Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

32 Hadiah Terbaik untuk Orang Lengkap 2023 – Kejutan Istimewa yang Tidak Terduga

Sesetengah orang mustahil untuk membeli-belah (kami sedang melihat anda, Ayah). Fikirkan rakan yang tidak dapat menentukan dengan tepat apa yang dia mahukan pada Krismas, remaja yang ragu-ragu yang mempunyai barang kegemaran baru hampir setiap minggu atau ibu bapa yang tidak mahu apa-apa pada tahun ini. Itu tidak bermakna anda perlu mendengar. Tidak salah memberi mereka hadiah yang bernas untuk menunjukkan penghargaan atas hubungan anda dan semua yang mereka lakukan untuk anda. Tetapi di mana untuk bermula? Biarkan senarai hadiah kami untuk orang yang mempunyai segala-galanya membantu membimbing anda.

Senarai ini termasuk hadiah murah untuk wanita , termasuk penghangat tangan boleh dicas semula di Amazon, hadiah mewah untuk lelaki dalam hidup anda (sebiji cawan pintar, contohnya) dan pilihan saat akhir yang kreatif seperti langganan kopi. Malah terdapat beberapa produk yang diperibadikan jika anda ingin menambahkan lebih banyak sentuhan istimewa, serta pelbagai hadiah sentimental yang pasti menarik perhatian. Semua pilihan kami adalah barangan yang mereka mungkin tidak terfikir untuk membelinya sendiri, menjadikannya sebagai hadiah atau hadiah Krismas yang sempurna untuk sebarang majlis yang anda perlukan untuk membeli-belah.

Cawan Pintar Kawalan Suhu 2

11
CUKUP PRAKTIKAL UNTUK PENGGUNAAN HARIANPRACTICAL ENOUGH FOR DAY-TO-DAY USE

Cawan Pintar Kawalan Suhu Bara 2

$124 DI AMAZON$124 AT AMAZON$130 DI WALMART$130 AT WALMART$130 DI BLOOMINGDALE’S$130 AT BLOOMINGDALE’S

Walaupun dia menetapkannya dan melupakannya, dia akhirnya boleh kembali ke cawannya untuk menghirup sesuatu yang hangat. Bagaimana pula? Cawan terkawal aplikasi ini mengekalkan minumannya pada suhu minuman yang ideal (di antara 120ºF – 145ºF) sehingga 1.5 jam selepas penuangan awal.

Pencetak Foto Segera Sprocket
22

Pencetak Foto Segera HP Sprocket

Kini Diskaun 38%.Now 38% Off
$80 DI AMAZON$80 AT AMAZON$77 DI WALMART$77 AT WALMART$80 DI B&H PHOTO$80 AT B&H PHOTO

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Alat bersaiz poket ini membolehkan mereka menukar gulungan kamera telefon mereka menjadi sesuatu yang ketara. Sambungkannya ke Bluetooth, sesuaikan foto dengan pelekat dan reka bentuk lukisan tangan, dan cetak foto 2″ x 3″ untuk dilihat semua.

Saya Menulis Buku Tentang Anda

33
HADIAH BERNAS UNTUK LELAKI ATAU WANITAA THOUGHTFUL GIFT FOR MEN OR WOMEN

Compendium Publishing & Communications Saya Menulis Buku Mengenai Anda

$14 DI AMAZON$14 AT AMAZON

Tarik hati mereka dengan buku isian kosong ini untuk mencatat semua yang anda suka tentang mereka. Ia menampilkan ilustrasi dan gesaan sepanjang untuk membantu mencetuskan pemikiran anda.

Pembesar Skrin Telefon Pintar
44

Pembesar Skrin Telefon Pintar Wanita Rusa

$20 DI AMAZON$20 AT AMAZON

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Besarkan mana-mana rancangan TV, filem atau video dan tontonnya pada skrin 14″. Hanya letakkan telefon pada dirian, tekan main dan lihat tanpa sebarang ketegangan mata atau leher.

Rehat Sudu Negeri
55
BERGANDA SEBAGAI HADIAH PEMINDAHAN RUMAHDOUBLES AS A HOUSEWARMING GIFT

Rehat Sudu Negeri Barang Luar Biasa

$28 PADA BARANGAN LUAR BIASA$28 AT UNCOMMON GOODS

KREDIT: BARANG LUAR BIASACREDIT: UNCOMMON GOODS

Berikut ialah cara halus untuk menunjukkan kebanggaan negeri mereka. Pada kali seterusnya mereka bekerja di dapur, mereka boleh meletakkan sudu mereka pada tempat rehat berbentuk negeri ini, semuanya diukir dengan tangan, berkaca dan dicop dengan berhati-hati.

Api Unggun Mudah Alih

66
HADIAH SEMPURNA UNTUK LELAKI YANG MEMILIKI SEGALA-GALANYAPERFECT GIFT FOR THE MAN WHO HAS EVERYTHING

Pancaran Api Unggun Mudah Alih

$36 DI AMAZON$36 AT AMAZON$30 DI WALMART$30 AT WALMART

Sama ada mereka bermain di pantai atau berehat di halaman belakang rumah mereka yang selesa, unggun api mudah alih ini, yang dipaparkan pada Shark Tank
CNBC , akan digunakan dengan baik. Beratnya hanya 8 paun dan menyediakan tiga jam masa terbakar.

Pemanas Tangan Boleh Dicas semula
77
HADIAH MURAH UNTUK WANITAINEXPENSIVE GIFT FOR WOMEN

Orastone Pemanas Tangan Boleh Dicas Semula

Sekarang Diskaun 20%.Now 20% Off
$24 DI AMAZON$24 AT AMAZON

Jika dia sentiasa sejuk, dia akan menghargai penghangat tangan ini yang cukup padat untuk dibawa ke mana sahaja dia pergi. Ia menjadi panas dalam beberapa minit (mencapai 107 darjah) dan setelah dicas sepenuhnya, ia akan memastikan digitnya kekal panas sehingga empat jam.

Kotak Langganan Penjagaan Diri
88

Kotak Langganan Penjagaan Diri TheraBox

$45 DI AMAZON$45 AT AMAZON

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Beri dia penjagaan diri dalam kotak dengan langganan bulanan Therabox. Setiap kotak bulanan memenuhi tema yang berbeza, tetapi semuanya padat dengan sehingga lapan barang kesihatan yang akan menggalakkan dia untuk menarik nafas, segala-galanya daripada teh yang meningkatkan mood kepada minyak pati yang menenangkan.

Kelsey Crossbody

99
MEMPUNYAI RUPA MEWAHHAS A LUXURY LOOK

K. Carroll Aksesori Kelsey Crossbody

$45 DI AMAZON$45 AT AMAZON

Anda tidak boleh salah dengan memberinya dompet baharu. Tetapi memandangkan dia mungkin sudah mempunyai almari yang penuh dengan mereka, kekalkan gaya klasik yang boleh digunakan untuk sebarang majlis, seperti beg kamera berstruktur ini yang mendapat tempat yang diidamkan dalam senarai Perkara Kegemaran Oprah. Ia comel dan padat, tetapi cukup praktikal untuk kegunaan harian, semuanya berkat tiga poket berzip dan dua petak dalaman.

Potret Binatang Diraja Tersuai
1010
HADIAH LUAR BIASA (TETAPI SANGAT HEBAT).UNUSUAL (BUT TOTALLY AMAZING) GIFT

Potret Binatang Diraja Tersuai TinyFluffyPaws

$19 DI ETSY$19 AT ETSY

Fido tidak pernah kelihatan begitu agung. Hantar gambar berkualiti tinggi kepada pembuat Etsy ini dan tunggu untuk melihat cara mereka merajai anjing mereka. Mereka akan menghantar fail digital kepada anda dalam masa satu minggu selepas pembelian, kemudian terpulang kepada anda untuk mencetaknya dan membingkainya sebelum memberi hadiah.

Baju Baju Bunga Bulan Kelahiran Tersuai
1111

Baju Baju Bunga Bulan Kelahiran Tersuai

Kini Diskaun 40%.Now 40% Off
$19 DI ETSY$19 AT ETSY

Mungkin ada yang menganggap ini adalah baju peluh, tetapi dia akan mengetahui maksudnya yang lebih mendalam. Kumpulkan hari lahir kawan baiknya dan lukiskan bunga kelahiran mereka pada leher krew yang comel ini. Bercakap tentang hadiah BFF terbaik!

Kit Taman Sumbat Botol
1212

Kit Taman Sumbat Botol

Kini Diskaun 14%.Now 14% Off
$19 PADA BARANGAN LUAR BIASA$19 AT UNCOMMON GOODS

Apa yang dia perlu lakukan ialah menyumbat bahagian atas botol wain kosong dengan salah satu kapsul berbiji daripada kit ini dan tunggu herba atau bunga tumbuh dalam masa kira-kira dua minggu.

Beg Penyejuk Bir dan Wain Mudah Alih
1313

Beg Penyejuk Bir dan Wain Mudah Alih StowCo

$55 DI AMAZON$55 AT AMAZON$59 DI WALMART$59 AT WALMART

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Pada kali seterusnya mereka menuju ke barbeku atau perayaan, mereka boleh membungkus tin bir atau botol wain dalam beg terlindung ini dan menjinjingnya dengan mudah. Tiada ais atau pek sejuk diperlukan — hanya mulakan dengan minuman sejuk dan mereka akan mengekalkan kesejukan.

100 Filem Scratch Off Poster
1414
CARA UNIK UNTUK MENONTON FILEMA UNIQUE WAY TO WATCH MOVIES

Me Time Joy 100 Filem Scratch Off Poster

BELI DI AMAZONSHOP AT AMAZON

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Walaupun mereka mendakwa telah melihat semuanya, ada kemungkinan bahawa beberapa filem telah tergelincir melalui celah-celahnya. Poster gores dan dedah ini akan memberi inspirasi kepada mereka untuk menonton 100 tawaran terbaik Hollywood — gabungan filem aksi, pemedih mata dan filem klasik yang mesti ditonton.

BERKAITAN: Hadiah Krismas Terbaik untuk Dibeli di Amazon

Kalung Pokok Keluarga Birthstone
1515
PILIHAN HEBAT UNTUK NENEK BANGGAGREAT PICK FOR PROUD GRANDMAS

Kalung Pokok Keluarga MignonandMignon Birthstone

$21 DI AMAZON$21 AT AMAZON

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Letakkan semua orang yang paling dia sayangi di satu tempat yang cantik. Tambahkan sehingga 12 batu kelahiran pada setiap rantai emas, emas mawar atau perak untuk mewakili anak atau cucunya (atau kedua-duanya!).

Buku Masakan Keluarga Saya
1616

Barang Luar Biasa Buku Masakan Keluarga Saya

$30 PADA BARANGAN LUAR BIASA$30 AT UNCOMMON GOODS$35 DI NEIMAN MARCUS$35 AT NEIMAN MARCUS

Setiap orang mempunyai set resipi pilihan yang telah menjadi sebahagian daripada keluarga mereka selama bertahun-tahun. Berikan penerima hadiah anda tempat khusus untuk menghargai dan melawat semula kegemaran mereka dengan buku masakan ini yang mempunyai halaman kosong yang mencukupi untuk menambah resipi, foto dan juga jadual penukaran.

Kotak Langganan Daging
1717

Kotak Langganan Daging Jalan Porter

BELI DI PORTERROAD.COMSHOP AT PORTERROAD.COM

KREDIT: PORTER ROADCREDIT: PORTER ROAD

Nampaknya makan malam untuk anda! Hantarkan sekotak daging lembu, daging babi, kambing dan ayam yang diternak di padang rumput terus ke pintu rumah mereka setiap bulan dan bertenang kerana mengetahui bahawa mereka makan dengan baik. Syor kami: Mulakan mereka dengan kotak Best of the Porter Road, supaya mereka boleh mencuba pelbagai jenis daging merah.

The Beatles Vinyl Coasters
1818
CEMERLANG UNTUK PENGGEMAR MUZIKBRILLIANT FOR MUSIC BUFFS

3XUDesign The Beatles Vinyl Coasters

$9 DI ETSY$9 AT ETSY

KREDIT: ETSYCREDIT: ETSY

Sambil menghirup kopi pagi mereka, mereka boleh membuangnya kembali ke album klasik The Beatles , “Abbey Road.” Kedua-dua coaster dibuat untuk kelihatan sama dengan vinil rasmi dan ia juga dibungkus dalam bentuk album mini.

Selimut Berwajaran Pengimbangan Suhu
1919

Selimut Berwajaran Pengimbangan Suhu Ketenangan

$34 DI WALMART$34 AT WALMART$79 DI MACY’S$79 AT MACY’S

Berikut adalah curi untuk di bawah $50! Selimut berwajaran kelabu ini dipenuhi dengan manik kaca dan mempunyai penutup luar yang boleh dibasuh yang direka untuk mengelakkan anda daripada terlalu panas. Anda boleh memilih empat berat yang berbeza: 12, 15, 18 atau 2o paun.

BERKAITAN: 11 Selimut Berwajaran Terbaik untuk Meredakan Tekanan dan Kebimbangan

Cetakan Lirik Lagu Tersuai
2020

Cetakan Lirik Lagu Tersuai Furrlio

$18 DI ETSY$18 AT ETSY

KREDIT: ETSYCREDIT: ETSY

Lagu bercerita dan pasti ada satu atau dua lagu, yang membawa makna istimewa kepada mereka. Sebaik sahaja anda menulis lagu (fikirkan: lagu yang dimainkan di radio semasa anda pertama kali bertemu), hantarkan tajuk dan sebarang butiran peribadi yang berkaitan kepada penanda ini. Untuk tambahan $6, anda boleh menambah kod QR, supaya mereka boleh memainkan lagu itu di Spotify pada bila-bila masa mereka mahu diangkut kembali ke masa.

Beanie dengan Cahaya

2121

HEAD LIGHTZ Beanie dengan Cahaya

$25 DI AMAZON$25 AT AMAZON

Sesuai untuk berjalan dengan anjing, berlari atau melakukan kerja di luar, lampu LED yang boleh dicas semula dalam beanie ini menjadikan musim sejuk yang gelap sedikit lebih cerah (apatah lagi, lebih panas).

Kotak Hadiah Bom Benih Bunga Liar
2222

FreeMountainDesigns Kotak Hadiah Bom Biji Bunga Liar

$16 DI ETSY$16 AT ETSY

KREDIT: ETSYCREDIT: ETSY

Ia mungkin kelihatan seperti bom mandi, tetapi hati terbiodegradasi ini sebenarnya sarat dengan benih bunga liar tahunan dan saka. Ini bermakna, mereka boleh menanamnya di seluruh taman mereka untuk menanam bunga berterusan yang menarik burung kolibri, rama-rama dan lebah madu.

Selimut Perjalanan
2323

E MARIE TRAVEL Selimut Perjalanan

$98 DI AMAZON$98 AT AMAZON

Dia boleh menyimpan kantung kecil ini di dalam begnya, kemudian mengeluarkannya apabila dia merasa sejuk. Bukanya untuk mendedahkan balutan ringan, yang juga boleh digunakan sebagai selendang, bantal, selimut atau selendang.

Kelab Flavor of the Month
2424

Kelab Perisa Kilang Popcorn Bulan Ini

Kini Diskaun 78%.Now 78% Off
$13 DI HARRY & DAVID$13 AT HARRY & DAVID

KREDIT: HARRY & DAVIDCREDIT: HARRY & DAVID

Makanan sentiasa menjadi jalan ke hati, terutamanya apabila ia datang secara percuma. Daftarkan mereka untuk penghantaran bulanan popcorn berperisa — ada yang masin, ada yang manis. Pertama: popcorn doh biskut percutian pada bulan Disember.

Sejarah melalui Mel Langganan Enam Bulan
2525

Sejarah Barang Luar Biasa melalui Mel Langganan Enam Bulan

$40 PADA BARANGAN LUAR BIASA$40 AT UNCOMMON GOODS

KREDIT: BARANG LUAR BIASACREDIT: UNCOMMON GOODS

Sentiasa ada lebih banyak sejarah untuk didedahkan, dan langganan bulanan ini akan membawa mereka kembali ke masa lalu kepada enam detik monumental di masa lalu negara kita dengan replika dokumen tulisan tangan, termasuk laporan polis semasa Rosa Parks enggan melepaskan kerusinya.

Jom Dapatkan Set Cadar Face Sheet Mask
2626

I DEW CARE Jom Dapatkan Set Masker Cadar Wajah Berwajah

Sekarang Diskaun 21%.Now 21% Off
$21 DI AMAZON$21 AT AMAZON$30 DI WALMART$30 AT WALMART$24 DI JCPENNEY$24 AT JCPENNEY

KREDIT: AMAZONCREDIT: AMAZON

Sungguh, kotak ini disertakan dengan 14 malam spa di rumah. Di dalamnya, mereka akan menemui enam jenis topeng cadar yang menyasarkan keperluan khusus, termasuk menegangkan, mencerahkan, menghilangkan tekanan dan menghidratkan.

Bantal Pemanas Lavender Hati Harapan
27
CARA KECIL UNTUK MENUNJUKKAN CINTA ANDA

Bantal Pemanasan Lavender Jantung Harapan Barangan Luar Biasa

$29 PADA BARANGAN LUAR BIASA

KREDIT: BARANG LUAR BIASA

Mereka boleh melekatkan bantal yang diselit herba ini di dalam ketuhar gelombang mikro selama satu atau dua minit untuk merasai kehangatan, sama ada mereka perlu merawat sebarang sakit dan sakit atau sekadar merasakan cinta anda dari jauh.

Buku Kuki Terbaik
28

Pengemasan Yang Baik Buku Kuki Terbaik

Kini Diskaun 45%.
$17 DI AMAZON

KREDIT: AMAZON

Dia mungkin berfikir bahawa dia telah mencuba dan merasai semuanya, tetapi buku masakan ini akan membuktikan sebaliknya. Resipi terdiri daripada kuki Krismas klasik (kuki gula ringkas) kepada bar berisi buah-buahan (batang serbuk blueberry), semuanya dicuba, diuji dan dirasai oleh Good Housekeepin g Test Kitchen.

Langganan Kopi Tersuai
29
HADIAH SAAT AKHIR YANG MEREKA SUKA

Langganan Kopi Tersuai

$25 DI KOPI BOTOL BIRU

Tambahkan sedikit keseronokan pada rutin pagi mereka dengan langganan kopi ini yang membolehkan mereka mencuba campuran dari seluruh dunia. Institut Pengemasan Baik adalah sebahagian daripada campuran Bella Donovan, dengan rasa yang lembut dan selesa.

BERKAITAN: 15 Kotak Langganan Kopi Terbaik

Infuser Perokok Mudah Alih
30

Infuser Perokok Mudah Alih TMKEFFC

Sekarang Diskaun 13%.
$26 DI AMAZON

Setelah mereka menambah bateri dan serpihan kayu, tukang masak rumah anda boleh menggunakan pistol merokok ini untuk menambah rasa berasap yang berani pada sebarang hidangan. Atau jika mereka ingin meningkatkan permainan koktel mereka, mereka boleh menggunakannya untuk membawa Minuman Lama atau minuman klasik mereka yang lain ke tahap yang lebih tinggi.

BERKAITAN: Idea Hadiah Terbaik untuk Tukang Masak dan Tukang Masak, Menurut Kebaikan Dapur Uji Kami

Set Mini Perfume Terlaris Musim Gugur
31

Set Mini Perfume Terlaris Kegemaran Sephora Fall

$25 DI SEPHORA

Terima kasih kepada anda, dia mungkin akan menemui set tandatangannya yang seterusnya. Pensampel ini membenarkan dia menyembur dan menghidu lima minyak wangi terlaris Sephora daripada jenama seperti Viktor & Rolf dan Maison Margiela. Sebaik sahaja dia menemui satu yang dia suka, dia boleh menggunakan kupon yang disertakan untuk menebus botol bersaiz penuh.

1 Tahun Shine Premium
32

Shine 1 Tahun Shine Premium

BERBELANJALAH SEKARANG

Kadangkala, kita semua memerlukan peringatan untuk memberi diri kita beberapa TLC yang betul. Biarkan Shine membantu mereka: Keahlian tahunan ini akan memberi mereka akses sepanjang tahun kepada 1,000 meditasi, penjejak mood, sokongan komuniti dan banyak lagi.

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...