Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

30 Hadiah Terbaik untuk Artis Mengekalkan Percikan Kreatif Mereka Hidup

Sukar untuk menghasilkan idea hadiah yang kreatif apabila anda membeli-belah untuk orang yang paling artistik yang anda kenali. Tetapi jangan risau: kami telah mengumpulkan hadiah terbaik untuk artis yang akan menarik perhatian mana-mana jiwa kreatif — sama ada minat mereka terletak pada lukisan, lukisan, ukiran atau bentuk kesenian lain yang lebih khusus.

Jika mereka masih mengasah kraf mereka, anda boleh membelikan mereka bekalan seni segar seperti kertas cat air, pembersih berus cat atau pen stylus sebagai tanda galakan. Sebaliknya, artis yang lebih berpengalaman mungkin lebih suka menerima sesuatu untuk memastikan semua bekalan mereka teratur (seperti gulungan berus cat) atau buku meja kopi yang memperdalam minat mereka terhadap warna (seperti The Secret Lives of Color karya Kassia St. Clair ) .

Teruskan membaca untuk mencari hadiah untuk setiap jenis artis, sama ada anda sedang memburu hadiah yang diperibadikan, hadiah yang terasa seperti mewah atau sesuatu yang berteknologi dan agak luar biasa (seperti tukang urut tangan elektrik). Bahagian yang terbaik? Kami telah menyertakan sesuatu untuk setiap majlis, walaupun anda memerlukan hadiah pindah rumah yang bertimbang rasa , hadiah Krismas saat-saat akhir , hadiah unik untuk wanita istimewa dalam hidup anda, idea hari jadi yang menarik atau hadiah “hanya kerana” yang akan membuat mereka berasa disayangi.

Papan Lukisan Tanpa Dakwat
1
SESUATU YANG KREATIF UNTUK SEMUA JENIS ARTISSOMETHING CREATIVE FOR ARTISTS OF ALL TYPES

Papan Lukisan Tanpa Tinta Buddha Papan

$38 DI AMAZON$38 AT AMAZON

KREDIT: BUDDHA BOARDCREDIT: BUDDHA BOARD

Apabila mereka cuba menghasilkan idea besar seterusnya, mereka boleh menggunakan berus air ini untuk membiarkan jus kreatif mereka mengalir tanpa membuang dakwat, cat atau kertas. Hanya celup berus buluh ke dalam air dan seretnya merentasi papan untuk mendapatkan karya seni yang menjadi amalan kesedaran.

Gulung Berus Cat Kulit
2
NAMPAK DAN TERASA SEPERTI MEWAHLOOKS AND FEELS LIKE LUXURY

Gulung Berus Cat Kulit

$42 DI ETSY$42 AT ETSY

KREDIT: GRADUSSTORECREDIT: GRADUSSTORE

Hebat untuk pelukis semasa dalam perjalanan, sarung kulit berlilin ini boleh memastikan berus kegemaran mereka teratur dan dalam bentuk tip top. Peribadikan bahagian luar atau salah satu poket dalam dengan nama, inisial atau frasa pendek.

Mengesan Kotak Lampu LED

3
JIKA MEREKA BARU DALAM LAKARANIF THEY’RE NEW TO SKETCHING

Kotak Lampu LED Pengesanan LitEnergy

Kini Diskaun 38%.Now 38% Off
$16 DI AMAZON$16 AT AMAZON

KREDIT: LITENERGYCREDIT: LITENERGY

Dalam sesetengah kes, pengesanan kerja orang lain diperlukan untuk meningkatkan kemahiran artistik yang sudah anda miliki. Pad pengesanan ini memudahkannya — berikan ketik pantas untuk menghidupkan lampu dan melaraskan kecerahan mengikut keperluan.

Rahsia Kehidupan Warna

4
BONUS DITAMBAH JIKA MEREKA SUKA SEJARAHADDED BONUS IF THEY LOVE HISTORY

Buku Penguin Kehidupan Rahsia Warna

Kini Diskaun 35%.Now 35% Off
$14 DI AMAZON$14 AT AMAZON

KREDIT: PENGUIN BOOKS; EDISI CETAKAN KEMUDIANCREDIT: PENGUIN BOOKS; LATER PRINTING EDITION

Mereka akan suka meneroka cerita menarik di sebalik 75 warna dan dari mana asalnya — sama ada dari fesyen, politik, seni atau peperangan. Pengulas Amazon mencatatkan The Secret Lives of Color adalah “mudah dibaca,” “sukar untuk diletakkan” dan “membuat meja kopi yang hebat.”

Pembersih & Pemulihara Berus Masters

5
DIBUAT UNTUK SESIAPA YANG MELUKISMADE FOR ANYONE WHO PAINTS

Pembersih & Pemelihara Berus General Pencil Masters

$9 DI AMAZON$9 AT AMAZON

KREDIT: PENSIL AMCREDIT: GENERAL PENCIL

Jadikan berus cat lama kelihatan dan berasa baharu semula dengan pembersih berbau sitrus ini. Hampir 4,000 artis bersumpah dengannya di Amazon, malah mengatakan bahawa “ia boleh menyelamatkan” begitu banyak berus lama mereka jika mereka mengetahuinya lebih awal.

Pengurut Tangan Tanpa Kord
6
HADIAH KELONGGARANTHE GIFT OF RELAXATION

Alat Urut Tangan Tanpa Kord Lunix

Kini Diskaun 30%.Now 30% Off
$130 DI AMAZON$130 AT AMAZON

KREDIT: LUNIXCREDIT: LUNIX

Kemungkinan artis kegemaran anda agak kasar di tangan mereka. Selepas seharian melukis, mengukir atau melukis, mereka boleh duduk dan berehat dengan pengurut tangan tanpa wayar ini. Mereka boleh memilih daripada enam peringkat urutan dan keamatan, termasuk haba dan getaran.

BERKAITAN: 17 senjata urut terbaik untuk melegakan sakit otot

Kotak Langganan Kelengkapan Seni
7
HADIAH SAAT AKHIR YANG SANGAT BAIKEXCELLENT LAST-MINUTE GIFT

Kotak Langganan Art Snacks Art Supplies

$25 DI ARTSNACKS.CO$25 AT ARTSNACKS.CO

KREDIT: ARTSNACKSCREDIT: ARTSNACKS

Tidak pasti apa untuk mendapatkannya? Daftarkan mereka untuk perkhidmatan langganan bulanan ini yang menghantar bekalan seni ke pintu depan mereka. Disusun untuk memberi inspirasi, setiap kotak mempunyai permukaan bersaiz penuh serta bekalan yang mencukupi untuk mencipta karya seni. Terdapat juga kotak langganan suku tahunan untuk pencinta cat air.

Cawan Cat Cat Air Buatan Tangan
8

Cawan Cat Air Buatan Tangan Tembikar BNCA

$27 DI ETSY$27 AT ETSY

KREDIT: BNCAPOTTERYCREDIT: BNCAPOTTERY

Sesuai untuk sesiapa sahaja yang menggemari lukisan cat air, cawan seramik mini ini dibaling roda dan berkaca tangan dengan sempurna. Mereka menyimpan sehingga tujuh auns cecair dan malah terdapat alur untuk meletakkan berus mereka di antara pukulan. Warna termasuk karang merah, madu dan kaca laut.

Wanita dalam Seni: 50 Kreatif Tanpa Ketakutan Yang Menginspirasikan Dunia
9
CARA MUDAH MENGINSPIRASIKAN ARTIS MUDAEASY WAY TO INSPIRE YOUNG ARTISTS

Wanita Akhbar Sepuluh Kelajuan dalam Seni: 50 Kreatif Tanpa Ketakutan Yang Menginspirasikan Dunia

Kini Diskaun 36%.Now 36% Off
$11 DI AMAZON$11 AT AMAZON$17 PADA BARANGAN LUAR BIASA$17 AT UNCOMMON GOODS

KREDIT: TEN SPEED ​​PRESS; EDISI PERTAMACREDIT: TEN SPEED PRESS; 1ST EDITION

Dia mungkin tahu tentang Georgia O’Keefe dan Frida Kahlo, tetapi terdapat banyak lagi wanita luar biasa yang membentuk dunia seni. Buku ini menyerlahkan 50 yang paling berani, semua orang daripada quilter Harriet Powers kepada pengukir Mary Edmonia Lewis.

Palet Pelukis Bunga Damar
10

Palet Pelukis Bunga Resin Designzbykcraftz

Sekarang Diskaun 15%.Now 15% Off
$30 DI ETSY$30 AT ETSY

KREDIT: DESIGNZBYKCRAFTZCREDIT: DESIGNZBYKCRAFTZ

Jika lukisan adalah medium kegemaran mereka, mereka akan menyukai palet pelukis yang cantik ini. Ia buatan tangan dengan bunga ditekan sebenar dan dihiasi dengan kepingan emas, perak atau emas mawar yang berkilauan. Pilih daripada beberapa pilihan warna bunga, termasuk merah, ungu dan hijau.

Imagine Out Loud: Jurnal Penemuan Kreatif

11
GALAKKAN PENGEMBARAAN SENI MEREKAENCOURAGE THEIR ARTISTIC JOURNEY

Jane Davenport Imagine Out Loud: Jurnal Penemuan Kreatif

$17 DI AMAZON$17 AT AMAZON

KREDIT: DAPATKAN KREATIF 6CREDIT: GET CREATIVE 6

Dalam halaman ini , artis dan pengarang Jane Davenport menggalakkan introspeksi dan penemuan diri melalui coretan, gesaan lukisan dan latihan membuat senarai.

BERKAITAN: Hadiah Krismas Unik untuk Mengejutkan Keluarga dan Rakan Anda Percutian Ini

Keahlian Tahunan
12
HADIAH SEGERAINSTANT GIFT

Keahlian Tahunan Kelas Induk

BELI DI MASTERCLASSSHOP AT MASTERCLASS

KREDIT: KELAS SARJANACREDIT: MASTER CLASS

Amatur dan artis yang berjaya sama-sama akan mendapat sesuatu daripada keahlian tahunan Kelas Sarjana. Mereka boleh memilih dan memilih daripada berdozen kelas dalam talian yang diajar oleh pakar seni yang terbaik, termasuk Annie Leibovitz, jurugambar terkenal yang terkenal dengan karya ikoniknya bersama selebriti.

BERKAITAN: Apa yang Anda Perlu Tahu Mengenai Kelas Sarjana

Set Dakwat Pen Kaligrafi Celup Kaca
13

Set Dakwat Pena Kaligrafi Celup Kaca Jeston

Sekarang Diskaun 11%.Now 11% Off
$25 DI AMAZON$25 AT AMAZON

Inilah hadiah hebat jika mereka suka bereksperimen dengan medium baharu atau mereka ingin menyempurnakan kaligrafi mereka. Disebabkan oleh reka bentuk lingkaran pen, mereka akan dapat menulis 20 hingga 60 patah perkataan selepas setiap celupan dakwat. Pen kaca yang ditiup tangan mudah dibersihkan (hanya bilas dengan air), dan ia boleh digunakan berulang kali.

Kalung Palet Artis
14

Kalung Palet Artis FigoLondon

Sekarang Potongan 22%.Now 22% Off
$41 DI ETSY$41 AT ETSY

KREDIT: FIGOLONDONCREDIT: FIGOLONDON

Dengan rantai loket yang cantik ini, dia boleh menyimpan alat yang paling berharga di lehernya. Dia akan berasa terinspirasi setiap kali dia melihat ke bawah pada palet pelukis yang berwarna-warni. Diperbuat dengan batu permata zirkon yang cantik dan boleh didapati dalam perak atau emas mawar.

BERKAITAN: Hadiah Terbaik untuk Wanita yang Nampak Ada Segala-galanya

Doh Terapi
15
HADIAH PENJAGAAN DIRISELF-CARE GIFT

Doh Terapi Barang Luar Biasa

$15 PADA BARANGAN LUAR BIASA$15 AT UNCOMMON GOODS

KREDIT: BARANG LUAR BIASACREDIT: UNCOMMON GOODS

Melukis, melukis dan menjahit mungkin membawa keselesaan dan pelepasan, tetapi tanah liat acuan disukai oleh ahli terapi seni kerana faedah melegakan tekanan yang diketahui. Dempul berwarna-warni ini membolehkan mereka memerah, membentuk dan bermain, sambil menikmati aroma oren, lavender atau kayu putih yang merangsang mood.

T-Shirt "Hari yang Baik untuk Membuat Seni".
16
TERIMA KASIH GURU SENI ANDATHANK YOUR ART TEACHERS

nfiniti “Hari yang Baik untuk Membuat Seni” T-Shirt

Sekarang Diskaun 50%.Now 50% Off
$14 DI ETSY$14 AT ETSY

KREDIT: NFINITICREDIT: NFINITI

Galakkan mereka untuk menyatakan keghairahan mereka dengan bangga dengan T-shirt comel (dan lembut) ini yang terdapat dalam 14 warna berbeza. Mata tambahan jika mereka seorang guru seni yang menyukai almari pakaian yang suka bermain.

Set LEGO "Malam Berbintang".
17

Set LEGO “Malam Berbintang” LEGO

$170 DI LEGO$170 AT LEGO

Dengan bantuan keluarga dan rakan mereka, mereka boleh menyusun kesemua 2,316 batu bata untuk mencipta semula karya agung Van Gogh. Mereka juga boleh menggantungnya apabila ia selesai sebagai seni dinding yang layak dipamerkan.

Cawan Penukar Haba Bob Ross
18

The Unemployed Philosophers Guild Bob Ross Heat Changing Mug

$20 DI AMAZON$20 AT AMAZON$16 PADA BARANGAN LUAR BIASA$16 AT UNCOMMON GOODS

KREDIT: THE UNEMPLOYED PHILOSOPHERS GUILDCREDIT: THE UNEMPLOYED PHILOSOPHERS GUILD

Mana-mana artis yang memulakan hari dengan pelukis terkenal dan personaliti PBS jelas ditakdirkan untuk kehebatan. Ciri hebat: Apabila kosong, latar belakang cawan adalah hitam; isi dengan kopi panas dan karya agung Ross-ian kelihatan sepenuhnya.

Apron Linen
19

Apron Linen MagicLinen

$59 DI ETSY$59 AT ETSY

KREDIT: LINEN AJAIBCREDIT: MAGIC LINEN

Melindungi pakaian dan benar-benar memberikan kesan kredibiliti kepada penampilan “artis studio”nya dengan binaan silang yang bergaya dan bergaya pinafore.

Apa yang Frida Akan Lakukan?: Panduan Hidup Berani

20

Seal Press Apa Yang Frida Akan Lakukan?: Panduan Hidup Berani

Kini Diskaun 44%.Now 44% Off
$15 DI AMAZON$15 AT AMAZON

KREDIT: SEAL PRESSCREDIT: SEAL PRESS

Tidak perlu dikatakan bahawa Frida Kahlo adalah salah seorang artis yang paling ikonik dalam sejarah. Buku ini mengambil semua yang kami ketahui tentangnya dan membantu artis anda menjalani gaya Frida — berani, tidak gentar dan jauh mendahului zamannya.

Penggelek Buih
21

Penggelek Buih Asas Amazon

Kini Diskaun 17%.Now 17% Off
$12 DI AMAZON$12 AT AMAZON

KREDIT: ASAS AMAZONCREDIT: AMAZON BASICS

Selepas seharian melukis, melukis atau memahat, mereka boleh meredakan sebarang ketegangan terbina pada tapak tangan, pergelangan tangan atau lengan mereka dengan penggelek buih mini ini. Ia hanya 12″ panjang, jadi ia cukup kecil untuk dibawa ke mana-mana dengan mudah atau disimpan jauh dari pandangan.

Penyata Tiram
22

Penyata kcrookdesign Tiram

$39 DI ETSY$39 AT ETSY

KREDIT: KCROOKDESIGNCREDIT: KCROOKDESIGN

Dituai terus dari pantai Carolina Utara, cengkerang tiram berlapis emas ini boleh dihiasi dengan karya seni peribadi (hanya hantar fail digital kepada pembuat) untuk menjadi loghat rumah, dulang perhiasan, sebut sahaja.

Galeri Bingkai Gambar Magnet

23

MAGNAFRAME Galeri Bingkai Gambar Magnetik

Kini Diskaun 60%.Now 60% Off
$20 DI AMAZON$20 AT AMAZON

KREDIT: MAGNAFRAMECREDIT: MAGNAFRAME

Adakah Instagram mereka adalah karya seni untuk dirinya sendiri? Set Magnaframe ini menjemput mereka untuk memaparkan sehingga enam gambar bercetak dalam pelbagai konfigurasi grid seperti galeri.

Baju "Let It Gogh".
24
UNTUK PELUKIS YANG BERSIFAT HUMORFOR THE PAINTER WITH A SENSE OF HUMOR

Baju Artist Shirts Co. “Let It Gogh”.

$20 DI AMAZON$20 AT AMAZON

KREDIT: ARTIST SHIRTS CO.CREDIT: ARTIST SHIRTS CO.

Malah artis yang paling serius akan ketawa apabila mereka membaca kata-kata pada t-shirt ini … terutamanya jika mereka juga peminat Frozen .

Set Cat Cat Air

25

Set Cat Air Marie

$19 DI AMAZON$19 AT AMAZON

KREDIT: MARIECREDIT: MARIE’S

Anda tidak perlu menjadi pakar seni halus untuk menyedari bahawa cat berkualiti profesional yang berpigmen kaya ini memberikan hadiah yang hebat, sebahagiannya kerana pembungkusan yang cantik. Setiap set mengandungi 12 tiub.

Cawan Bilas Pembersih Berus Cat
26

Cawan Bilas Pembersih Berus Cat Paint Puck

Kini Diskaun 17%.Now 17% Off
$30 DI AMAZON$30 AT AMAZON

Kemahiran melukis mereka setanding dengan profesional, dan kini meja kerja mereka boleh mencerminkannya. Pada kali seterusnya mereka bekerja dengan cat air, akrilik atau medium lain, mereka boleh berehat dan mencuci berus mereka dengan cawan berguna ini.

Pen Stylus untuk iPad

27
JIKA MEREKA LEBIH SUKA MENYIMPAN PERKARA DIGITAL

Pen Stylus JAMJAKE untuk iPad

$30 DI AMAZON$24 DI WALMART

KREDIT: AMAZON

Jika mereka menggunakan iPad mereka untuk melakar reka bentuk, melukis landskap atau mengimpikan karya seni masa depan, maka pen stylus adalah satu kemestian. Yang ini serasi dengan semua model iPad terbaharu (tolak Pro), dan hujungnya yang tepat memberikan lebih banyak kawalan daripada jari mereka.

BERKAITAN: Hadiah Teknologi Terbaik yang Boleh Anda Beli

Kertas Cat Air (Pek 2)
28

Kertas Cat Air ARTEZA (Pek 2)

$32 DI AMAZON

KREDIT: ARTESA

Setiap artis memerlukan asas yang kukuh untuk bekerja, dan dua pek kertas berkualiti tinggi ini adalah yang terbaik daripada yang terbaik. Ia tebal dan cukup kuat untuk menahan banyak basuhan dan lapisan tanpa sebarang ledingan atau pendarahan.

Karya Seni Peribadi Berbingkai
29

Karya Seni Peribadi Berbingkai Dicetak

$38 DI MINTED

KREDIT: DICETAK

Adakah artis dalam hidup anda seorang kanak-kanak? Hadiahkan mereka (atau seseorang yang menyayangi mereka) cetakan berbingkai hasil kerja mereka. Pilih daripada pelbagai warna dan kaedah percetakan, termasuk rata, kerajang atau mesin cetak.

Sarung iPhone
30

alyissaj iPhone Case

Sekarang Diskaun 15%.Now 15% Off
$22 DI SOCIETY6$22 AT SOCIETY6

KREDIT: MASYARAKAT6CREDIT: SOCIETY6

Lukisan abstrak dalam bentuk miniatur, sarung berwarna-warni ini merupakan salah satu daripada jutaan idea hadiah yang menunggu untuk ditemui di Society6, sebuah pasaran antarabangsa yang penuh dengan hasil kerja artis bebas.

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...