gaya Lebih sejuk lembut
Kapasiti 8 qt
Dimensi 14″ x 10.5″ x 13″
Kapasiti boleh 30 tin


6. PENYEJUK BEG GALAS TERBAIK – Penyejuk Beg Ransel Boleh Dilipat Besar IceMule Pro

Penyejuk Beg Ransel Boleh Dilipat Besar Pro

KEBAIKAN
– Penyejuk bebas tangan
– Injap udara untuk menambah penebat tambahan
– Mudah disimpan
– Tali bungee di bahagian hadapan

KEBURUKAN
– Tiada zip pada bukaan beg galas

IceMule’s Pro Large Collapsible Backpack Cooler selesa dipakai dan boleh memuatkan sehingga 18 tin soda dengan ais. Beg galas ini direka secara unik: Tiada zip; anda hanya lipat bukaan dan gunakan gesper untuk memastikan ia diikat. Terdapat juga injap udara yang anda sedut, yang menghasilkan penebat tambahan . Malah, dalam ujian Makmal kami, suhu dalaman naik hanya 1.98 darjah dan kekal di bawah 40˚F sepanjang tempoh ujian 14 jam.

Apabila anda sudah bersedia untuk menyimpan penyejuk beg galas ini, anda hanya perlu membalikkan beg untuk mengosongkan udara dan melipat beg itu. Mengikut jenama, ia 100% kalis air dan juga boleh terapung, tetapi kami belum menguji tuntutan itu lagi. Terdapat juga tali bungee di bahagian hadapan untuk membantu mengawal barang longgar, seperti botol air.

Gaya Beg galas yang lebih lembut
Kapasiti 24 qt
Dimensi 11″ x 14.2″ x 16.9″
Kapasiti boleh 18 tin


Bagaimana kami menguji penyejuk

penyejuk terbaik yang diuji oleh institut pengemasan yang baik april 2022 yang difoto di makmal

The Hadiah2u Malaysia Kitchen Appliances & Innovation Lab menguji penyejuk dengan merekodkan tempoh setiap model kekal sejuk dalam tetapan terkawal yang meniru penggunaan kehidupan sebenar:

Dalam ujian penyejuk sebelah menyebelah kami yang terbaharu, kami menilai 22 penyejuk dan 15 daripadanya diuji oleh Makmal . Untuk setiap penyejuk, kami menilai kemudahan memuat dan memunggah, membersihkan dan mengangkut. Kami juga menilai keberkesanan panduan pengguna, jika disertakan.

pelbagai penyejuk dengan termokopel di dalam untuk mengukur suhuUntuk menguji kumpulan 15 ini, kami mengisi setiap penyejuk dengan nisbah ais-ke-tin yang setanding iaitu satu pertiga tin kepada dua pertiga ais . Kami kemudiannya meletakkan termokopel (termometer saintifik yang sangat sensitif) di dalam satu tin soda dalam setiap penyejuk dan menyambungkan tin kepada pencatat data untuk merekodkan suhu setiap 15 minit dalam tempoh 36 jam .

 


mendokumenkan suhu penyejukDari situ, kami menilai keupayaan setiap penyejuk untuk mengekalkan suhu pada 12 jam dan 36 jam. Kami juga menggunakan ujian ini untuk menentukan betapa mudahnya penyejuk itu dibungkus.

Setelah setiap penyejuk dimuatkan sepenuhnya, kami membawa penyejuk itu ke sekeliling untuk melihat mana yang paling mudah untuk dibawa kemana-mana.
penyejuk sedang ditimbang semasa ujianKami juga menimbang penyejuk untuk menentukan berapa beratnya selepas diisi sehingga kapasitinya dengan tin dan ais.

Selepas membongkar penyejuk dan menilai muncung longkangnya, kami menguji kebolehbersih dan kebolehannya untuk menahan bau dengan membuat kucar-kacir: Kami menumpahkan soda dalam setiap penyejuk, dicampak dalam setengah bawang dan biarkan adunan selama sehari. Kemudian kami membasuh penyejuk dengan sabun dan air untuk melihat sejauh mana ia dibersihkan dan jika ia masih berbau bawang.

Secara keseluruhannya, kami mengumpul lebih daripada 1,800 titik data untuk menentukan penyejuk mana yang paling baik menahan penggunaan hari biasa (dan lebih lama).

penyejuk rtic yang diisi dengan tin ais dan soda semasa ujianPenyejuk mana yang paling lama menyimpan ais?

Menurut ujian kami, Penyejuk Keras RTIC 65-Quart memegang jumlah ais terbesar selepas dua hari ujian . Ia mempunyai sedikit air, tetapi ais mungkin boleh bertahan satu atau dua hari lagi dengan jumlah yang tinggal.

Walau bagaimanapun, kebanyakan pilihan kami, seperti Igloo ECOCOOL Trailmate dan YETI Tundra Haul , mengekalkan sejumlah besar ais. Jika ini penting kepada anda, kami mengesyorkan agar anda membeli penyejuk keras, yang mengekalkan ais yang terbaik dalam ujian kami. Kami mendapati bahawa Polar Bear Coolers Topper 20 mengekalkan ais lebih baik daripada mana-mana penyejuk lembut lain yang kami uji.

Perkara yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk penyejuk terbaik

Ingatlah petunjuk ini semasa anda mula mengecilkan carian anda untuk penyejuk terbaik untuk keperluan anda:

✔️ Pengekalan gaya dan suhu: Perhatikan perbezaan antara dua pilihan ini:

Penyejuk keras ialah pilihan yang lebih baik untuk berkhemah, perjalanan pengembaraan luar yang berlangsung lebih daripada satu hari dan menyimpan banyak barang. Ia biasanya diperbuat daripada plastik berdinding dua tahan lama dan/atau penebat buih dan direka bentuk untuk memastikan kandungan sejuk selama beberapa hari.
Penyejuk lembut adalah pilihan yang bagus untuk berkelah, makan tengah hari bekerja atau mendaki. Kebanyakan model diperbuat daripada cengkerang yang mudah dibersihkan dan dilapisi dengan nilon penebat untuk keselamatan makanan. Mereka direka untuk memastikan makanan sejuk sehingga satu hari.

✔️ Kapasiti: Penyejuk boleh didapati dalam pelbagai saiz, daripada penyejuk lima liter untuk membawa makan tengah hari anda kepada penyejuk 125 liter yang cukup besar untuk memuatkan lebih daripada 200 tin. Oleh kerana penyejuk berkapasiti besar boleh menjadi agak berat, pertimbangkan untuk membeli satu di atas roda — atau bahkan dua penyejuk yang lebih kecil (satu untuk minuman dan satu untuk makanan) untuk pengangkutan yang lebih mudah.

✔️ Mudah Alih: Hari ini, syarikat yang lebih sejuk mula memasang roda pada penyejuk keras mereka. Ini membolehkan individu mengambil penyejuk dan pergerakan yang besar dan berat ini dan memanipulasinya dengan mudah dan selamat. Cari penyejuk lembut dengan tali bahu berlapik atau lampiran gaya beg galas, kedua-duanya boleh memudahkan pembawaan.

✔️ Pembinaan: Jika anda seorang pembeli sejuk yang lebih berpengalaman atau seseorang yang benar-benar membuat kerja rumah mereka, anda mungkin pernah melihat istilah “rotomolded”, yang bermaksud penyejuk keras telah dibina daripada sekeping plastik berterusan. Jenis pembinaan ini menjadikannya lebih tahan lama, dengan lebih sedikit tempat untuk penyejuk berpotensi bocor dari semasa ke semasa. Apabila membeli-belah untuk penyejuk lembut, cari pengedap kedap air di sekeliling zip.

✔️ Aksesori: Banyak penyejuk keras besar dilengkapi dengan tong kering untuk memastikan barangan kering dan jauh daripada ais. Ciri lain yang perlu dicari termasuk pembahagi yang berfungsi dalam ais untuk membuat bahagian individu, pemegang minuman pada penutup, pemegang payung dan pembuka tin. Untuk penyejuk lembut, kami suka mempunyai sekurang-kurangnya beberapa pilihan pembawa: pemegang pendek dan tali panjang, serta poket.

 

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...