Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...

8 Stand Laptop Terbaik untuk MacBook Pro dan Air

Kaki komputer riba teratas ini dibina dengan mengutamakan keselesaan anda.

berdiri macbook terbaik

Untuk bekerja dengan cekap, kawasan kerja anda harus selesa secara ergonomik. Ideanya adalah untuk mengoptimumkan ruang kerja anda, yang membantu mengurangkan ketidakselesaan semasa tempoh kerja yang panjang, serta meningkatkan produktiviti kerana ketidakselesaan yang dikurangkan. Penyangga komputer riba membolehkan anda meletakkan komputer riba anda di ruang yang membantu mengekalkan kedudukan kepala anda secara neutral, jadi anda tidak perlu melihat ke bawah atau ke atas — anda hanya boleh melihat terus ke hadapan. Dengan memastikan badan anda selesa, anda boleh bekerja lebih lama dan lebih berkesan.

Good Housekeeping Wellness Lab secara konsisten menguji produk terbaik, daripada meja berdiri hingga berus gigi elektrik , dan juga selimut berwajaran . Apa-apa sahaja yang mengatakan ia boleh meningkatkan kesejahteraan anda perlu disemak dan diuji oleh pasukan kami. Kami bekerjasama dengan Nikki Weiner, OTD, OTR/L, AOEAS, CEAS II, Pakar Terapi Pekerjaan & Presiden The Rising Workplace , untuk menentukan perkara yang perlu dicari dalam pendirian MacBook untuk meningkatkan kesejahteraan fizikal anda secara keseluruhan. Pakar kami menilai 23 bermaksud kebolehlarasan ketinggian, ketahanan dan keselesaan untuk mencari yang terbaik.

Pilihan utama kami:
1. STAND MACBOOK KESELURUHAN TERBAIK – Twelve South HiRise Pro
2. MACBOOK STAND NILAI TERBAIK – Pendirian Komputer Riba Mudah Alih Aluminium Ringan Satechi
3. PENDIRIAN MACBOOK MUDAH ALIH TERBAIK – Rain Design Mbar Pro+ Tempatan Komputer Riba Boleh Dilipat
4. STAND MACBOOK TERBAIK UNTUK KERJASAMA – Rain Design mStand360 Laptop Stand
5. STAND MACBOOK MEWAH TERBAIK – Stand Laptop Kayu
6. PENDIRIAN MACBOOK BOLEH LARAS TERBAIK – Stand Laptop Boleh Laras Ketinggian obVus Solutions Minder 2.0
7. STAND MACBOOK MENARA TERBAIK – Rain Design mTower Vertical Laptop Stand
8. MACBOOK STAND TERBAIK DI AMAZON – SOUNDANCE Penyangga Komputer Riba

Teruskan membaca di bawah untuk melihat MacBook Stands yang paling kami sukai, serta sebab penting untuk mempunyai postur yang betul semasa bekerja pada komputer riba anda. Adalah penting untuk mengetahui bahawa dudukan komputer riba juga bertujuan untuk digunakan dengan papan kekunci dan tetikus luaran, yang membantu mengekalkan badan anda dalam kedudukan yang betul.

1. STAND MACBOOK KESELURUHAN TERBAIK – Twelve South HiRise Pro

HiRise Pro

KEBAIKAN
– Sangat boleh laras
– Mencipta ruang meja tambahan

KEBURUKAN
– Tidak begitu estetik

Stand HiRise Pro MacBook dari Twelve South sangat bagus untuk mereka yang memerlukan ruang meja tambahan itu. Ia mudah disediakan dan ketinggian sepenuhnya boleh dilaraskan, bermula daripada 2.5 inci kepada 5 inci . Ini membolehkan ia sepadan dengan ketinggian apa sahaja yang anda rasa paling selesa untuk anda. Komputer riba itu sendiri terletak pada permukaan yang tidak licin, jadi ia tidak akan bergerak semasa anda bekerja. Jurutera kami yang menguji ciri ini sangat menikmati betapa banyak ruang tambahan yang disediakan oleh meja mereka.

“Ia kelihatan sangat stabil dan telah benar-benar meningkatkan aliran kerja saya… kerana saya kini boleh memuatkan segala-galanya di atas meja saya,” kata penguji itu. Memandangkan ketinggian boleh laras, ia berfungsi dengan baik dengan monitor yang lebih besar, dan secara ergonomik, anda boleh menjadikannya ketinggian yang sempurna untuk diri anda sendiri. Walaupun ia mungkin tidak begitu menggembirakan dari segi estetik, ia sesuai untuk orang yang mempunyai banyak perkara di atas meja mereka dan boleh menggunakan dirian yang mengangkat komputer riba mereka.

Warna Perak
Dimensi Item LxWxH 7 x 11 x 6 inci
Bahan Aluminium, silikon, kulit


2. MACBOOK STAND NILAI TERBAIK – Pendirian Komputer Riba Mudah Alih Aluminium Ringan Satechi

Pendirian Komputer Riba Mudah Alih Aluminium Ringan

KEBAIKAN
– Membantu dengan pengurusan kabel
– Mudah alih

KEBURUKAN
– Ketinggian tidak boleh laras

Satu lagi pilihan mudah alih yang hebat ialah pendirian komputer riba Satechi ini. Ia mempunyai persediaan yang mudah, kerana ia datang sebagai satu bahagian rata yang boleh membuka dan mencipta kaki ke mana sahaja anda pergi. Walaupun ia memberikan ketinggian kepada komputer riba, ketinggiannya tidak boleh dilaraskan. Ia datang dalam dua warna, perak dan kelabu, dan ia agak murah. Jika anda seorang peminat pengurusan kabel, terdapat bukaan di bahagian belakang kaki yang membolehkan anda mengular kord anda, mengelakkan sebarang kekusutan. Pembukaan di bahagian bawah dudukan MacBook direka untuk membantu membenarkan aliran udara melalui, untuk membantu menyejukkan komputer riba anda apabila ia menjadi lebih panas. Untuk harga dan kesederhanaan, anda tidak boleh mengalahkannya.

Warna Perak, kelabu angkasa, hitam matte, emas, emas mawar
Dimensi Item LxWxH 9.1 x 8.9 x 0.16 inci
Bahan Aluminium, getah


3. PENDIRIAN MACBOOK MUDAH ALIH TERBAIK – Rain Design Mbar Pro+ Tempatan Komputer Riba Boleh Dilipat

Stand Komputer Riba Boleh Lipat Mbar Pro+
KEBAIKAN
– Mudah dilipat untuk pengangkutan
– Reka bentuk ringkas membantu memastikan komputer riba sejuk

KEBURUKAN
– Ketinggian tidak boleh laras

Jika anda adalah jenis yang bekerja semasa mereka dalam perjalanan, atau perlu melakukan perjalanan untuk bekerja, mendapatkan pendirian komputer riba mudah alih adalah penting. Anda mahu bekerja dengan selesa ke mana-mana sahaja anda pergi, dan anda mahu ia cukup kecil untuk membungkusnya dalam beg galas atau bagasi anda tanpa ia mengambil banyak ruang. Penyangga komputer riba dari Rain Design ini mempunyai berat kurang daripada satu paun dan apabila dilipat tebalnya setengah inci. Ia juga dilengkapi dengan lengan untuk apabila anda perlu melakukan perjalanan dengannya. Ia menaikkan komputer riba anda kira-kira 5.5 inci, dan tidak mengambil banyak ruang.

Ia bukan ketinggian boleh laras, tetapi walaupun semasa digunakan ia berada pada ketinggian yang selesa untuk penguji kami. Ia berfungsi dengan baik bersama dengan tetikus dan papan kekunci. Reka bentuk ringkas membantu meningkatkan aliran udara dan mengurangkan sebarang kepanasan melampau komputer riba anda mungkin berlaku dalam tempoh penggunaan yang lama. Jurutera kami yang menguji ini berkata “Saya benar-benar menikmati kesederhanaannya. Ia juga sangat mudah alih, jadi saya boleh melihat diri saya membawa ini bersama saya di mana sahaja saya bekerja.”

Warna Kelabu angkasa, perak
Dimensi Item LxWxH 10.8 x 9.6 x 5.5 inci
Bahan Aluminium anodized, getah


4. STAND MACBOOK TERBAIK UNTUK KERJASAMA – Rain Design mStand360 Laptop Stand

Stand Laptop mStand360

KEBAIKAN
– Swivel membantu dengan bekerjasama pada satu komputer riba
– Dibina dengan kukuh

KEBURUKAN
– Tiada kunci pusing

Salah satu reka bentuk yang dikenali oleh kebanyakan orang ialah dudukan komputer riba titisan hujan, yang dibina oleh Rain Design. Ini adalah variasi bagi dirian komputer riba tersebut, Mstand 360 oleh Rain Design. Walaupun sangat serupa, ia mempunyai satu perbezaan utama: ia boleh berpusing 360 darjah. Pusing ini bagus jika anda bekerja dalam persekitaran kolaboratif dan perlu menunjukkan kepada orang lain apa yang sedang berlaku.

Walaupun ketinggian tidak boleh laras, penguji kami menikmati ketinggian seperti sedia ada, dan ia tidak selesa untuk digunakan. Satu-satunya isu yang dihadapi oleh penguji kami ialah pusing itu tidak mempunyai kunci. Dia berkata “Semasa saya menikmati tapak pusing, saya mendapati ia sensitif… Saya harap ada cara untuk mengunci dirian pada tempatnya dan kemudian membuka kunci untuk memusingkannya semula.” Bukan masalah besar jika anda mempunyai papan kekunci dan tetikus luaran, kerana anda tidak akan terlalu menyentuh komputer riba, tetapi masih penting untuk diingati.

Warna Perak, hitam, emas, kelabu angkasa, tengah malam, cahaya bintang
Dimensi Item LxWxH 7.5 x 11. x 10.2 inci
Bahan Aluminium, getah


5. STAND MACBOOK MEWAH TERBAIK – Stand Laptop Kayu

Stand Laptop Kayu
KEBAIKAN
– Menyenangkan dari segi estetik
– Dibina dengan baik

KEBURUKAN
– Mengambil jumlah ruang meja yang mencukupi

Apabila ia berkaitan dengan persekitaran kerja anda, kadangkala ia bergantung kepada cara anda menggayakannya yang mempengaruhi cara anda bekerja. Dengan dirian komputer riba kayu Grovemade ini, bukan sahaja komputer riba anda akan diletakkan dengan sempurna di atasnya, tetapi setiap kali anda melihat ke meja anda, anda akan menyukai bagaimana semuanya sesuai bersama. Komputer riba diletakkan ditinggikan pada dirian ini untuk membantu meningkatkan ergonomik tempat kerja anda. Di bahagian bawah tempat letak komputer riba adalah penyemperitan logam sedikit, untuk membantu mengekalkan komputer riba di tempatnya.

Seorang penguji sangat menyukai yang ini, dia berkata, “Tidak seperti tempat duduk MacBook lain yang pernah saya cuba, yang kayu ini meletakkan estetika di hadapan. Reka bentuknya anggun dengan condong dan lebar yang memegang komputer riba saya dengan sempurna.” Ia sangat kukuh semasa menggunakan komputer riba, dan ia agak berat kerana ketahanan dirian. Jika anda sanggup membelanjakan wang tambahan untuk merapikan meja kerja anda, pendirian ini akan menjadi pilihan yang bagus. Perlu diingatkan bahawa pendirian adalah jauh lebih besar daripada kaki tangan MacBook lain, dan mungkin akan mengambil sebahagian besar ruang dari meja anda.

Warna Walnut, maple
Dimensi Item LxWxH 11.5 x 20.5 x 6 inci
Bahan Walnut hitam Amerika / papan lapis maple hardrock timur, keluli tahan karat, kulit disamak, gabus


6. PENDIRIAN MACBOOK BOLEH LARAS TERBAIK – Stand Laptop Boleh Laras Ketinggian obVus Solutions Minder 2.0

Stand Komputer Riba Boleh Laras Ketinggian Minder 2.0
KEBAIKAN
– Ketinggian boleh dilaraskan dengan lebih satu kaki
– Boleh dilipat ke bawah untuk mudah alih

KEBURUKAN
– Mahal

Obvus Solutions telah mencipta pendirian MacBook yang bukan sahaja memegang komputer riba anda, tetapi juga telefon anda. Pendirian mudah alih, tetapi juga boleh laras ketinggian. Ia boleh mencapai ketinggian kira-kira 14 inci dan masih selesa memegang komputer riba anda, jadi jika anda seorang yang suka berdiri dan bekerja (dan mungkin meja berdiri terlalu mahal), ini mungkin kaki komputer riba untuk anda. Ia cukup mudah untuk dilaraskan, jadi anda boleh membuka dan melipatnya ke mana sahaja anda pergi. Jika anda tidak mahu dudukan telefon, terdapat versi alternatif yang boleh anda beli tanpanya.

Warna Perak, perak/kelabu
Dimensi Item LxWxHI 10 x 10 x 21 inci
Bahan Aluminium kitar semula, getah


7. STAND MACBOOK MENARA TERBAIK – Rain Design mTower Vertical Laptop Stand

Stand Laptop Menegak mTower
KEBAIKAN
-Kecil kemungkinan komputer riba menjadi terlalu panas
– Menjimatkan banyak ruang meja

KEBURUKAN
– Perlu monitor luaran

Gaya dirian komputer riba ini berbeza daripada mana-mana yang pernah anda lihat sebelum ini. Mtower direka bentuk sebagai pendirian komputer riba yang dibina untuk menggunakan monitor luaran dan bukan komputer riba itu sendiri. Komputer riba kekal dilipat dalam dirian komputer riba ini, dan ia terletak secara menegak, bukan mendatar. Jadi, jika anda bukan peminat skrin komputer riba kecil, dan hanya mahu bekerja pada monitor luaran, pendirian komputer riba jenis ini sesuai untuk anda. Ia juga merupakan cara yang bagus untuk mengelakkan komputer riba anda daripada menjadi terlalu panas semasa anda bekerja kerana tiada apa-apa yang diletakkan komputer riba untuk membantu meningkatkan suhunya.

Warna Perak, kelabu angkasa
Dimensi Item LxWxH 9.84 x 4.48 x 3.46 inci
bahan Aluminium anodized, getah


8. MACBOOK STAND TERBAIK DI AMAZON – SOUNDANCE Penyangga Komputer Riba

Stand Laptop

KEBAIKAN
– 40,000 ulasan 5 bintang
– Kukuh dan dibuat dengan baik

KEBURUKAN
– Tidak boleh melaraskan ketinggian

Lebih 46,000 ulasan, dengan 87% daripada ulasan itu adalah ulasan lima bintang, menjadikan ini pilihan utama di Amazon. Ia didatangkan dalam 10 warna berbeza untuk memenuhi apa sahaja estetik yang anda inginkan. Ia mudah dipasang, dengan bahagian klip-on yang mudah tercabut jika perlu dibawa ke mana-mana. Penyangga itu sendiri terletak cukup tinggi sehingga ia berfungsi lebih ergonomik untuk leher dan mata anda. Ia juga mempunyai ruang yang mencukupi di bawahnya untuk memuatkan papan kekunci anda, membantu menjimatkan lebih banyak ruang di meja anda. Walaupun kami tidak dapat menggunakan produk ini secara langsung, ulasan itu bercakap untuk diri mereka sendiri. Seorang berkata, “Ia benar-benar kukuh dan dirian komputer riba yang dibuat dengan baik, mudah dipasang… ia menyokong komputer riba dengan sangat baik!”

Warna Perak, hitam, kelabu, merah jambu emas, emas champagne, hijau, aquamarine, biru laut, merah, ungu
Dimensi Item LxWxH 10.2 x 8.9 x 5 inci
Bahan Aloi aluminium, getah


Bagaimana kami menguji pendirian MacBook terbaik

Kami menguji pendirian MacBook dengan bekerja dengan penguji pengguna dan mengujinya secara dalaman juga. Kami meneliti lebih 23 jenama berbeza, memilih lebih 10 produk untuk diuji. Kami melihat yang terbaik disemak, serta pendirian yang lebih inovatif dan berguna. Kami berhati-hati untuk mengingati harga semasa kami mencari kerana kami tidak percaya pendirian MacBook perlu terlalu mahal (kecuali pilihan mewah kami).

Semasa menguji, kami menyemak kebolehlarasan ketinggian, ketahanan dan membandingkan perbezaan antara cara komputer riba duduk semasa menggunakan dirian. Pendirian MacBook mestilah menarik dari segi estetik dan juga mudah untuk digunakan. Mengambil semua petua ergonomik yang kami terima, kami memastikan bahawa dudukan MacBook membantu meningkatkan keselesaan kami untuk duduk dalam jangka masa yang lama dan bekerja pada komputer.

Perkara yang perlu dicari semasa membeli-belah untuk stand MacBook terbaik

Tidak semua dudukan komputer riba adalah sama. Lihat di bawah untuk ciri paling penting yang perlu anda fikirkan semasa membeli-belah untuk pendirian komputer riba.

✔️ Pelarasan ketinggian: Ketinggian adalah bahagian yang sangat penting pada diri komputer riba anda. Untuk ketinggian ideal komputer riba anda, sepertiga bahagian atas skrin hendaklah paras mata. Dengan cara ini anda boleh bekerja tanpa perlu melihat ke atas atau ke bawah, dan mengelakkan daripada menyebabkan sebarang ketegangan yang tidak perlu pada leher anda. Cari dirian komputer riba yang membolehkan anda melaraskan ketinggiannya supaya anda boleh mempunyai ketinggian yang selesa untuk persediaan anda.

✔️ Kemudahalihan: Jika anda melakukan banyak perjalanan dengan komputer riba anda, anda ingin memastikan bahawa ke mana sahaja anda pergi anda boleh berfungsi dengan baik. Sesetengah gerai lebih sukar untuk dilalui berbanding yang lain kerana ia kekal sebagai satu gerai yang besar dan tidak boleh dilipat. Jika anda kerap melancong, lihat pendirian yang lebih mudah alih.

✔️ Tetikus dan papan kekunci luaran: Penyangga komputer riba tidak dimaksudkan untuk digunakan tanpa tetikus dan papan kekunci luaran. Jangan beli pendirian untuk menggunakannya seperti komputer riba tradisional. Ia akan menjadi tidak selesa, anda tidak akan mahu terus mengerjakannya dan bergantung pada jenis pendirian, mungkin ia akan bergegar semasa menggunakannya dengan cara ini. Sentiasa pastikan anda menggunakan tetikus dan papan kekunci luaran semasa menggunakan dirian komputer riba.

✔️ Saiz: Ini merujuk kepada kedua-dua saiz meja anda dan saiz komputer riba anda. Anda tidak mahu dudukan komputer riba yang menggunakan terlalu banyak ruang, dan anda juga ingin memastikan komputer riba anda muat padanya. Semak dimensi produk sebelum membeli untuk memastikan ia berfungsi untuk anda.

Mengapa menggunakan pendirian komputer riba?

“Duduk tegak!” sebenarnya peraturan yang cukup penting untuk diikuti. Mengekalkan kedudukan neutral mengurangkan sebarang tekanan atau tekanan pada badan anda semasa anda berdiri atau duduk untuk jangka masa yang lama, kata Nikki Weiner, OTD, OTR/L, AOEAS, CEAS II, Pakar Terapi Pekerjaan & Presiden The Rising Workplace .

Penyangga komputer riba menyediakan anda cara yang baik untuk mengelakkan sebarang kesakitan muskuloskeletal yang mungkin anda alami apabila tidak menggunakannya. “Anda ingin mengelakkan sebarang putaran leher, fleksi dan lanjutan yang berterusan atau berulang, ” kata Weiner. Adalah sangat penting untuk selesa secara ergonomik semasa bekerja hari demi hari, sehingga jika anda tidak mempunyai kaki MacBook, Weiner mengesyorkan menyusun beberapa buku. Selagi anda boleh bekerja tanpa perlu membengkokkan leher anda ke atas dan ke bawah, anda sudah pun memperbaiki cara anda bekerja.

Weiner juga mengatakan bahawa anda harus sentiasa menggunakan papan kekunci dan tetikus luaran apabila menggunakan pendirian komputer riba, untuk memastikan bahu anda santai dan pergelangan tangan lurus. Anda tidak mahu menaip pada komputer riba anda semasa ia berada pada dirian — yang pasti akan menyebabkan masalah pada badan anda kerana kebanyakan tempat duduk akan memiringkan komputer riba anda dan anda tidak akan berada dalam kedudukan neutral menaip padanya.

Jenama Tampon Terbaik Untuk Wanita

Pilihan utama kami: TAMPON KESELURUHAN TERBAIK Tampax Tampon Organik Tulen TAMPON NILAI TERBAIK Tampax Tampon Plastik Mutiara TAMPON ORGANIK PALING MAMPAN Tampon Kapas Organik Generasi Ketujuh TAMPON TERBAIK UNTUK PEMULA Tampax Tampon Plastik Radiant TAMPON TERBAIK...

11 Jam Tangan Rolex Terbaik untuk Lelaki

Pengasas Rolex, Hans Wilsdorf, menyukai sesuatu apabila dia menjadikan logo syarikatnya sebagai mahkota – ia kekal sebagai raja jenama jam tangan selama lebih daripada satu abad. Ekuiti jenamanya yang besar sebahagiannya kerana Rolex memberikan sedikit sahaja, kunci...

Aliran Barang Kemas Paling Hangat untuk Kekal dalam Radar Anda

Tingkatkan koleksi aksesori anda dengan anting-anting jatuh dramatik, gelang chunky dan rantai zamrud. Tidak kira gaya anda — klasik, Paris, retro, pakaian jalanan, fesyen tahun 90-an — sedikit bling yang betul boleh menjadikan keseluruhan penampilan anda menarik....

Pengering Rambut Terbaik, Diuji oleh Pakar Kecantikan

Pilihan yang paling diuji untuk semua jenis rambut, daripada rosak kepada kerinting, halus kepada keriting dan seterusnya.Salah satu kunci untuk mendapatkan blowout tahap profesional yang menakjubkan di rumah ialah pengering rambut berkualiti tinggi. Untuk hasil yang...

14 Jam Tangan Tag Heuer Terbaik untuk Lelaki

Tag Heuer paling terkenal dengan kronografnya : genre jam tangan yang diunggulinya secara menyeluruh sehinggakan pada satu ketika ia menghasilkannya untuk kebanyakan saingan Switzerland yang terkenal, termasuk Rolex . Pengasasnya, Édouard Heuer, adalah seorang...

12 Jenama Jam Tangan Breitling Terbaik Boleh Dibeli

Breitling telah menghasilkan jam tangan yang dibuat secara serius dan menarik dari segi estetika sejak tahun 1884. Ia terkenal dengan kronograf teknikal yang sangat tepat - Aviator 8, contohnya, atau Transocean Ultimate Pilot, yang menawarkan bacaan serentak dalam...