Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

6 Projektor Bajet Terbaik

Strim pada skrin besar ke mana sahaja anda pergi, dengan harga di bawah $500.

projektor terbaik

Bosan menonton rancangan pada MacBook atau tablet anda tetapi belum bersedia untuk berbelanja secara berfoya-foya pada skrin rata mewah seperti Samsung Frame TV ? Projektor bajet ialah penyelesaian yang mudah dan berpatutan yang membolehkan anda meningkatkan saiz skrin anda — tiada pemasangan di dinding diperlukan.

Kebanyakan projektor murah di pasaran hari ini menampilkan kualiti imej yang mengagumkan bersama pembesar suara terbina dalam dan antara muka media yang mudah dinavigasi, jadi persediaan, pengendalian dan penstriman tidak boleh menjadi lebih mudah. Dan tidak seperti TV bersaiz penuh , projektor memberi anda kefleksibelan untuk mengalihkannya dari bilik ke bilik supaya anda boleh mula menstrim di ruang tamu dan berakhir di bilik tidur, atau malah membawa projektor anda ke luar untuk menonton filem luar yang menyeronokkan.

Penganalisis dan jurutera teknologi berpengalaman kami di Good Housekeeping Institute Media & Tech Lab telah menguji teater rumah dan peralatan audio selama beberapa dekad, daripada projektor 4K terbaik kepada projektor luar , pembesar suara luar , bar bunyi dan banyak lagi.

Apabila menyemak projektor bajet terbaik, kami mempertimbangkan jenama berprestasi tinggi dalam ujian kategori kami sebelum ini, kegemaran peribadi dan gaya popular dengan ulasan pengguna yang positif dalam talian. Kami telah menguji sebahagian besar model yang dipaparkan di bawah secara langsung, memeriksa setiap model untuk kemudahan penyediaan dan operasi, mudah alih, kualiti imej dan ciri tambahan seperti hayat bateri dan antara muka media.

Pilihan utama kami:
1. PROJEKTOR BELANJAWAN KESELURUHAN TERBAIK – Anker Nebula Capsule Max
2. PROJEKTOR BAJET NILAI TERBAIK – Vankyo Leisure 3
3. PROJEKTOR BAJET TERBAIK UNTUK RUMAH – Epson EpiqVision Flex CO-W01
4. PROJEKTOR MUDAH ALIH BAJET TERBAIK – Kodak Luma 350
5. PROJEKTOR BAJET TERBAIK UNTUK BILIK TIDUR – XGIMI MoGo 2
6. PROJEKTOR BAJET TERBAIK UNTUK FILEM LUAR – Nebula Anker Solar Outdoor

Selepas membaca ulasan kami, pergi ke penghujung panduan ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang cara memilih projektor bajet terbaik untuk ruang anda dan cara kami memilih pilihan utama kami.

1. PROJEKTOR BELANJAWAN KESELURUHAN TERBAIK – Anker Nebula Capsule Max

Kapsul Nebula Maks
KEBAIKAN
– resolusi HD
– Antara muka media yang mudah digunakan
– Persediaan lancar
– Bateri boleh dicas semula (4 jam)
– Reka bentuk yang anggun dan padat

KEBURUKAN
– Tidak menyokong pengecasan USB-C
– Agak berat untuk saiznya

Kebaikan kami terpesona dengan kualiti gambar HD yang jelas yang mampu dihasilkan oleh projektor kecil dan anggun ini dalam tetapan cahaya malap.

Tidak seperti model yang lebih mahal, ia sangat padat sehingga ia patut dimuatkan ke dalam kebanyakan beg galas atau aksesori perjalanan supaya anda boleh membawanya bersama anda pada pengembaraan seterusnya untuk menayangkan filem dan rancangan semasa dalam perjalanan. Kami suka bahawa ia mempunyai empat jam hayat bateri boleh dicas semula, menjadikannya pilihan utama untuk malam filem luar, perjalanan berkhemah atau penstriman di mana-mana sahaja di rumah anda.

Pakar kami kagum dengan kualiti audio yang lantang dan tajam pembesar suara terbina dalam Capusle Max, yang sangat berkuasa sehingga peranti boleh berfungsi sebagai pembesar suara Bluetooth kendiri. Dalam ujian kami, kami mendapati persediaan dan pengendalian projektor adalah lancar, dan antara muka media yang dikuasakan oleh Android sangat intuitif untuk dinavigasi.

Dengan penstriman aplikasi Nebula Connect menjadi lebih mudah; apa yang anda perlu lakukan ialah menggunakan telefon anda sebagai alat kawalan jauh dan tentukan siri Netflix yang akan dibualkan seterusnya. Walaupun kami berharap pengecasan USB-C disokong, kami menghargai pengecas yang disertakan adalah padat dan mudah alih.

Dimensi item (LxWxH) 3.1 x 3.1 x 5.9″
Berat badan 1.6 paun
Resolusi 1280 x 720 piksel
Kecerahan 200 ANSI lumen
Saiz skrin Sehingga 100″
Ketersambungan HDMI, USB-A, Bluetooth, Wi-Fi atau Pencerminan Skrin
Pembesar suara terbina dalam ya


2. PROJEKTOR BAJET NILAI TERBAIK – Vankyo Leisure 3

Masa lapang 3

KEBAIKAN
– Nilai yang hebat
– Berbilang port
– Pembesar suara terbina dalam

KEBURUKAN
– Resolusi boleh diperbaiki
– Tidak menyokong Wi-Fi

Projektor kecil dan padat daripada Vankyo ini ialah pilihan yang bagus untuk menstrim video, menonton rancangan atau permainan. Ia bukan sahaja mampu milik, tetapi ia mudah untuk menyambungkan telefon anda ke strim atau anda boleh menggunakan tongkat penstriman seperti Roku melalui salah satu daripada berbilang port. Walaupun kami belum mengujinya di Makmal, kami suka saiz skrin boleh ditayangkan sehingga 176 inci, walaupun pakar kami memberi amaran bahawa resolusi tidak akan berkualiti tinggi seperti projektor lain.

Dimensi item (LxWxH) 7.9 x 5.9 x 3.1″
Berat badan 2.1 paun
Resolusi 800 x 480 piksel
Kecerahan 60 lumen
Saiz skrin Sehingga 176”
Ketersambungan HDMI, VGA, USB, Mikro atau SD/AV
Pembesar suara terbina dalam ya


3. PROJEKTOR BAJET TERBAIK UNTUK RUMAH – Epson EpiqVision Flex CO-W01
EpiqVision Flex CO-W01
KEBAIKAN
– Kualiti imej yang hebat
– Lebih terang daripada projektor lain yang dipaparkan
– Saiz skrin maksimum yang besar

KEBURUKAN
-Tidak mudah alih seperti projektor lain
– Kualiti bunyi boleh dipertingkatkan

Secara umumnya, kami menyukai projektor Epson kerana nilainya yang hebat dan prestasi yang mantap . Walaupun anda tidak akan mendapat pengalaman pawagam 4K, kami kagum dengan kualiti gambar projektor ini serta kecerahan skrin, bermakna anda sepatutnya boleh mendapatkan gambar yang jelas walaupun dengan sedikit cahaya ambien (walaupun jika anda mahukan lebih kecerahan, pertimbangkan projektor Epson ini dengan 3,600 lumen ) . Selain itu, skrin boleh menayang sehingga 300 inci, menjadikannya salah satu saiz skrin berpotensi terbesar dalam senarai ini.

Wi-Fi dan Bluetooth tidak disokong supaya anda tidak akan disambut oleh antara muka media yang menampilkan apl penstriman, tetapi ia sesuai untuk menayangkan pembentangan di pejabat, panggilan Zum dan rancangan TV penstriman melalui komputer riba atau peranti anda seperti Roku, Apple TV dan banyak lagi, yang boleh anda sambungkan melalui port HDMI projektor. Kami juga menyukai bahawa ia dilengkapi dengan pembesar suara terbina dalam untuk apabila anda memerlukan audio, walaupun pakar kami mendapati bahawa kualiti bunyi mungkin lebih mantap.

Dimensi item (LxWxH) 11.6″ 8.3″ x 3.4″
Berat badan 5.3 paun
Resolusi 1280 x 800 piksel
Kecerahan 3000 lumen3000 lumen
Saiz skrin Sehingga 300”Sehingga 300”
KetersambunganKetersambungan HDMI atau USBHDMI atau USB


4. PROJEKTOR MUDAH ALIH BAJET TERBAIK – Kodak Luma 350
Luma 350
KEBAIKAN
– Saiz kecil dan mudah alih
– Termasuk bateri boleh dicas semula
– Perkongsian skrin Miracast dan Airplay
– Termasuk bicu audio

KEBURUKAN
– Resolusi rendah
– Kualiti bunyi boleh dipertingkatkan

Kami menyukai projektor bajet ini kerana saiznya yang padat dan keupayaan untuk mengeluarkan bateri yang boleh dicas semula, menjadikannya sangat mudah dan mudah untuk dimasukkan ke dalam dompet untuk berkongsi tayangan slaid, persembahan dan banyak lagi dari mana-mana sahaja anda pergi.

Tidak seperti projektor bajet lain bersaiz ini, anda boleh menyambungkan peranti iOS, Android atau Windows 10 tertentu secara wayarles untuk menayangkan kandungan melalui DLNA atau Miracast. Paling penting, ia dikuasakan oleh Android supaya antara muka media memudahkan untuk menstrim terus daripada apl kegemaran anda.

Kami mendapati aplikasi Kodak sangat intuitif untuk digunakan dan dinavigasi, dan kami menyukainya ia membolehkan anda menggunakan telefon anda dan bukannya alat kawalan jauh. Walaupun anda perlu melakukan sedikit pengorbanan dalam hal kualiti gambar, loceng dan wisel projektor ini seperti pembesar suara terbina dalam dan mudah alih yang luar biasa menjadikannya berbaloi.

Dimensi item (LxWxH) 3.1 x 3.1 x 0.87″
Berat badan 1.81 paun
Resolusi 854 x 480 piksel
Kecerahan 200 ANSI lumen
Saiz skrin Sehingga 150″
Ketersambungan USB, HDMI, Wi-Fi, Bluetooth
Pembesar suara terbina dalam ya


5. PROJEKTOR BAJET TERBAIK UNTUK BILIK TIDUR – XGIMI MoGo 2
MoGo 2
KEBAIKAN
– Kualiti gambar dan bunyi yang hebat
– Mudah untuk mengemudi antara muka media
– Pembetulan auto keystone responsif
– Menyokong pengecasan USB-C

KEBURUKAN
– Tiada bateri boleh dicas semula

Jika anda sedang mencari kualiti gambar yang unggul dan kecerahan optimum untuk harga, jangan cari lagi daripada XGIMI MoGo 2 yang terkini.

Dalam ujian, kami mendapati video yang distrim melalui XGIMI adalah antara yang paling terperinci dan tajam dalam senarai ini. Kualiti bunyi adalah sama mengagumkan dengan pembesar suara terbina dalam yang memenuhi bilik, dan disediakan dengan mudah. Oleh kerana projektor berjalan pada Android TV, anda boleh mengharapkan antara muka yang mudah dinavigasi apabila anda bersedia untuk memulakan penstriman.

Ciri lain yang kami gemari ialah pembetulan batu kunci automatik projektor, yang melakukan kerja yang sangat baik dalam melaraskan semula imej untuk mengelakkan sebarang halangan dan kelihatan segi empat tepat pada skrin tidak kira berapa kali kami mengalihkannya.

Walaupun lebih besar sedikit daripada beberapa projektor mini dalam senarai ini, XGIMI ialah pilihan yang sangat baik untuk bilik yang lebih kecil seperti bilik tidur anda kerana ia cukup padat untuk dimuatkan dengan selesa pada meja malam tetapi malangnya memerlukan sumber kuasa. Walau bagaimanapun, jika anda mahu menggunakan projektor di belakang rumah anda atau di luar khemah perkhemahan anda tetapi tiada alur keluar kelihatan, anda masih boleh menghidupkannya melalui USB-C selagi anda mempunyai stesen janakuasa atau pek bateri mudah alih yang berguna.

Dimensi item (LxWxH) 6.33 × 4.68 × 4.25″
Berat badan 2.42 paun
Resolusi 1280 x 720 piksel
Kecerahan 400 lumen ISO
Saiz skrin Sehingga 200”
Ketersambungan USB-C, USB-A, HDMI 2.0, Bluetooth 5.0, Wi-Fi
Pembesar suara terbina dalam ya


6. PROJEKTOR BAJET TERBAIK UNTUK FILEM LUAR – Nebula Anker Solar Outdoor
Anker Solar Outdoor
KEBAIKAN
– Resolusi HD penuh
– Pendirian terbina dalam

KEBURUKAN
– Tidak termasuk bateri terbina dalam

Kami fikir pilihan daripada Anker ini ialah pilihan yang hebat jika anda sedang mencari projektor luar khususnya. Bukan sahaja resolusinya mengagumkan pada HD penuh, tetapi kecerahannya lebih tinggi daripada kebanyakan projektor bajet lain yang dipaparkan dalam senarai ini.

Penguji kami menyukai kaki projektor terbina dalam , yang mudah apabila anda ingin menyediakan skrin anda dan tidak mempunyai tripod berguna. Menonton filem dan rancangan adalah mudah melalui HDMI atau terus dengan Android TV 9, yang menawarkan lebih daripada 7,000 apl penstriman.

Walaupun model ini tidak mempunyai bateri terbina dalam, untuk harga yang lebih tinggi sedikit, anda boleh memilih model yang menawarkan tiga jam tanpa kord kuasa.

Dimensi item (LxWxH) 7.6 x 7.6 x 2.0″
Berat badan 2.2 paun
Resolusi 1920 x 1080 piksel
Lumen 400 ANSI lumen
Saiz skrin Sehingga 120”
Ketersambungan HDMI 2.0, USB-A, Wi-Fi atau Bluetooth
Pembesar suara terbina dalam ya


Bagaimana kami memilih projektor bajet terbaik

Untuk cerita ini, pakar dalam Makmal Media & Teknologi Good Housekeeping Institute menilai pelbagai projektor bajet untuk kriteria utama seperti kemudahan penyediaan, penggunaan dan penstriman, serta kemudahalihan, saiz, kualiti imej, kualiti bunyi, kecerahan, kontras dan ketersambungan. Kami juga mempertimbangkan ciri utama seperti hayat bateri dan sama ada projektor menyokong pembetulan batu kunci automatik.

Kami menyemak nilai keseluruhan setiap projektor dan mengetepikan mana-mana projektor melebihi $500. Pakar Makmal kami dapat menguji sebahagian besar model yang berada dalam senarai kami dan kami berdasarkan sebarang pengesyoran tambahan pada pengalaman bertahun-tahun kami menguji elektronik pengguna, ujian kategori sebelumnya bagi projektor rumah dan luaran serta model atau jenama serupa yang telah menunjukkan prestasi. baik pada masa lalu.

ujian projektor untuk pengemasan yang baik

Perkara yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk projektor bajet

Apabila membeli-belah untuk projektor bajet, adalah penting untuk menetapkan jangkaan dan memahami bahawa anda tidak akan dapat mencapai hasil yang sama seperti projektor 4K yang lebih mahal atau malah kebanyakan TV skrin rata julat sederhana.

Walau bagaimanapun, terdapat faktor penting yang perlu diberi perhatian apabila memilih projektor murah terbaik untuk rumah anda:

✔️ Kemudahalihan: Salah satu ciri utama yang perlu dipertimbangkan apabila ia berkaitan dengan projektor murah ialah kemudahalihannya. Adakah anda mahukan projektor yang cukup kecil untuk dimasukkan ke dalam beg galas atau yang sangat ringan supaya anda boleh mengalihkannya dari bilik ke bilik atau dengan mudah dibawa ke luar untuk menonton wayang? Jika memilih projektor mudah alih, anda harus mempertimbangkannya dengan bateri boleh dicas semula supaya anda boleh menggunakannya tanpa alur keluar. Kakian projektor terbina dalam juga merupakan bonus yang bagus untuk membantu melaraskan sudut unjuran dan menghapuskan keperluan untuk tripod.

✔️ Kecerahan: Kecerahan projektor atau jumlah cahaya yang boleh dihasilkan diukur dalam lumen, yang penting kerana kemungkinan akan sentiasa ada sedikit cahaya ambien dalam ruang yang anda masuki. Walaupun sesetengah jenama menyenaraikan kecerahan projektor dalam lumen, yang lain merujuk kepada lumen ANSI. Jika boleh, kami mengesyorkan mencari projektor bajet dengan sekurang-kurangnya 1,500 lumen atau 500 ANSI lumen untuk memastikan anda mendapat gambaran yang jelas, walaupun pakar kami memberi amaran bahawa anda mungkin perlu berkorban untuk saiz dan mudah alih. Lumen yang lebih tinggi bermakna kecerahan yang lebih tinggi, yang dianggap lebih baik untuk kualiti gambar.

Lumen ANSI secara proporsional lebih cerah daripada lumen standard. Perbezaan utama antara lumen dan lumen ANSI ialah lumen ANSI adalah berdasarkan standard industri manakala yang lain mungkin menggunakan pendekatan yang berbeza untuk mengukur dan memasarkan lumen. Kami lebih suka apabila lumen diukur secara sistematik, dan pengukuran lumen ANSI menyediakan pendekatan piawai untuk membandingkan kecerahan.

✔️ Resolusi: Walaupun resolusi 4K sentiasa diutamakan, pakar kami mengesyorkan resolusi HD penuh (1920 x 1080) untuk projektor bajet jika anda merancang untuk menstrim rancangan TV, filem atau video. Jika peleraian lebih rendah, imej skrin anda tidak akan begitu tajam dan ditakrifkan walaupun ini mungkin tidak menjadi isu jika anda menayangkan pembentangan pejabat atau tidak memerlukan kualiti imej yang tinggi.

✔️ Saiz skrin: Pakar kami mengesyorkan agar anda mencari saiz skrin maksimum sekurang-kurangnya 100 inci untuk memastikan anda boleh menonton filem dengan selesa. Walaupun sesetengah jenama mendakwa anda boleh mencapai saiz skrin yang lebih besar, perlu diingat bahawa kualiti gambar akan berkurangan.

✔️ Kesambungan dan port: Semak berapa banyak port yang disertakan dengan projektor murah anda dan pastikan ada satu untuk HDMI, yang merupakan salah satu cara paling mudah untuk menyambungkan komputer riba anda atau batang penstriman seperti Roku. Sesetengah projektor mungkin boleh menyambung ke Bluetooth atau Wi-Fi untuk menstrim daripada telefon anda atau mengakses terus apl kegemaran anda seperti Netflix, Hulu dan banyak lagi secara dalaman.

✔️ Audio: Kebanyakan projektor murah disertakan dengan pembesar suara terbina dalam, yang merupakan ciri yang bagus untuk dimiliki semasa dalam perjalanan. Namun begitu, perlu diingat bahawa anda mungkin perlu menyambungkan sumber audio lain untuk mendapatkan kualiti bunyi yang lebih baik, seperti pembesar suara luar . Jika anda ingin dapat menyambungkan fon kepala ke projektor anda, cari yang menawarkan bicu audio.

 

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...