Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

9 Kereta Terbaik untuk Ibu dan Ayah yang Hebat

Setiap ibu bapa yang sibuk memerlukan kereta yang boleh melakukan semuanya — dan kenderaan yang mesra keluarga ini boleh dihantar.

chrysler pacifica
Keluarga mempunyai keperluan tersendiri apabila ia berkaitan dengan kereta. Kami mahu kenderaan yang memenuhi piawaian keselamatan tertinggi dan yang tersedia dengan sistem bantuan pemandu lanjutan (ADAS) terkini untuk membantu mengelakkan kami daripada situasi berbahaya. Kami mahukan kemasukan dan jalan keluar yang mudah untuk orang ramai, haiwan peliharaan dan kargo, jadi kami boleh meminimumkan detik-detik yang terlalu biasa untuk berdiri dalam hujan, memegang beg beli-belah dan cuba mengikat gesper empat mata pada tempat duduk kanak-kanak di baris ketiga SUV yang terlalu tinggi . Kami menuntut kecekapan bahan api, untuk mengurangkan pembakaran bahan api fosil dan pelepasan pemusnah iklim yang dikeluarkannya ke atmosfera. Dan kami memerlukan banyak tong sampah, pegangan dan cubbies untuk semua bagasi fizikal yang kami perlukan untuk dibawa ke mana-mana setiap hari.

Tetapi semua faktor ini sahaja tidak menjadikan kereta keluarga yang sempurna . Kami juga perlu mempertimbangkan kos dan pengalaman memandu: Keupayaan kereta untuk menahan jalan dalam semua jenis cuaca dan keadaan jalan; keupayaan untuk melepasi atau bergerak mengelilingi halangan yang tidak dijangka dengan mudah; tahap keselesaan tempat duduk serta penempatannya (dan terutamanya pemisahan) untuk meminimumkan konflik dalam kereta; keupayaan untuk melihat dengan jelas dalam semua arah. Dan hanya kerana kereta itu bagus untuk ibu dan ayah tidak bermakna ia tidak boleh bergaya, keren, maju teknologi, kacak dan menyeronokkan untuk memandu.

Pilihan utama kami:
1. MINIVAN TERBAIK – Chrysler 2022 Pacifica
2. GERABAK TERBAIK – Subaru 2023 Pedalaman
3. SEDAN KOMPAK TERBAIK – Mazda 2023 Mazda3
4. SUV KOMPAK TERBAIK – Honda 2023 CR-V Hibrid
5. SUV MEWAH TERBAIK – Porsche Macan
6. SUV SAIZ SEDERHANA TERBAIK – Kia 2023 Telluride
7. SUV MEWAH BERSAIZ SEDERHANA TERBAIK – Volvo 2023 XC90
8. SUV MEWAH BERSAIZ PENUH TERBAIK – Mercedes-Benz GLS
9. SUV ELEKTRIK TERBAIK – Ford 2023 Mustang Mach-E

Berita baiknya ialah pakar dalam Hadiah2u Malaysia menguji beratus-ratus kereta setiap tahun di dunia nyata, berdasarkan kriteria ini. Jadi, untuk membantu anda membeli-belah kenderaan baharu, kami telah menyusun senarai kenderaan keluarga kegemaran kami yang diselidik dengan teliti dan disemak sepenuhnya ini, lengkap dengan semua butiran tentang perkara yang menjadikannya pilihan ideal untuk ibu dan bapa.
*Harga asas disenaraikan

1. MINIVAN TERBAIK – Chrysler 2022 Pacifica
2022 Pacifica

Minivan Pacifica 2022 ialah salah satu kenderaan keluarga kegemaran kami sepanjang masa kerana fleksibiliti yang luar biasa untuk orang ramai dan kargo (kedua-dua barisan belakang hilang ke lantai), ketinggian perjalanan seperti kereta dan kebolehgerakan, teknologi hebat (termasuk penstriman Amazon Fire) dan pintu gelangsar berkuasa yang memberikan kemudahan akses yang tiada tandingannya. Tambahkan pilihan pacuan semua roda (AWD), sistem hibrid plug-in, vakum onboard serta tahap pemangkasan mega-mewah, dan membeli hampir semua perkara lain mula kelihatan seperti satu kesilapan.

Walaupun van mini yang mempunyai reputasi yang tidak begitu hebat, Rachel Rothman , ketua ujian auto untuk Hadiah2u Malaysia, adalah peminat besar, terutamanya van yang dilantik dengan baik seperti Pacifica. “Ia praktikal dan mereka membuatkan anak-anak saya berasa seperti kami akan melakukan ‘pengembaraan kereta!” dia berkata.

Jimat bahan api (bandar/lebuh raya/gabungan) 19/28/23 mpg
Kapasiti tempat duduk 7-8
Panjang 204.3″


2. GERABAK TERBAIK – Subaru 2023 Pedalaman
2023 Pedalaman

Subaru tidak mencipta gerabak stesen AWD yang menunggang tinggi, tetapi ia akan mempopularkan dan menyempurnakannya. Pedalaman 2023 menggabungkan keyakinan lasak sepanjang musim/semua keadaan dengan adab pemanduan yang mantap, reputasi yang diperoleh dengan baik untuk ketahanan dan kebolehpercayaan serta rangkaian pakej kemasan dan keselesaan makhluk untuk setiap bajet.

Semasa pandu ujinya, Rothman mendapati bahawa walaupun Outback mempunyai banyak kelegaan tanah, ketinggiannya yang lebih rendah berbanding SUV tradisional menjadikan keluarga dan barangan mereka keluar masuk lebih mudah daripada biasa.

Jimat bahan api (bandar/lebuh raya) 26/32 mpg
Kapasiti tempat duduk 7
Panjang 191.9″


3. SEDAN KOMPAK TERBAIK – Mazda 2023 Mazda3
2023 Mazda3

Mazda3 adalah kegemaran abadi bagi kami kerana ia menyampaikan lebih banyak daripada jumlah bahagian yang jelas. Walaupun ia kelihatan sangat mewah di dalam dan di luar (hampir Itali!), ia sebenarnya mampu milik, agak jimat dengan gas dan pemanduan dengan bakat kesukanan yang memberikan pergerakan yang pantas dan tenang.

Walaupun kami biasanya mengesyorkan hatchback untuk keluarga memandangkan kepraktisan tambahan yang mereka tawarkan, kami mendapati bahawa palka melengkung pada Mazda3 mengurangkan keterlihatan dan kapasiti kargo, jadi empat pintu adalah cara untuk pergi ke sini. Rothman menyatakan bahawa berdasarkan saiz dan penampilannya, Mazda3 benar-benar menjadikan kereta yang ideal untuk keluarga bandar khususnya.

Jimat bahan api (bandar/lebuh raya/gabungan) 28/37/31 mpg
Kapasiti tempat duduk 5
Panjang 183.5″


4. SUV KOMPAK TERBAIK – Honda 2023 CR-V Hibrid
2023 CR-V Hibrid

Honda terkenal kerana kebolehpercayaan dan nilainya. CR-Vnya adalah serba baharu untuk tahun 2023, dengan gaya dalaman dan luaran yang lebih lancar, ditambah dengan kecekapan yang dipertingkatkan dalam pilihan enjinnya. Lebih baik lagi: Versi Hybrid Sport pacuan roda hadapan (FWD) kini mencapai gabungan penarafan ekonomi bahan api bandar/lebuh raya sebanyak 40 MPG. (Perhatikan bahawa AWD juga tersedia.)

Anda juga akan temui tempat duduk hadapan yang lebih menyokong, serta lebih banyak ruang kaki, ciri berbaring dan port pengecas tambahan di baris kedua, bermakna lebih selesa untuk semua orang semasa perjalanan jauh. Rothman mendapati bahawa penambahbaikan ini membawa kepada perjalanan yang lebih lancar, dan dia amat menghargai kabin dalaman yang dipertingkatkan.

Jimat bahan api (bandar/lebuh raya/gabungan) 28/34/30
Kapasiti tempat duduk 5
Panjang 184.8″


5. SUV MEWAH TERBAIK – Porsche Macan
Macan

Apabila pengeluar kereta sukan Jerman mula membina SUV, penyokong setia Porsche bertindak seperti murtad. Tetapi Macan jenama itu akhirnya memenangi peminat tegar dan juga mualaf baru. Dengan keupayaan prasejarahnya untuk menterjemah pengendalian Porsche, pecutan, brek dan janji temu mewah kepada kategori kenderaan baharu, bagaimana mungkin ia tidak? Tempat duduk belakang dan kawasan kargo lebih kecil daripada saingan dari BMW, Volvo dan Mercedes, tetapi kekukuhan, keselesaan dan kebolehgerakan Macan berjaya untuk kami.

Jimat bahan api (bandar/lebuh raya/gabungan) Anggaran EPA belum tersedia
Kapasiti tempat duduk 5
Panjang 186.1 in
Penggal Nilai


6. SUV SAIZ SEDERHANA TERBAIK – Kia 2023 Telluride
2023 Telluride

Telluride yang kelihatan bosan menyerlah dalam setiap kategori, daripada penjana kuasa yang diperhalusi dan operasi yang senyap kepada bahagian dalamannya yang mewah yang meniru kualiti material kenderaan mewah daripada Mercedes dan Cadillac. Penumpang tempat duduk belakang mendapat bumbung matahari mereka sendiri yang sebenarnya terbuka, yang menggembirakan anak-anak kecil Rothman semasa pandu uji. Satu lagi ciri hebat: Apabila pemandu ingin memberitahu penghuni di baris kedua atau ketiga untuk menutupnya (mulut atau telefon mereka), interkom khas membolehkan mereka bercakap terus ke pembesar suara belakang.

Jimat bahan api (bandar/lebuh raya/gabungan) 20/26/23
Kapasiti tempat duduk 8
Panjang 196.9″


7. SUV MEWAH BERSAIZ SEDERHANA TERBAIK – Volvo 2023 XC90
2023 XC90

Volvo mempunyai reputasi yang diperoleh dengan baik untuk keselamatan dan ketahanan, berinovasi dan penapisan secara konsisten. Baru-baru ini, jenama ini telah menarik perhatian kami dengan bahagian dalaman yang anggun dan mewah yang membuatkan duduk di dalam kabin terasa seperti berehat di kerusi rehat Eames.

Anda akan menemui semua itu dan banyak lagi dalam XC90, yang menampilkan rangkaian kuasa hibrid yang lancar, termasuk pemalam dengan jarak 30 batu. Kerusi kapten baris kedua pilihan memberi laluan kepada bangku belakang yang sesuai untuk penghuni yang lebih muda, bermakna ada sesuatu untuk semua orang. Jika anda sedang berdebat, Rothman mengesyorkan untuk menggunakan kerusi kapten walaupun dengan anak-anak kecil, kerana dia mendapati bahawa pemisahan itu memudahkan untuk melalui ke barisan belakang dan menjaga jarak antara penumpang baris kedua yang berpotensi gaduh.

Jimat bahan api (bandar/lebuh raya/gabungan) 22/28/25
Kapasiti tempat duduk 6-7
Panjang 195″


8. SUV MEWAH BERSAIZ PENUH TERBAIK – Mercedes-Benz GLS
GLS

Mercedes yang besar sepatutnya berasa megah, mewah dan bergaya seperti jongkong — dan GLS adalah semua perkara ini. Ia juga hoverkraf lancar, terima kasih kepada penggantungan udara yang boleh disesuaikan dan kamera yang mengimbas jalan untuk mencari jalan berlubang. Jika anda ingin menjadikan anak-anak anda berasa seperti eksekutif kecil, anda boleh memilih pakej (mahal) Rear Seat Plus, yang menjadikan baris kedua semewah yang pertama, dengan pengecasan telefon tanpa wayar, tempat duduk mengurut dan pengawal seperti iPad untuk sistem infotainmen.

Jimat bahan api (bandar/lebuh raya)Fuel economy (city/highway) 18/2418/24
Kapasiti tempat dudukSeating capacity 77
PanjangLength 205.0″205.0″


9. SUV ELEKTRIK TERBAIK – Ford 2023 Mustang Mach-E
2023 Mustang Mach-E

Ford memperuntukkan nama sport coupe popularnya untuk SUV serba elektrik yang mesra keluarga ini — dan walaupun model GT adalah penggiat merokok tayar, model AWD arus perdana adalah sangat pantas. Tetapi motor yang senyap, jarak 270 batu, bahagian dalam yang lapang, teknologi yang sejuk dan banyaknya storan (termasuk tong besar di antara tempat duduk hadapan dan batang depan boleh saliran yang sesuai untuk memuatkan ais, seperti penyejuk) yang akan memenangi keluarga anda.

Selepas menguji memandu Mach-E, Laurie Jennings , pengurus besar Institut Pengemasan Baik, melaporkan bahawa ia adalah kenderaan yang selesa dan praktikal untuk dia dan anak perempuannya — tetapi ia juga memusingkan beberapa orang.

Jimat bahan api (bandar/lebuh raya/gabungan) 96/84/90 mpg
Kapasiti tempat duduk 5
Panjang 186.7″


Bagaimana kita memilih kenderaan terbaik untuk keluarga

Di Hadiah2u Malaysia, pasukan jurutera dan pakar produk kami — ramai daripada mereka juga merupakan ibu dan bapa — mempunyai pengalaman luas di belakang roda, memandu secara kerap menguji kenderaan untuk mencari kenderaan yang paling memenuhi keperluan ibu bapa.

Selama 15 tahun yang lalu, Hadiah2u Malaysia telah menjalankan putaran pandu uji yang berterusan untuk menilai prestasi kenderaan dari segi kelancaran, pecutan, pengendalian, brek dan banyak lagi, ditambah dengan kemudahan dan ergonomik untuk atribut seperti kebolehgunaan sistem infotainmen, keselesaan tempat duduk, keluasan, penyimpanan dan ciri pintar lain. Kami juga menyelidik penilaian keselamatan dengan teliti. Jadi sama ada anda sedang mencari kereta elektrik terbaik atau kenderaan jimat bahan api terbaik , kami sedia membantu anda.

 

Bagaimana kita memilih kenderaan terbaik untuk keluarga

"

Di Hadiah2u Malaysia, pasukan jurutera dan pakar produk kami — ramai daripada mereka juga merupakan ibu dan bapa — mempunyai pengalaman luas di belakang roda, memandu secara kerap menguji kenderaan untuk mencari kenderaan yang paling memenuhi keperluan ibu bapa.

Selama 15 tahun yang lalu, Hadiah2u Malaysia telah menjalankan putaran pandu uji yang berterusan untuk menilai prestasi kenderaan dari segi kelancaran, pecutan, pengendalian, brek dan banyak lagi, ditambah dengan kemudahan dan ergonomik untuk atribut seperti kebolehgunaan sistem infotainmen, keselesaan tempat duduk, keluasan, penyimpanan dan ciri pintar lain. Kami juga menyelidik penilaian keselamatan dengan teliti. Jadi sama ada anda sedang mencari kereta elektrik terbaik atau kenderaan jimat bahan api terbaik , kami sedia membantu anda.Bagaimana kita memilih kenderaan terbaik untuk keluargaBagaimana kita memilih kenderaan terbaik untuk keluarga

 

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...