Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

11 Apl Terbaik untuk Kanak-kanak dan Pelajar

Muat turun pilihan pendidikan yang menyeronokkan ini untuk anak kecil atau pelajar sekolah rendah anda sekarang — biarkan mereka sibuk selama berjam-jam!

aplikasi terbaik untuk kanak-kanak

Kadangkala agak mencabar untuk memastikan anak-anak sibuk dengan sewajarnya, terutamanya apabila sekolah tiada. Kanak-kanak hari ini menghabiskan sebahagian besar hari mereka pada tablet , telefon dan peranti elektronik lain dan mencari apl yang menyediakan kandungan pembangunan mesra kanak-kanak dalam kepingan saiz gigitan mungkin sukar. Menggunakan masa skrin untuk membantu menambah pendidikan mereka boleh memberi manfaat dan menyeronokkan, terutamanya kerana banyak apl pendidikan menyertakan permainan untuk menjadikan pembelajaran lebih menarik.

Pakar kami bekerjasama dengan panel pengguna kami untuk menguji apl kanak-kanak terbaik di luar sana berdasarkan kemudahan penggunaan, penglibatan, titik harga dan masalah teknologi.Kami telah menyemak berpuluh-puluh apl untuk membawakan anda kegemaran kami. Ini adalah kandungan terbaik untuk menarik, menghiburkan dan mendidik untuk membantu menyokong dan membantu jurang sambil memastikan anak-anak anda terhibur, sama ada mereka di prasekolah atau sekolah menengah. Dapatkan pengecas anda (atau bateri mudah alih ) dan muat turun apl terbaik untuk kanak-kanak pada tahun 2022:

Pilihan utama kami
1. Apl Pendidikan Keseluruhan Terbaik untuk Kanak-kanak: ABCmouse.com
2. Apl Pendidikan Terbaik untuk Semua Peringkat Umur: Khan Academy
3. Apl Pendidikan Terbaik untuk Membaca : Epik!
4. Jadilah Apl Pendidikan terbaik untuk Kanak-kanak di Prasekolah: Nick Jr.
5. Apl Pendidikan Terbaik untuk Kanak-kanak di Sekolah Rendah: Quick Math Jr.
6. Apl Pendidikan Terbaik untuk Kanak-kanak di Sekolah Menengah: Duolingo
7. Apl Pendidikan Terbaik untuk Kanak-kanak Belajar Abjad: Starfall ABCs
8. Apl Pendidikan Terbaik untuk Berbilang Kanak-kanak: Homer Learn & Grow
9. Apl Video Pendidikan Terbaik untuk Kanak-kanak: Brainpop Jr. Movie of the Week
10. Apl Pendidikan Terbaik untuk Pengekodan Kanak-kanak: Taman Permainan Swift
11. Apl Pendidikan Terbaik untuk Belajar Piano: Hanya Piano

1. Apl Pendidikan Keseluruhan Terbaik untuk Kanak-kanak: ABCmouse.com

apl terbaik untuk kanak-kanak abcmousecom

Pilihan ini adalah kegemaran ramai di kalangan semua penguji kami. ABCmouse.com tersedia sebagai apl dan tapak web. Ia menggunakan video, kuiz dan aktiviti berasaskan jalan cerita yang menyeronokkan — malah terdapat peta maya yang menggariskan laluan pembelajaran anak anda untuk memastikan kanak-kanak dan kanak-kanak sentiasa terlibat. Penguji ibu bapa kami berkata mereka menyukai ABCmouse.com walaupun sebelum kami mula menguji apl terbaik untuk kanak-kanak!

• Umur: 2-8
• Kos: Percubaan percuma selama sebulan, kemudian langganan $10/bulan
• Dapatkannya untuk: iOS , Android atau di Amazon App Store

2. Apl Pendidikan Terbaik untuk Semua Peringkat Umur: Khan Academy

aplikasi terbaik untuk kanak-kanak

Guru, ibu bapa dan kanak-kanak semuanya peminat apl Khan Academy yang menampilkan beribu-ribu sumber percuma tentang segala-galanya daripada matematik awal hingga sejarah seni. Dari prasekolah hingga sekolah menengah, kanak-kanak dari semua peringkat umur boleh menikmati dan belajar di platform bukan untung ini. Semua pengaturcaraannya adalah percuma sepenuhnya, jadi anda tidak perlu risau tentang yuran langganan. Ibu bapa penguji kami mengatakan bahawa video itu membantu setiap kanak-kanak belajar mengikut kadar mereka sendiri. Bagi mereka yang mempunyai kanak-kanak di bawah 4 tahun, lihat rakan sejawat mereka yang mesra kanak-kanak, Khan Academy Kids pada iOS atau Android , yang menampilkan banyak elemen hebat apl yang lebih lama pada tahap yang sesuai dengan umur.

• Umur: 4+
• Kos: Percuma
• Dapatkannya untuk: iOS atau Android

3. Apl Pendidikan Terbaik untuk Membaca : Epik!
Apl Terbaik untuk Kanak-kanak- Epik!

EPIK!
Apl Membaca Terbaik untuk Kanak-kanak: Epik!Best Reading App for Kids: Epic!
Epik! ialah aplikasi untuk kanak-kanak dengan perpustakaan e-buku yang mengandungi lebih 35,000 buku kanak-kanak (dan ia termasuk ciri baca kepada saya untuk anak kecil yang masih belajar membaca). Salah seorang penguji ibu bapa kami berkata ia adalah “apl yang bagus untuk dimiliki apabila anak-anak mahukan masa skrin, tetapi anda tidak!” Apl ini ialah cara terbaik untuk membaca ke mana sahaja peranti anda pergi, dan ia bagus untuk keluarga yang mempunyai kanak-kanak daripada pelbagai peringkat umur.

• Umur: 2-12
• Kos: percubaan percuma selama sebulan, kemudian $8/bulan
• Dapatkannya untuk: iOS atau Android

4. Jadilah Apl Pendidikan terbaik untuk Kanak-kanak di Prasekolah: Nick Jr.
Apl Terbaik untuk Kanak-kanak- Nick Jr.

Apl Nick Jr. menawarkan ibu bapa peluang untuk membenarkan anak-anak mereka menikmati rancangan kegemaran mereka semasa dalam perjalanan — TV tidak diperlukan! Apl ini mempunyai video daripada semua rancangan Nick Jr. dan koleksi permainan (mendidik dan tidak begitu mendidik) berdasarkan rancangan Nick Jr. yang menampilkan watak kegemaran anak-anak anda.

Untuk membuka kunci beberapa bahagian apl, anda perlu memasukkan maklumat pembekal kabel anda. Walaupun tanpanya, anak anda masih boleh menggunakan ciri yang paling mereka teruja: episod penuh dan banyak permainan!

• Umur: 2-7 • Kos: percuma, sesetengah kandungan memerlukan maklumat pembekal kabel • Dapatkannya untuk: iOS , Android atau di Amazon App Store

5. Apl Pendidikan Terbaik untuk Kanak-kanak di Sekolah Rendah: Quick Math Jr.
Apl Terbaik untuk Kanak-kanak- Quick Math Jr.

Kanak-kanak tahu bahawa matematik boleh membosankan, tetapi aplikasi ini mengubah nombor menjadi sesuatu yang lebih kreatif dan interaktif. Quick Math Jr. ialah aplikasi untuk kanak-kanak dengan 12 permainan matematik berbeza yang menampilkan kemahiran dan konsep matematik asas. Ia mempunyai grafik yang unik dan watak yang boleh dibina untuk memastikan kanak-kanak terlibat, dan semua jawapan ditulis tangan atau dilukis pada skrin supaya kanak-kanak juga boleh berlatih menulis tangan.

• Umur: 4-8 • Kos: Percuma • Dapatkannya untuk: iOS

6. Apl Pendidikan Terbaik untuk Kanak-kanak di Sekolah Menengah: Duolingo

Apl Terbaik untuk Kanak-kanak- Duolingo

Burung Hantu Duolingo (maskot dan ikon aplikasi) telah muncul sebagai meme di seluruh media sosial sejak beberapa bulan kebelakangan ini, jadi kemungkinan besar pelajar sekolah menengah anda tahu apa itu Duolingo. Galakkan mereka untuk melangkah lebih jauh dan memuat turun aplikasi supaya mereka boleh mempelajari bahasa yang berbeza .

Mereka boleh berlatih melalui audio, pengenalan perkataan dan latihan lisan untuk lebih 30 bahasa — ini adalah cara terbaik untuk anak anda mengekalkan kemahiran pembelajaran bahasa mereka yang tajam sepanjang musim panas. PS: Ibu bapa boleh menggunakan aplikasi ini juga!

• Umur: 10+
• Kos: Percuma, pilihan Duolingo Plus tanpa iklan ialah $6.99/bulan
• Dapatkannya untuk: iOS atau Android

7. Apl Pendidikan Terbaik untuk Kanak-kanak Belajar Abjad: Starfall ABCs

Apl Terbaik untuk Kanak-kanak- Starfall ABCs

Apl ini memberikan kanak-kanak pengenalan animasi yang menyeronokkan untuk mempelajari huruf, vokal dan perkataan . Ia juga termasuk abjad bahasa isyarat. Jika anda menaik taraf kepada versi berbayar Starfall ABCs, anda akan mendapat beberapa faedah tambahan seperti pelajaran tentang matematik dan kemahiran sosial — tetapi versi percuma masih cukup mengagumkan!

• Umur: 2-5
• Kos: Percuma, pilihan untuk naik taraf dengan harga $35/tahun • Dapatkannya untuk: iOS atau Android

8. Apl Pendidikan Terbaik untuk Berbilang Kanak-kanak: Homer Learn & Grow

aplikasi terbaik untuk berbilang kanak-kanak homer belajar berkembang

Homer Learn & Grow sangat bagus untuk keluarga yang mempunyai banyak anak kecil, kerana anda boleh menambah sehingga empat profil kanak-kanak pada akaun anda dan tidak perlu risau tentang mengacaukan penyesuaian anda. Penguji menyukai pengalaman pembelajaran yang diperibadikan — semasa bersiap sedia, anda akan mengisi satu siri soalan tentang kemahiran prestasi tugas anak anda. Mereka juga menikmati ciri hebat seperti pilihan “rakam suara anda” dalam fonik. Kanak-kanak dapat belajar dengan teliti tentang nombor, huruf dan kemahiran sosial. Ambil perhatian, percubaan percuma mungkin sukar untuk dibatalkan jika anda tidak berminat untuk membayar langganan.

• Umur: 2-8
• Kos: $7.99/bulan
• Dapatkannya untuk: iOS atau Android

9. Apl Video Pendidikan Terbaik untuk Kanak-kanak: Brainpop Jr. Movie of the Week

Apl Terbaik untuk Kanak-kanak- Filem Minggu Ini Brainpop Jr

Selama 20 tahun, Brainpop telah menyediakan kanak-kanak di seluruh dunia dengan video pendidikan yang mendalam, namun mudah difahami tentang segala-galanya daripada Mozart hingga alahan makanan. Brainpop Jr. Movie of the Week ialah apl yang memberikan kanak-kanak yang lebih muda akses kepada video ini, serta kuiz pendek mengenainya.

Anda memerlukan langganan untuk mengakses perpustakaan penuh video, tetapi versi percuma masih memberikan anda filem minggu ini, serta lebih banyak video percuma tentang keselamatan Internet, buli dan subjek lain. Brainpop juga mempunyai versi untuk kanak-kanak yang lebih tua juga!

• Umur: 6-9
• Kos: Percuma, langganan pilihan ialah $6.99/bulan
• Dapatkannya untuk: iOS , Android atau di Amazon App Store

10. Apl Pendidikan Terbaik untuk Pengekodan Kanak-kanak: Taman Permainan Swift
apl terbaik untuk taman permainan kanak-kanak pantas

Swift Playgrounds ialah apl untuk kanak-kanak yang lebih tua (dan orang dewasa!) yang dicipta oleh Apple untuk memperkenalkan orang ramai kepada bahasa pengekodan yang digunakan oleh pembangun apl di seluruh dunia. Dalam apl, anda boleh mempelajari asas bahasa pengekodan melalui teka-teki, pelajaran yang disasarkan dan visual dinamik. Apl ini cantik untuk dilihat dan menyeronokkan untuk dimainkan, tetapi ia berfungsi paling baik pada iPad.

• Umur: 9+ • Kos : Percuma • Dapatkannya untuk: iOS

11. Apl Pendidikan Terbaik untuk Belajar Piano: Hanya Piano

aplikasi pembelajaran terbaik hanya piano

Sama ada anda seorang pemain piano pemula atau seseorang yang ingin mengulangi kemahiran yang hilang, Simply Piano ialah cara yang menyeronokkan dan interaktif untuk mempelajari piano . Semua penguji kami mendapati bahawa apl itu membantu mereka belajar piano dan mendapati ia merupakan cara yang memotivasikan dan menyeronokkan untuk belajar bermain. Seorang penguji memuji program itu dengan mengatakan dia “menyukai kebolehcapaian dan sifat pelajaran yang ringkas.” Seorang lagi menyatakan penghargaannya untuk program yang sangat berpandu, memberikan disiplin dan akauntabiliti yang diperlukannya.

• Umur: 4+ • Kos: Percubaan minggu percuma, $120/tahun • Dapatkannya untuk: iOS atau Android

Cara kami menguji apl pendidikanHow we test educational apps

Pakar teknologi dan keibubapaan di Good Housekeeping Institute tahu betul betapa peningnya untuk mengetahui apl kanak-kanak yang patut dimuat turun dan dibeli (dan yang selamat dan benar-benar mesra kanak-kanak) — itulah sebabnya kami menguji untuk mencari yang terbaik di pasaran.

Kami berunding dengan panel pengguna kami yang terdiri daripada ibu bapa sebenar dan anak-anak mereka untuk mengurangkan bidang kepada apl yang bersesuaian dengan umur, mudah digunakan, bermaklumat dan menyeronokkan. Pakar kami menilai setiap apl untuk melihat betapa mudahnya kanak-kanak menggunakan secara bebas, betapa menariknya kandungan itu, sama ada ia berbaloi atau tidak harganya, berapa lama dan berkesan ia boleh membuatkan kanak-kanak tertarik, sebarang masalah teknologi dan sama ada ia membantu perkembangan kanak-kanak dalam cara yang ditunjukkannya.

Perkara yang perlu dicari dalam apl pendidikan terbaik untuk anak-anak andaWhat to look for in the best educational apps for your kids

✔️ Keselamatan: Adalah penting untuk melindungi maklumat peribadi anda dan mengelakkan diri daripada ditipu .Pertimbangkan berapa banyak maklumat yang diminta oleh aplikasi daripada anda dan jika apl itu meminta pengesahan tambahan apabila anda log masuk. Selain daripada keselamatan peribadi, adakah apl itu selamat untuk dimuat turun? Semak bilangan kali apl telah dimuat turun, penilaian, ulasan dan lihat senarai kebenaran serta penerangan apl sebelum menekan muat turun. Kami menilai setiap apl yang kami cadangkan untuk keselamatan untuk membantu mengurangkan kebimbangan anda, keluarga dan peranti anda.

✔️ Ciri-ciri: Pertimbangkan perkara yang anda harapkan untuk diperoleh daripada apl ini: Adakah anda hanya mencari sesuatu yang akan memainkan video yang menyeronokkan atau adakah anda mahu anak kecil anda dapat melibatkan diri dalam permainan pembelajaran pendidikan? Sesetengah apl menawarkan pelan pembelajaran yang diperibadikan yang membolehkan anda menyemak kemajuan anda semasa anda bergerak ke hadapan, manakala yang lain hanya untuk hiburan sekali sahaja. Bergantung pada subjek yang anda harapkan untuk anak anda kuasai dan cara anak anda belajar dengan baik, perhatikan ciri tambahan setiap apl untuk memastikan ia sesuai untuk keluarga anda.

✔️ Kemudahan penggunaan: Salah satu bahagian terbaik tentang pembelajaran apl ialah keupayaan untuk anak anda menavigasinya sendiri. Ini bukan sahaja akan membantu mereka mengembangkan kebebasan mereka dan mengukuhkan kemahiran menyelesaikan masalah mereka, tetapi akan memberi anda rehat yang sangat diperlukan semasa mereka dihiburkan. Pastikan apl itu cukup intuitif untuk mereka kendalikan sendiri.

✔️ Umur: Pastikan pilihan anda sesuai dengan umur untuk si manja anda. Mereka pasti akan kecewa dan kecewa jika anda secara tidak sengaja meletakkan mereka dalam matematik gred 7 semasa mereka baru 8 tahun! Untuk mendapatkan manfaat sepenuhnya daripada setiap pengalaman apl, pastikan mereka tidak belajar pada tahap yang terlalu rendah atau terlalu tinggi.

✔️ Harga: Banyak pilihan kegemaran kami adalah percuma, tetapi beberapa apl yang lebih khusus menampilkan peningkatan berbayar atau langganan bulanan dengan akses kepada semua permainan dan video tanpa had mereka. Pertimbangkan berapa banyak yang anda sanggup berbelanja untuk apl secara tetap — jika anak-anak anda belajar dan terhibur, ia mungkin berbaloi!

✔️ Penglibatan: Memastikan anak anda terhibur dan terlibat adalah salah satu aspek terpenting dalam apl yang baik. Jika anak anda tidak teruja untuk melompat dan meluangkan masa mempelajari perkara baharu, menonton video atau bermain permainan apl, maka tidak kira betapa berguna apl itu jika mereka tidak boleh bersusah payah untuk log masuk.

 

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...